Yrittäjyyden Taikaa

Yrittäjyyden Taikaa 2019-10-09T21:59:39+03:00


Yrittäjyyden Taikaa - mentorointi valmennus

Uuden ajan Yrittäjänoidille 

Käynnistyy 7.12.19!

Yrittäjyyden Taikaa on 9 kuukauden matka Oman sielunkutsumuksesi ja yritystoimintasi luomiseen omasta sydämestäsi, sielustasi ja intuitiostasi käsin!

 Matkan aikana otat käyttöösi syvimmän viisautesi, naiseutesi uniikit  lahjat, sekä lähdet luomaan itsesi näköistä sielukasta yritystoimintaa sisäistä viisauttasi kuunnellen. 

Avaudu vetämään puoleesi asiakkaita, jotka koskettavat sydäntäsi ja sieluasi.

Anna sielusi äänen kuulua, koskettaa asiakkaitasi - sinun omaa noitapiiriäsi. Anna taikasi koskettaa myyntiä, markkinointia - ja tule kuulluksi ja nähdyksi omassa NoitaNaisen viisaudessasi. On aika luoda itsesi näköistä intuitiivista yrittäjyyttä feminiinienergiallasi ja vapautua nauttimaan itsesi näköisestä yrittäjyydestä ilon ja keveyden kautta!

Yrittäjyyden Taikaa -kurssin lukujärjestys:

 7.12 , 18.1.,8.2, 14.3, 11.4, 16.5,  13.6, 15.8, 14.9 (heinäkuu on lomakuu!)

KLO 12-18.30

Paikka: Meeran Rakkauspaja  Meeran Paratiisi / Espoon Keskus. Luudat Helsingin rautatieasema- Espoon Keskus. Junat Helsingistä E, U ja Y.

YrittäjäNoitien kurssille haku: 20.11.19 mennessä.

Kuvaile muutamalla lauseella miksi kurssi kutsuu juuri sinua ja lähetä viestisi sivun alalaidan lomakkeesta.

HUOM! Pienryhmään on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jos kurssi kutsuu.

Huomioithan myös, että ilmoittautuessasi sitoudut koko yhdeksän kuukauden matkaan, eli sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan.

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta 24.11. mennessä. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kuukauden osalta.

Hinta:

444 € (sis. alv 24 %) / kk. Yhteensä 3996 €. Yritykset plus alv 24 %. 

Koulutus on mahdollista maksaa yhdessä erässä tai joustavasti osamaksulla, jopa 36 erässä (käytettävissä Checkout Finland -maksupalvelu). Mainitse viestissäsi mikäli haluat yrityslaskutuksen.


Hinta sisältää:


– Inspiroivat kurssitapaamiset kerran kuussa

– Noitien taikabrunssin koulutuspäivänä

– Noitien ainutlaatuisen pienryhmän voimauttavan tuen

– Intuitiivisen YritysNoitavalmentajan ( siis tietenkin Meeran 😀 ) kokemuksen ja rinnallakulkemisen

– YritysNoidan harjoituksia työstettäväksi tapaamisten välillä 

- Oman Yritysnoitasiskon sparrauksen ja  tuen matkallasi


– Oman suljetun Yrittäjyyden taikaa -facebook-ryhmän, jossa voit halutessasi jakaa oivalluksia ja saada vertaistukea

Nauti vielä ihanista Bonuksista: Yrittäjänoidan Kuukalenteri E-opas 

sekä

YrittäjäNoidan opas Intuitiiviseen yrittäjyyteen

9 kk kestävä Yrittäjyyden Taikaa -kurssi koostuu yhdeksästä

taianomaisesta teemasta. 

Keskitymme aina yhteen lumoavaan aihepiiriin kerrallaan, jotta voit valjastaa noituutesi ainutlaatuiset lahjat pysyvästi käyttöösi ja tuoda niiden avulla taikakosketuksen omaan intuitiiviseen yritystoimintaasi: itsesi näköisten asiakkaiden kohtaamiseen, myynti- ja markkinointiloitsuihin, rahapuoleen, yrityksesi rakenteiden luomiseen - sekä tietenkin omaan ihanaan ja  hyvinvoivaan YrittäjäNoidan Elämääsi.  

7.12 LUO YRITYSTOIMINTAA FEMINIINIENERGASTA

YrittäjäNoidan voima on luoda Tehokasta Toimintaa ilolla, keveydellä ja sydäntä kuunnellen! Yhdisty sydämesi ääneen, sekä feminiinienergiasi luomisvoimaan. Valjasta sisäinen viisautesi käyttöösi ja pura ne toimintasi mallit, jotka eivät palvele sydämesi suuntaa. 

