Yrittäjyyden Taikaa Teemat 2019-10-03T15:42:58+03:00

Kurssipäivien teemat

Jokainen kurssipäivä on ikäänkuin pieni miniretriitti, jonka aikana voit rentoutua ja sukeltaa omalle matkallesi. Kurssipäivät syntyvät intuitiolla ja kurssilaisten tarpeista ja vaiheista käsin. Kurssipäivistä jokainen koskettaa kuitenkin syvästi erilaisia intuitiivisen yrittäjyyden teemoja: 


1 PÄIVÄ/KUUKAUSI

 FEMINIINIENERGIAN VOIMA


Ensimmäisen kuukauden tapaamisella keskitymme yhdistämään Sinut sisäiseen viisauteesi. Kuinka voit luoda kestävää yritystoimintaa intuitiotasi kuunnellen? Kuinka sisäinen kompassisi voi ohjata sinua kohti niitä tavoitteita ja asioita joita sydämestäsi kaipaat? Ensimmäisellä kerralla puramme lempeydellä niitä yritysmalleja, jotka perustuvat suorittamiseen, puskemiseen ja yhdistyt voimakkaammin uuteen, feminiiniseen tapaan luoda omaa yritystoimintaa. 


2 PÄIVÄ

AKTIVOI NAISEUTESI TAIKA


Toisella tapaamiskerralla vahvistamme yhteyttä sinuun itseesi, sekä sinun uniikkeihin lahjoihisi yrittäjänä! Jokaisella naisella on omat uniikit kykynsä ja lahjansa. Mitä syvemmin ymmärrät omaa ainutlaatuista energiaasi, sitä vahvemmin voit myös omassa työssäsi ilmentää omaa erityisyyttäsi - ja luoda peroonallista ( JA SINULLE NAUTINNOLLISTA!) yritystoimintaa! 


3 PÄIVÄ

KAAOKSESTA KRISTALLIN KIRKKAAKSI IDEAKSI


Kolmannella kerralla alamme hioa sinun sisäistä timanttiasi! Tiedätkö sen tunteen kun pää pulppuaa tuhansia ideoita, mutta et löydä niiden keskeltä selkeyttä? Entä sen kun mieleen ei tunnu tulevan yhden yhtään ideaa? Tällä tapaamiskerralla iskemme ylitsepursuavan luovuuden haasteisiin -  ja pääset kristallisoimaan sinulle ajankohtaista yrittäjyyden askelta (olkoon kysymyksessä uuden tuotteen hiominen, oman yritysidean hiominen tai seuraavan askelen hiomista). Saat myös välineitä luovuustukkojen avaamiseen, mikäli kamppailet "Luovuus Lukon" kanssa. 


4 KUUKAUSI

LUO RAKENTEITA INTUITIOLLA


 Neljännellä kuukaudella pääset luomaan oman sielukkaan yrityksesi rakenteita omaa intuitiotasi hyödyntäen. Käymme tapaamiskerralla läpi intuition haasteet ja voimavarat ja tietenkin tarkastelemme jokaisen ainutlaatuisia tilanteita ja tutkimme, kuinka sinä voit lähteä luomaan todeksi yrityksesi seuraavaa konkreettista askelta sydäntäsi ja sieluasi kuunnellen.  


5 KUUKAUSI

MARKKINOINTIA FEMINIINIENERGIALLA


 Yksi intuitiivisten yrittäjien suurin haaste on luoda itsensä näköistä markkinointia omaa sydäntään ja syvintä viisauttaan kuunnellen. Tässä kuussa sukellamme markkinointiblokkeihisi, sekä otamme feminiinisen viisauden voimavaraksi markkinointiin.  Kuinka synnyttää copya eli markkinointitekstiä sielustasi? Kuinka tuoda sielusi viisaus konkreettisiin rakenteisiin? 


7 KUUKAUSI

LOISTA OMANA ITSENÄSI


Uuden ajan yrittäjyydden yksi suurimmista muutoksista on se, että menestyvä yrittäjyys kestää vain hyvin puhtaan ja aidon energian - sinun syvimmän ja aidoimman valosi. Tämän kuukauden aikana menemme näkyvillä olemisen pelkoihin, sekä teemme harjoituksia, joiden kauttaa vapaudut todella olemaan omana itsenäsi esillä. Aitona, vahvana ja herkkänä - itsesi ja oman sanomasi takana seisten. 


8 PÄIVÄ/ KUUKAUSI

YRITTÄJÄNOIDAN RAHABLOKIT

Kahdeksas päivä kuljettaa sinut löytämään työsi todellisen arvon, josta voit myös ottaa kunnon korvauksen vastaan! On aika päästää irti vanhoista haisevista rahakäsityksistä, sekä nostaa oman työn arvo - ja oma vastaanottamis kyky sinua palvelevaksi. Päivän aikana löydät uudenlaisen suhteen rahaan ja työhösi, joka syntyy suoraan sielustasi ja sydämestäsi.


9 PÄIVÄ/ KUUKAUSI

VALJASTA KÄYTTÖÖN YRITTÄJÄNAOIDAN KUUNRYTMIT


Hyvinvoiva yritys tarvitsee hyvinvoivan yrittäjän. Tässä kuussa keskitymme oman yrityksen hyvinvoivan pohjan rakentamiseen. OTamme yrittäjäarjen osaksi itselle tärkeät hyvinvointityökalut, sekä opimme rytmittämään omaa työtä niin että se kunnioittaa sinun luonnollisia rytmejäsi - naiseutesi rytmejä. Saat käyttöösi myös Naisyrittäjän kuukalenterin, jonka voit ottaa avuksesi suunnitellessasi oman yritystoimintasi rakenteita sekä omaa, hyvinvoivaa arkeasi.