Yrittäjyyden Taikaa vanhapohja 2019-10-09T12:04:28+03:00


Rakas Nainen. On aika valjastaa sinun syvin viisautesi elämäntehtäviisi. Sielunkutsumukseesi.

 Ja oman upean yrityksesi palvelukseen. 

On aika löytää oma polkusi. 
Sielun kutsumuksesi.

On aika luoda ilolla ja nautinnolla Jumalattaren yrittäjyyttäsi, jossa voimavarana on naiseutesi syvin viisaus. Intuitio. Intohimo. Hyvinvointi. Ja sydämesi johdatus.

On aika luoda erilainen yrittäjän polku, jossa voimana ovat ilo ja nautinto. Naiseutesi syvin viisaus. 


Minun nimeni on Meera Holopainen. Näkijä, intuitiivinen parantaja, Tantravalmentaja - ja Intuitiivinen yrittäjä. Tällä matkalla olen sinun oppaasi intuitiivisen yrittäjyyden maailmaan.

Oma tehtäväni on kulkea rinnalla upeiden naisten kanssa, jotka haluavat valjastaa oman yritystoimintansa voimavaraksi hyvin erilaisen lähtikohdan: sydämen voiman, intuitiivisen viisauden - sekä oman voimansa ja valonsa. Naiseuden autenttisen ja aidon voiman. 

Olen itse kulkenut pitkän tien noustakseni voimaani, oppiakseni kunnioittamaan sitä mikä on minun lahjani maailmaan. Ja olen tullut pitkän matkan siihen, että lahjoistani on syntynyt toimivaa ja kannattavaa yritystoimintaa.  

Omassa työssäni olen nähnyt liian monen naisen luopuvan unelmistaan. Lahjakkaiden taiteilijoiden heittävän hanskat tiskiin myynnin edessä. Ja tiedän miltä tuntuu kun usko omaan elämäntehtävään ja yrittäjyyteen loppuu. Itse taistelin vuosia saadakseni riittävän itseluottamuksen ja rohkeuden seistä ERILAISEN yrittäjyyden takana. 

Mutta rakas Nainen. Sinä joka tätä sivua luet, olet edellä kävijä. Olet täällä tuomassa valoasi tähän maailmaan, inspiroidaksesi muita omalla esimerkilläsi. Olet täällä luomassa oman uniikin yrittäjyyden polkusi, markkinoinnin mallisi - olet uuden ajan yrittäjä, jonka tehdtävä on nousta valoon ja voimaansa omalla esimerkillään. 

Oletko valmis? 


Mistä tässä kurssissa on kysymys? 

Yrittäjyyden Taikaa - on pienryhmä valmennus, joka kokoontuu tunnelmallisessa Meeran Paratiisissa Espoossa 9 kuukauden ajan, kerran kuussa.

Kurssille otetaan max. 8 upeaa naista. Kurssi käynnistyy kun mukana on 4 naista.

KURSSIPÄIVÄT: 7.12 , 18.1.,8.2, 14.3, 11.4, 16.5,  13.6 (Heinäkuu- Lomakuu ), 15.8, 14.9

KELLON AIKA 12-18.30

Näet kurssipäivien kuvaukset sivun lopusta.

Mitä voit odottaa kurssi päiviltä? 

Jokainen kurssipäivä on  intutiivinen ja syvä sukellus sinun naiseutesi ja intuitiivisen viisautesi valjastamiseen oman yrittäjäpolkusi tueksi. Jokaisena kurssipäivänä teemme syvää energeettistä työskentelyä hyödyntäen intuitiivista kirjoitusta, intuitiivista taidetta, kristalli ja symbolityöskentelyä, tantrista työskentelyä, luontoyhteysharjoituksia, sekä muita taianomaisia (ja todella erilaisia!) työskentelymenetelmiä ja tuomme näillä valoa, selkeyttä ja sisäistä viisautta sinun yritystoimintaasi ja omaan yrittäjän arkeesi. 

Tämän valmennuksen ajan viet jokaisella tapaamiskerralla sekä kotiharjoitusten avulla viet eteenpäin omaa yritystoimintaasi ja otat konkreettisia askeleita kohti itsesi näköistä myyntiä, markkinointia sekä itsesi näköistä yrittäjyyttä ja hyvinvoivaa Naisyrittäjän elämää. 

Jokaisena päivänä on tarjolla myös pieni brunssi, sekä keskusteluja takkatulen äärellä, luvassa on siis todellista voimaantumista. 

