Yoni Eggin Taikaa Viikko3

Yoni Eggin Taikaa Viikko3 2019-09-30T12:53:54+03:00

Yoni Eggin Taikaa

VIIKKO 3

POLKU SISÄISEEN VIISAUTEEN


Kohtuviisaus ja kolmannen viikon tavoite

Kolmannella viikolla kuljemme sinun naiseutesi voimaa, kohtuvoimasi äärelle (muistathan että kurssilla puhutaan ennen kaikkea "energeettisestä kohdusta, eli tämä voima on sinulla oli sinulla fyysistä kohtua tai ei). 

Kohdun ja vaginan alue yhdessä muodostavat voimasi ja naiseutesi syvimmän keskuksen. Tällä alueella asuu sinun seksuaalisuutesi liekki. Se on sinun luomisvoimasi ja elämänvoimasi keskus. Naisen kohtualue kantaa kuitenkin sisällään myös naiseuden kipuja haavoja, jotka saattavat estää sinua nauttimasta täydesti siitä kuka olet - sinun upeasta ja ainutlaatuisesta naiseudestasi. Kohdun kautta olet myös yhteydessä esiäitiesi naiseuden haavoihin, mutta toki myös sukupolvien ketjun ikiaikaiseen viisauteen. Kun kohtuvoimasi alkaa heräämään pääsevät kohdun muistot heräämään. On aika jättää taakse ne naiseuden haavat, jotka eivät sinua palvele (tai edes ole sinun!) ja syleillä omaa naiseuesi voimaa. 

 Kolmanne viikon fokuksena on syventää yhteyttä naiseutesi ikiaikaiseen viisauteen, sekä juurruttaa yhteyttäsi omaan feminiiniseen energiaasi, sekä naiseutesi syvään viisauteen.. 

Johdanto kohtuhengitykseen

Tämä harjoitus on ollut yksi omia eriyisen ihania ja syviä tapoja yhdistyä omaan feminiinivoimaani päivittäin. Haluan siksi jakaa tämän ihanan työkalun kanssasi. Paljon muuta ei tarvita, jotta naiseutesi syvä viisaus ja intohimosi alkuvoima pääsevät heräämään!

Viikon 3 harjoitus: Kohtuviisauden herättäminen

Tämä harjoitus kuljettaa sinut syvempään yhteyteen kohtusi, energeettisen kohtusi ja naiseutesi syvimmän viisauden, sekä alkuvoiman kanssa.  Anna tämän harjoituksen juurtua kehoosi. Ota itsellesi aikaa ja tilaa ja antaudu yhä syvempään yhteyteen itsesi kanssa. Muista että kaikki pintaan nousevat tunteet ovat täysin ok, voit edetä juuri omaan tahtiisi ja antaa harjoituksen elää juuri sinun tavallasi. Voit myös tehdä tätä harjoitusta luonnossa, jolloin matkaasi tukemaan tulevat luonnon parantavat voimat. Tee tämä harjoitus 1- 5 kertaa viikon aikana (lyhytkin aika riittää) - ja vain kuulostele, tutki ja tunnustele, mitä sinussa lähtee heräämään. 

Kolmannen viikon kirjoitusharjoitukset

Harjoitus 1. 

Tällä viikolla anna vain paljon tilaa itsellesi ja tälle harjoitukselle. Kuuntele kehosi kuiskauksia ja kirjoita tuntemuksiasi omaan päiväkirjaasi

Harjoitus 2.

Vanhempieni ja esivanhempieni jäljet

Mikäli harjoitusten aikana sinulle nousee tunteita, ajatuksia tai kokemuksia oman äitisi tai isäsi, tai jopa suvussasi eläneiden seksuaalista malleista, kirjoita intuitiivisesti päiväkirjaasi omia tuntemuksiasi ja kokemuksiasi matkasi ajalta. 

Voit harjoituksen jälkeen palata lempeästi kohtusi aluelle, asettaa kädet kohtutilasi päälle ja antaa rakkauden ja lempeyden virrata hetken sinun sisäisille haavoillesi, kohdullesi ja sieltä aina sukulinjoja pitkin esivanhemmillesi asti, tai juuri sille henkilölle, joka on tuntunut voimakkasti vaikuttavan tähän kantamaasi muistoon/kokemukseen. 

Voit soveltaa tätä harjoitusta myös muihin kohtuhengityksen aikana nouseviin kipeisiin muistoihin kuten parisuhdehaavoihin.