Yoni Eggin Taikaa – verkkokurssi

Yoni Eggin Taikaa – verkkokurssi 2019-10-28T11:42:25+02:00


Tervetuloa sielun ja sydämen matkalle Naiseuden orgastiseen nautintoon!

Rakas Nainen, tervetuloa matkalle, rakkauteen ja naiseutesi orgastiseen voimaan!

Minä olen Meera, tantravalmentaja - oppaasi matkalla naiseutesi kauneimman voiman heräämiseen. 

Yoni Eggin Taikaa –  8 viikon verkkokurssi  on
taikamatka naiseutesi luonnon heräämiseen, naiseuden nautinnon
vapautumiseen!

Anna itsellesi lahja ja tule viettämään 8 viikkoa herättäen naiseutesi voimaa harjoituksen avulla, joka on auttanut naisia vuosituhansien ajan lähemmäs omaa naiseuden autenttista voimaa.

Kurssin vetäjänä toimii Meera Holopainen, tantravalmentaja ja naiseuden voimauttaja, jonka sydämen
asiana on tuoda naisia yhteen oman naiseuden äärelle, vapauttamaan
sen ainutlaatuisen naiseuden valon, sekä villin voiman, joka asuu jokaisen naisen
sisimmässä!

Nämä 8 viikkoa ovat täynnä
ihanaa, rakkaudellista avautumista oman naiseuden upealle
kauneudelle ja naiseutesi orgastiselle voimalle.

Tällä kurssilla ei suoriteta, vaan kurssi on koottu helposti lähestyttäväksi ja voit edetä kurssilla omaan tahtiisi, omaa kehoasi kuunnellen.  Opit hyödyntämään Yoni Egg harjoituksia intuitiivisesti – ja näin löydät vanhasta menetelmästä sen toimivimman version – juuri sinulle! 

Mikä on Yoni Egg ja kuinka yoni eggit voivat auttaa sinua?

Yoni Egg harjoittelu on lähtöisin 2000 vuoden takaa Kiinan hovin naisten keskuudesta. Tieto Yoni Egg harjoituksen voimasta on kulkenut suullisesti naisilta naisille. Yoni Egg on pieni munan muotoinen kivi (alun perin vihreästä jadesta) valmistettu, joka on ollut geishakuulan edeltäjä, jota monet naiset käyttävät elastisen lantionpohjalihaksiston löytämiseen. Parhaimmillaan Yoni Egg työskentely on syvä ja kokonaisvaltainen harjoitus jonka avulla löydät syvän yhteyden naiseuteesi ja seksuaalisuuteesi nautintoon, sekä voit käsitellä lempeästi niitä tunteita, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta naiseudestasi täydesti!

Kuinka kurssi etenee? 

Ilmoittauduttuessasi tämän päivän jälkeen saat sähköpostitse linkin  kurssisivustolle, josta löydät ensimmäisen viikon materiaalihin. Jokaisen viikon alussa sivustolle avautuvat tulevan viikon harjoitukset.

Kurssimateriaali jää pysyvästi käyttöösi, joten sinulla on runsaasti aikaa edetä omaan tahtiisi. 

Kurssisivuston lisäksi tukenasi toimii kurssilaisille yhteinen Facebook-ryhmä, jossa olen mukana vastaamassa kysymyksiin ja pitämässä viikon teemaan liittyviä Live-stream lähetyksiä. Facebookryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ryhmässä ja saada tukea omalle matkalle.

Tällä verkkokurssilla on lupa tuntea ja  nauttia! 

Lupa nauttia omasta itsestä, omasta kehosta, omasta naiseudesta
yhdessä muiden kanssa. Rakkaudellisessa piirissä on turvallista
avautua, vapautua – antaa itselle lupa tuntea, itkeä, nauraa ja
iloita!

Tämän kurssin aikana:

 • Luot syvän rakkaudellisen yhteyden kehoosi, vaginaasi - ja koko siihen upeaa Naiseen joka Sinä Olet.
 •  Herkistyt aistimaan ja herättämään kehosi orgastisen nautinnon uudella tavalla
 •  Vapaudut niistä kivuista ja tunnehaavoista, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta seksuaalisuudestasi
 •  Opit tekemään Yoni Eggien  harjoitusta kotonasi, omaa kehoasi ja intuitiotasi kuunnellen

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä kurssisivustolla,
jolle saat linkin ilmoittautuessasi mukaan kurssille.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Yoni Egg työskentelystä, vaan saat tarvittavat ohjeet kurssisivustolta. Pääset jakamaan ajatuksiasi ja kokemuksiasi yhteisessä, lämminhenkisessä Facebook ryhmässä, jossa matkaasi tukevat Facebook - Live lähetykset, jolla aloitamme uuden viikon aina maanantai iltaisin.