18.1 AKTIVOI NAISEUTESI TAIKAVOIMAT

Aktivoi ihanat intuitiiviset kykysi, näkijän lahjasi käyttöösi. Mikä on sinun Naiseutesi erityinen TaikaVoima? Mikä on sinun yrityksesi Sykkivä Sydän? Aktivoi luovuutesi ja intuitiiviset kykysi omaan ihanaan työhösi! 

8.2 KAAOKSESTA KRISTALLIN KIRKKAAKSI IDEAKSI

Rönsyileekö pääsi ideoita? Vai etkö tiedä minne luutasi  suunnistaa?Löydä selkeys monien ideoiden risteyksessä ja ohjaa luutasi haluamaasi suuntaan, ilolla! Karista päästäsi aivosumu, joka estää sinua näkemästä polkuasi kirkkaasti kuin kristallipallo ja lähde kulkemaan sydämesi suuntaan! 

14.3 LUO RAKENTEITA INTUITIOLLA

Pura vanhat toimintamallit ja markkinoinnin tavat, jotka eivät ole linjassa sydämesi kanssa ja luo uudet, yritystäsi palvelevat rakenteet sieluasi ja sydäntäsi kuunnellen. Myyntiputket,flaierit,käyntikortit - kaikki rakenteet saavat uuden Twistin kun YrittäjäNoidat taklaavat rakenteet intuitiolla ja sydämen viisaudella! 

11.4 MARKKINOINTIA FEMINIINIENERGIALLA

Kauhistuttaako markkinointi? Ketuttaako myynti? Siispä markkinoinnistasi taitaa puuttua Ripaus Taikaa! Aktivoi ilo ja nautinto käyttöösi ja lähde luomaan itsesi näköistä, Autenttista Noita Naisen Markkinointia - jossa vain taivas  - ja mielikuvitus on rajana!  Pölytä luudalla vanhat haisevat myynnin rakenteet ja anna sydämesi puhua puolestaan!

16.5 LOISTA OMANA ITSENÄSI

Seiso ilolla oman Noitavoimasi takana, tuo esiin omat lahjasi ja loitusi. Avaa sanainen arkkusi, vapaudu puhumaan sydämesi sanoja, sekä astumaan esille aitona, ainutlaatuisena Sinuna. Astu  Noidan mökistäsi Elämän Estraadeille - loistaen omaa valoasi, sydämesi sanomaa.

13.6 YRITTÄJÄNOIDAN RAHABLOKIT

Lähde löytöretkelle rahan taikaan. Avaudu vastaanottamaan ja viemään RahaTaiat uudelle tasolle. Pois liian pieni hinnoittelu, häpeä taikasi arvosta. Sinun työsi on SpesiaaliNoidan työtä ja on aika vihdoin tuoda esiin työsi arvo! 

15.8 KUUNRYTMIT VOIMAKSESI

YrittäjäNoidan elämä on hyvinvointia, iloa - eikä haiskua raadantaa! Ota voimaksesi kuunrytmien voima, löydä työsi luontainen rytmi. Avuksesi tulee "YrittäjäNoidan kuukalenteri". Itseäsi kuunnellen opit tunnistamaan toiminnan hetket, levon hetket - ja luomaan itsesi näköistä yritystoimintaa, jossa lepo ja leikki kohtaavat työntaian.

14.9 YRITTÄJÄNOITIEN JUHLAT

Viimeisellä kerralla on aika juhlia YrittäjäNoitien Juhlaa! Tanssia itsesi näköinen villi tanssi, taikoa taikasäikeet elämääsi. Tämä päivä on täynnä ihania hemmotteluhetkiä, iloa, naurua - sekä tietenkin herkuttelua taikapöydän herkkujen äärellä!


Taikakeinoina Yrittäjänoidan voimiesi aktivoinnissa käytämme 

 Tunteiden taikaa ja loitsutyöskentelyä, intuitiivisia hetkieä luonon äärellä, sielukasta kirjoittamista, taikamatkoja rummun tahdissa, hiljentymistä sydämen äärelle - alkemistista energiatyöskentelyä unohtamatta. 

Takkatulen lämmössä, herkutellen on ihanaa kokoontua YrittäjäNoitien yhteiseen hetkeen kuulemaan sydämen ääntä ja sielun suuntaa. 

Kompassinasi matkallasi kulkevat ilo, aitous ja rakkauden voima!