Kenelle tämä kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii sinulle joka olet:

Todella inspiroitunut saamaan oman yrityksesi pyörät pyörimään 

Olet valmis tekemään töitä oman yirtystoimintasi eteen

Haluat luoda yritystoimintaasi intuitiolla omaa sydäntäsi ja sieluasi kuunnellen

Haluat löytää oman todellisen äänesi myyntiin ja markkinointiin

Kenelle tämä kurssi ei sovi?

Tämä kurssi ei sovi sinulle joka:

Et ole valmis syvään sisäiseen työskentelyyn

Et ole valmis tekemään konkreettsia (vaikka hyvääkin tekeviä) muutoksia yritystoiminnassasi

Mieluummin turvaudut vanhoihin tapoihin tehdä ja toimia


HUOM. Voit tulla kurssille myös mikäli olet vasta käynnistämässä yritystä. Tällöin pääset keskittymään tulevan yrityspohjasi rakentamiseen sinua palvelevaksi. 

Taikabonukset matkasi tukena

Saat valmennuksessa itsellesi myös Intuitiivinen yirttäjyys E- kirjan, sekä Yrittäjänoidan kuukalenterin, jonka avulla pystyt luomaan aivan uniikkia, oman kehosi rytmejä kunnioittavaa yritystoimintaa. 

Matkasi tukena ihanat mentorit

matkasi tukena kulkee minun tukeni koko prosessisi ajan. Yhdessä kaivaudumme haasteittesi äärelle ja niistä vapautumiseen. Matkallasi kulkee rinnallasi myös muu ryhmä, sekä oma YritysNoita Sparraaja (eli toinen kurssilainen). Joten et varmastikaan jää jumiin omien ideoidesi ja askeleittesi kanssa.

Kurssilaisia varten on myös yhteinen FB- ryhmä, jossa voit vaihtaa ajatuksia, ideoita ja inspiraatiota, sekä saada tukea matkallesi. 


1 PÄIVÄ/ KUUKAUSI

 FEMINIINIENERGIAN VOIMA


Ensimmäisen kuukauden tapaamisella keskitymme yhdistämään Sinut sisäiseen viisauteesi. Kuinka voit luoda kestävää yritystoimintaa intuitiotasi kuunnellen? Kuinka sisäinen kompassisi voi ohjata sinua kohti niitä tavoitteita ja asioita joita sydämestäsi kaipaat? Jo ensimmäinen tapaamiskerta kuljettaa sinut syvälle itseesi . tunnistamaan oman yrittäjäpolkusi ja ennen kaikkea SYDÄMESI syvimpiä tarpeita ja sitä suuntaa mihin haluat tällä matkallasi kulkea. 


2 PÄIVÄ

AKTIVOI NAISEUTESI TAIKA


Toisella tapaamiskerralla vahvistamme yhteyttä sinuun itseesi, sekä sinun uniikkeihin lahjoihisi yrittäjänä! Jokaisella naisella on omat uniikit kykynsä ja lahjansa. Mitä syvemmin ymmärrät omaa ainutlaatuista energiaasi, sitä vahvemmin voit myös omassa työssäsi ilmentää omaa erityisyyttäsi - ja luoda peroonallista ( JA SINULLE NAUTINNOLLISTA!) yritystoimintaa! 


3 PÄIVÄ

KAAOKSESTA KRISTALLIN KIRKKAAKSI IDEAKSI


Kolmannella kerralla alamme hioa sinun sisäistä timanttiasi! Tiedätkö sen tunteen kun pää pulppuaa tuhansia ideoita, mutta et löydä niiden keskeltä selkeyttä? Entä sen kun mieleen ei tunnu tulevan yhden yhtään ideaa? Tällä tapaamiskerralla iskemme ylitsepursuavan luovuuden haasteisiin -  ja pääset kristallisoimaan sinulle ajankohtaista yrittäjyyden askelta (olkoon kysymyksessä uuden tuotteen hiominen, oman yritysidean hiominen tai seuraavan askelen hiomista). Saat myös välineitä luovuustukkojen avaamiseen, mikäli kamppailet "Luovuus Lukon" kanssa. 