Kenelle tämä kurssi sopii?

Tämä kurssi on sinua varten, mikäli:

 • Haluat syventää yhteyttäsi kehoosi, naiseuteesi, sekä seksuaalisuuteesi. 
 • Mikäli haluat aloittaa itsenäisen Yoni Egg harjoituksen tai haluat syventää omaa harjoitteluasi. 
 • Mikäli haluat elastisen lantionpohjalihaksiston - Yoni Eggit tarjoavat tähän mahtavan tuen! 
 • Mikäli haluat herättää eroottisen kehosi elämään ja hengittämään - ja löytää seksuaalisuuden nautinnon uudelleen!

Kenelle tämä kurssi ei sovi? 

Tämä kurssi ei ole sinulle, mikäli: 

 • Kaipaat pikatietä seksuaalisuutesi heräämiseen. Yoni Egg työskentely on herkkää ja syvää työskentelyä oman kehon äärellä - ja sinun polkusi kulkee juuri siihen sinulle oikeaan tahtiin, johon olet valmis. 
 • Mikäli kärsit syvistä terveydellisistä tai mielenterveydellisistä häiriöistä (voit varmistaa kurssin sopivuuden lääkäriltä tai sinua hoitavalta asiantuntijalta. Yoni Egg työskentely nostaa seksuaalisuuteen liittyviä syviä tunteita pintaan, joten on tärkeää että pystyt itsenäiseen tunnetyöskentelyyn. 

HUOM! Valitettavasti et voi tehdä Yoni Egg harjoituksia mikäli: 

 • Sinulla on kuukautiset
 • Olet raskaana
 • Sinulla on kierukka
 • Sinulla on kohdun tai vaginan alueen tulehdustiloja (vältä työskentelyä myös minkä tahansa tulehdustilan yhteydessä).

Voit kuitenkin aloittaa harjoitukset heti kuukautisten jälkeen, tai kun tunnet että kehosi on täysin toipunut raskaudesta, tai tulehduksista. Tässä tapauksessa voit myös tulla mukaan kurssille ja aloittaa harjoituksen kun sinulle sopii. Ollessasi epävarma sopiiko kurssi sinulle, voit laittaa minulle viestiä: meeranparatiisi@gmail.com, vastaan sinulle mielelläni.

Mitä kurssi pitää sisällään? 

Kurssi koostuu 8 viikosta, jolloin on aikaa sisäistää matkan aikana tapahtunutta ja ryhmän toiveiden mukaan Facebook - ryhmässä toteutetaan syventäviä Live-streameja naiseuteen, kohtutyöskentelyyn, seksuaalisuuteen ja Yoni Egg työskentelyyn liittyen.  Jokaiselle viikolle on oma erityinen teemansa:

VIIKKO 1 

AVAUDU NAISEUDEN TAIALLE - 

INTUITIVISEN YONI EGG TYÖSKENTELYN PERUSTEET


Esimmäisellä viikolla opit Yoni Egg työskentelyn perusasiat, sekä opit kuinka voit käyttää Yoni Eggiä omaa kehoasi ja intuitiotasi kuunnellen.

Saat hyvän pohjan, jotta voit turvallisesti ja ilolla kulkea syvemmälle Yoni Eggien maailmaan ja saat käyttöösi helppoja harjoituksia, joiden avulla voit aloittaa nautinnollisen matkasi! 

VIIKKO 2 

NAUTTIVAN LANTIONPOHJAN SALAT


Sinun kehosi on herkkä ja tunteva - uniikki kokonaisuus. Tällä viikolla pääset tutustumaan ainutlaatuiseen kehoosi ja niihin asioihin, joita sinun kehosi pitää sisällään.  Opit ihania ja helppoja tapoja koko kehosi ja ennen kaikkea lantionpohjasi rentouttamiseen ja nautinnolliseen voimistamiseen. Opit löytämään ne asiat, mitä sinun kehosi tarvitsee ja opit työskentelemään Yoni Eggeillä omaa kehoasi kunnioittaen. Ota askel kohti elastista, herkkää ja tuntevaa lantionpohja!


