Yoni Eggin Taikaa Viikko4

Yoni Eggin Taikaa Viikko4 2019-10-07T14:47:10+03:00

Yoni Eggin Taikaa

VIIKKO 4

VAPAUTA NAISEUTESI HAAVAT

 

Löydä seksuaalisuuden ilo - vapauta naiseutesi haavat! 

Neljännellä viikolla sukellamme lempeästi vapauttamaan niitä naiseutesi ja seksuaalisuutesi haavoja, jotka ovat estäneet sinua todella nauttimasta seksuaalisuudestasi ja naiseutesi hekumallisesta voimasta. Naisen keho on herkkä aarreaitta, joka reagoi hyvin herkästi elämän tapahtumiin ja kokemuksiin.  Kipeät parisuhdekokemukset ja seksuaalisesti traumaattiset tilanteet jäävät herkästi elämään kehoosi, tiedostamattomasti - ja näin estää sinua astumasta siihen iloon ja nautintoon, jota sydämestäsi kaipaat. On aika jättää taakse ne naiseuden haavat, jotka eivät sinua palvele ja vapautua nauttimaan ja iloitsemaan omasta, ainutlaatuisesta seksuaalisuudestasi Yoni Eggien avulla!

Taikamatka lempeyden ja ilon äärelle

Lähde taikamatkalle (huom lempeälle! :D), omien naiseutesi haavojen lempeään vapautumiseen ja uuden aistillisen ilosi syttymiseen! Voit tehdä harjoitusta viikon ajan oman fiiliksesi mukaan ja kirjoittaa kokemuksiasi omaan Jmalatarpäiväkirjaasi!

Neljännen viikon muut harjoitukset

Polta menneisyys, jätä se taaksesi

Hiljenny hetkeksi itsesi äärelle. Sytytä kynttilä ja vain uppoudu hetkeksi kuulemaan sydämesi kuiskauksia. Mitä parisuhteeseen tai seksuaalisuuteen liittyviä haavoja kannat vielä mukanasi? Mistä on aika päästää irti? Anna kynäsi lentää, tunteittesi virrata paperille.

Jos haluat, voit myös polttaa tämän paperin, elämäsi kipeät kokemukset ja antaa vanhan tehdä tilaa uudelle. Rakkaudelle. Nautinnolle.  

Pieni rakkaushetki itsellesi

Voit ottaa pienen hetken itsellesi ensimmäisen harjoituksen jälkeen. Vain istu ja hengitä. Anna rakkauden virrata itsellesi, kehollesi ja menneisyyden kokemuksillesi. Olet kulkenut huikean matkan elämässäsi, sinä ansaitset ripauksen rakkauden kosketusta itseltäsi. Silitä kehoasi, itseäsi. Anna rakkauden virrata ja tunteiden tulla. Tämä hetki on sinua varten. Halutessasi jälleen kirjoittele tunteita omaan "rakkauskirjaasi".  Halutessasi voit tätä harjoitusta tehdä aina silloin kun haluat antaa itsellesi hetken rakkautta.


Naiseutesi voimasanat - Luo oma rakkausmantrasi

Hiljenny itsesi äärelle ja luo itsellesi naiseutesi voimasanat, oma "rakkausmantrasi". 

Voit fiilistellä mantran teemaa. Mitä voimaa sinä kaipaisit juuri nyt?

Naiseuden voimasanoja?

Lempeää muistutusta itsesi rakastamisesta? Rakkauden sanoja kehollesi?

Kenties voimalausetta, jolla katkaiset siteet menneisyyteesi?

Anna sanojen virrata intuitiolla paperille ja käytä tätä voimamantraa arjessasi. Voit tehdä siitä myös hanan, hulln luovan maalauksen tai piirtää mantrasi energian. Pääasia että voit tuntea sen. Yhdistyä sen energiaan ja sanomaan.  Voit pitää paperia sydämesi päällä, katsoa sitä tai vain hiljentyä tuntemaan sanojesi voima. Käytä sitä omalla luovalla tavallasi matkasi tukena.

 Sinä ansaitset elää. Sinä ansaitset hengittää. Sinä ansaitset Iloita!