4 KUUKAUSI

LUO RAKENTEITA INTUITIOLLA


 Neljännellä kuukaudella pääset luomaan oman sielukkaan yrityksesi rakenteita omaa intuitiotasi hyödyntäen. Käymme tapaamiskerralla läpi intuition haasteet ja voimavarat ja tietenkin tarkastelemme jokaisen ainutlaatuisia tilanteita ja tutkimme, kuinka sinä voit lähteä luomaan todeksi yrityksesi seuraavaa konkreettista askelta sydäntäsi ja sieluasi kuunnellen.  


5 KUUKAUSI

MARKKINOINTIA FEMINIINIENERGIALLA

Viidennessä kuussa kuljemme markkinoinnin salaisuuksiin ja kuinka voit luoda itsesi näköistä, luonnollista markkinointia. Puhdistamme myös lukkoja, jotka estävät sinua olemasta autenttisesti esillä omana itsenäsi ja tuomasta feminiinistä viisauttasi näkyville ja kuuluville. Sinä ansaitset loistaa ja tavoittaa itsesi näköiset asiakkaat!


 Yksi intuitiivisten yrittäjien suurin haaste on luoda itsensä näköistä markkinointia omaa sydäntään ja syvintä viisauttaan kuunnellen. Tässä kuussa sukellamme markkinointiblokkeihisi, sekä otamme feminiinisen viisauden voimavaraksi markkinointiin.  Kuinka synnyttää copya eli markkinointitekstiä sielustasi? Kuinka tuoda sielusi viisaus konkreettisiin rakenteisiin? 


7 KUUKAUSI

LOISTA OMANA ITSENÄSI


Uuden ajan yrittäjyydden yksi suurimmista muutoksista on se, että menestyvä yrittäjyys kestää vain hyvin puhtaan ja aidon energian - sinun syvimmän ja aidoimman valosi. Tämän kuukauden aikana menemme näkyvillä olemisen pelkoihin, sekä teemme harjoituksia, joiden kauttaa vapaudut todella olemaan omana itsenäsi esillä. Aitona, vahvana ja herkkänä - itsesi ja oman sanomasi takana seisten. 


8 KUUKAUSI

YRITTÄJÄNOIDAN RAHABLOKIT


Kuudennella viikolla pääset herättelemään seksuaalisuuttasi ja kehoasi ihanien  yoni egg - ja tantristen kehotyöskentelymenetelmien avulla. Aiheenamme ovayt myös naisen orgasmin haasteet - sekä tunteiden ja orgasmin yhteys. Tämän viikon aikana pääset kulkemaan syvempään rakkauteen kehosi ja vaginasi kanssa, ja herkistyt tunnustelemaan ja kuuntelemaan kehosi salaisia viestejä. Tämä viikko pitää sisällään ihania asteja avaavia harjoituksia ja kokemuksia, jotka syventävät yhteyttäsi kehosi orgastiseen nautintoon.


9 KUUKAUSI

VALJASTA KÄYTTÖÖN YRITTÄJÄNAOIDAN KUUNRYTMIT


Hyvinvoiva yritys tarvitsee hyvinvoivan yrittäjän. Tässä kuussa keskitymme oman yrityksen hyvinvoivan pohjan rakentamiseen. OTamme yrittäjäarjen osaksi itselle tärkeät hyvinvointityökalut, sekä opimme rytmittämään omaa työtä niin että se kunnioittaa sinun luonnollisia rytmejäsi - naiseutesi rytmejä. Saat käyttöösi myös Naisyrittäjän kuukalenterin, jonka voit ottaa avuksesi suunnitellessasi oman yritystoimintasi rakenteita sekä omaa, hyvinvoivaa arkeasi. 


KURSSIN HINTA

350  €/ kk  sis. alv 24%. ​( yht. 3150)

Yrityslaskutuksella: 350 € + alv. 24% / kk

Hintaan kuuluu: opetus eksklusiivisessa pienyhmässä, jossa on aikaa juuri SINULLE.

Naisyrittäjän kuukalenteri E- opas.

Intuitiivinen yrittäjyys videosarja  

Intuitiivinen yrittäjyys E- kirja

Meeran sekä yhden kurssitoverisi mentorointi tuki koko valmennuksen ajan

Kurssilaisten yhteinen FB-ryhmä.

Kurssin voit maksaa  osamaksuna kaikilla suomalaisilla luotettavilla verkkomaksutavoilla, sekä osamaksuvaihtoehdoilla (jopa 36 kk maksuaikaa).

Hakiessasi koulutukseen, kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet koulutukseen? Missä vaiheessa ja tilanteessa olet tällä hetkellä polullasi? Mitä toiveita sinulla on tältä kurssilta?