VIIKKO 3

POLKU SISÄISEEN VIISAUTEEN


 Tämä viikko kutsuu sinut yhdistymään kehosi ja kohtusi viisauteen. Naisen kohtu/ energeettinen kohtu pitää sisällään naiseuden intuitiivisen viisauden - sekä monet naiseuden haavoista. Luomalla yhteyden tähän voimaan (olipa sinulla kohtua tai ei) , juurrut syvästi siihen naiseen kuka olet. Löydät oman naiseutesi voiman ja kauneuden - sekä oman keskuksessi, missä sijaitsee naiseutesi viisaus. Tämän viikon aikana opit lempeän kohtutyöskentelyn periaatteet, joiden avulla löydät syvän yhteyteen omaan itseesi ja oman naiseutesi voimaan. 

VIIKKO 4 

VAPAUTA NAISEUTESI HAAVAT

Neljäs viikko kutsuu sinua vapautumaan seksuaalisuutesi haavoista Yoni Eggien avulla. 

Viikon aikana opit tunnistamaan kuinka tunteet ja menneet seksuaaliset haavasi, tai jopa traumaattiset kokemukset ovat vaikuttaneet  kehoosi, naiseuteesi ja seksuaalisuuteesi. Kuljemme lempeän kehollisen tunnetyöskentelyn maailmaan ja  saat käyttöösi lempeitä tantrisia menetelmiä, joiden avulla voit vapauttaa kehossasi asustavat "tunnelukot" ja  päästää irti menneistä kokemuksistasi Yoni Eggien tukemana. Sinä ansaitset olla vapaa ja avautua seksuaalisuuden nautinnolle!

VIIKKO 5 

NAUTTIVAN KEHON HERÄÄMINEN


 Tämän viikon aikan teemme lempeitä koko kehoa herätteleviä harjoituksia, tusutusu tantriseen rintahierontaan- sekä moniin erilaisiin tapoihin yhdistyäksesi omaan jumalaiseen naiseuteesi. Tämä viikko on lempeä herättely, joka syventää sinua rakkaudelliseen kehosuhteeseen ja oman naiseuden kokonaisvaltaiseen syleilyyn.

VIIKKO 6

AVAUDU KEHOSI ORGASTISELLE NAUTINNOLLE


Kuudennella viikolla pääset herättelemään seksuaalisuuttasi ja kehoasi ihanien  yoni egg - ja tantristen kehotyöskentelymenetelmien avulla. Aiheenamme ovayt myös naisen orgasmin haasteet - sekä tunteiden ja orgasmin yhteys. Tämän viikon aikana pääset kulkemaan syvempään rakkauteen kehosi ja vaginasi kanssa, ja herkistyt tunnustelemaan ja kuuntelemaan kehosi salaisia viestejä. Tämä viikko pitää sisällään ihania asteja avaavia harjoituksia ja kokemuksia, jotka syventävät yhteyttäsi kehosi orgastiseen nautintoon.

VIIKKO 7 

ORGASTINEN JUMALATAR

- LOISTA NAISEUTESI VALOA!


Seitsemäs viikko syventää orgastista nautintoasi, jotta voit vapautua todella nauttimaan täysin rinnoin siitä upeasta Jumalattaresta, joka todella olet! Tämä viikko pitää sisällään tanssia, sekä orgastisia - tantrisia kehoharjoituksia, josta saat ihania välineitä syventääksesi kykyäsi nauttia kehostasi ja seksuaalisuudestasi. On aika purkaa loputkin häpeän tai itsesi pienentämisen esteet - ja vapautua täydesti nauttimaan siitä Naisesta kuka olet, sekä juurruttaa Yoni Egg työskentely omaan upeaan elämääsi.


 VIIKKO 8

SYVENNÄ NAUTINNON KOKEMUSTASI


Viimeinen viikko on sinulle aikaa syventää kulkemaasi matkaa. Ryhmän toiveiden ja pintaan nousseiden teemojen myötä Facebookryhmässä on mahdollisuus syventää teemoja kohtutyöskentelyyn, tantraan, seksuaalisuuteen ja naiseuteen liittyen. On aika laskeutua ja hiljentyä oman matkan äärelle ja juurruttaa syvälle kehoon se viisaus, joka sinussa on herännyt.

KURSSIN HINTA

  Kurssin hinta 200 € (norm. 250 €)
sisältäen ohjauksen, Yoni Eggin taikaa E-kirjan,  kurssimateriaalit pysyvästi käyttöösi, sekä FB-ryhmän ja minun henkilökohtaisen tukeni matkallesi. 

Kurssin voit maksaa myös osamaksuna kaikilla suomalaisilla luotettavilla verkkomaksutavoilla, sekä osamaksuvaihtoehdon.

HUOM. Kurssia varten tarvitset oman Yoni Eggin, jonka voit hankkia esimerkiksi täältä: ​https://yoniegg.rocks/shop/​​​