Yoni Eggin Taikaa Viikko2

Yoni Eggin Taikaa Viikko2 2019-09-24T13:15:42+03:00

Yoni Eggin Taikaa

VIIKKO 2

NAUTTIVAN LANTIONPOHJAN SALAT


Nauttiva lantionpohja ja toisen viikon tavoite

Toisella viikolla kuljemme sinun ainutlaatuisen lantionpohjasi ja nautinnon lähteesi - vaginasi äärelle. Tämän viikon fokuksena on syventää yhteyttä omaan kehoosi ja vaginaasi, sekä syventää ja herkistää kykyäsi kunnella sinun kehosi tarpeita. Vahvistat tämän viikon aikana rakkaudellista suhdetta kehoosi ja opit työskentelemään Yoni Eggien kanssa sinun kehosi tarpeita kunnellen. 

lyhyt johdanto lantionpohjaharjoituksiin,

sekä harjoitus 1 

Tämä harjoitus kuljettaa sinut syvempään yhteyteen lantionpohjasi kanssa, sekä herättää vaginasi lihaksia lempeydellä, sinua kunnellen. Voit katsoa ohjeen tästä videosta - ja halutessasi käyttää apunasi ohjattua Yoni Egg harjoitusta videon alapuolella.

Tee tämä harjoitus 1- 5 kertaa viikon aikana (lyhytkin aika riittää) - ja vain kuulostele, tutki ja tunnustele, mitä sinussa lähtee heräämään. Millaisia aisoita nousee mieleesi? Mitä tunteita ja aistimuksia herää sisälläsi? Miltä harjoitukset  kehossasi tuntuvat? voit kirjoittaa ajatuksia ja tunteitasi Jumalatarpäiväkirjaan ja jakaa kokemuksiasi FB- ryhmässä. 

Yoni Egg matkasi taustalle voit laittaa jotain musiikkia, jonka avulla rentoudut. Löydät harjoituksia inspiroivan musiikkilistan FB- ryhmästä.

 harjoitus 1 

Aktivoi lantionpohjasi lempeydellä ja nautinnolla

 (audio)

Mikäl tarvitset tueksesi jotain "kättä pidempää" tein sinulle helpon Yoni Egg harjoituksen, jonka kuulet tästä ääniraidalta.  Tämä meditaatio kutsuu sinua intuitiiviseen liikkeeseen ja hengitykseen. Suosittelen sinua kuitenkin leikittelemään harjoituksella intuitiosi mukaan (jolloin ilman audiota voi olla helpompaa), sillä näin pääset nopeammin tutuksi oman kehosi viesteistä, sekä siitä mihin Yoni Egg hetki haluaa sinua kuljettaa.  (huomaa, tämä harjoitus etenee videoharjoituksen tavalla, mutta ohjatusti.) 

Harjoitus 2

Yoni Eggin tanssi - Herätä kehosi ilo ja nautinto!

Yksi ihanimmista tavoista herättää lantionpohja on - TANSSI! Tanssien kehosi syvätkin lihakset heräävät eloon kuin huomaamatta! Tämä harjoitus on yksi omia suosikkejani - joka avaa naiseuttasi ja herättää kehoasi syvemmin kuin voisi kuvitellakaan. Voit tanssia naiseutesi tanssia myös ilman Yoni Eggiä vaikkapa kuukautisten aikana. 

Ihanan inspiroivaa tanssimusaa keräämme jälleen FB- ryhmään! 

Toisen viikon kirjoitusharjoitukset

Harjoitus 1. 

Minun Vaginani juuri nyt

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan kehoasi, vaginaasi. Kirjoita sitten ylös miltä kehossasi ja ennenkaikkea lantionpohjalihaksistossasi ja vaginassasi tuntuu juuri nyt. Miltä kehossasi tuntu? Tunnetko kireyksiä, jännitteitä? Vai onko sinulla vaikeuksia tuntea vaginallasi Yoni Eggiä? Kärsitkö ehkä liian rennon lantionpohjalihaksiston haasteista? Voit kirjoittaa intuitiivisesti oman naiseutesi tarinaa. Niitä tapahtumia, jotka ehkä mieleesi nosevat, jotka ovat vaikuttaneet lantionpohjaasi, sekä vaginaasi. 

Harjoitus 2. 

Minun tarpeeni juuri nyt

Edellisen kirjoituksen perusteella voit kulkea jälleen vaginasi äärelle ja kysyä häneltä, mitä hän tarvitsisi juuri nyt. Millainen yoni egg harjoitus tuntuisi hänestä miellyttävältä? Onko ehkä jotain muuta mitä hän juuri tällä hetkellä tarvitsisi? Keskstele hetki vaginasi kanssa ja kirjoita ylös kaikki asiat, jotka nousevat sisimmästäsi pintaan.

Voit myös pyytää vaginaasi ja kehoasi kertomaan toiveitaan tämän matkan suhteen, sekä avaamaan sitä millainen Yoni Egg työskentely voisi palvella sinua ja häntä parhaiten tämän matkasi aikana. 

Bonus: Harjoitus 3. 

Rakkauden keskusteluja vaginan kanssa

Tämä harjoitus sopii sinulle, mikäli tunnet että halat syventää rakkadellista shdetta vaginaasi. Saatat tntea häpeää tai pelkoa tätä naiseutesi voimakeskusta kohtaan. 

Ota hetki aikaa itsellesi. Voit laittaa taustalle rentouttavaa musiikkia, sytyttää kynttilöitä. Luoda itsellesi rakkauden tilan. Istu sitten hyvään asentoon tai asetu selinmakuulle. Hengitä syvään ja kulje vaginasi äärelle. Voit asettaa kätesi lempeästi vaginasi päälle ja vain hengittää sisään, tuntea kuinka hengitys liukuu vaginaasi asti. Hengitä sisään rakkautta ja anna oman rakkautesi virrata vaginallesi myös kätesi kautta. Voit kertoa mielessäsi vaginallesi  että rakastat häntä, haluat kuunnella ja kunnioittaa häntä. Voit sanoa juuri niitä asioita, joita haluat vaginallesi kertoa.  Halutessasi voit kunnella vaginasi viestin sinulle, antaa tilaa sille millaisia tunteita sisältäsi nousee. Vietä itsesi näköinen rakkauden hetki vaginasi kanssa. Harjoitus voi nostaa pintaan erilaisia tnteita, vastustustakin. Anna rakkauden virrata kaikille niille tunteille mitä sinussa nousee.

Voit kirjoittaa kokemuksiasi Jumalatarpäiväkirjaasi.