Yoni Eggin Taikaa Viikko1

Yoni Eggin Taikaa Viikko1 2019-09-15T19:34:44+03:00

Yoni Eggin Taikaa

VIIKKO 1 

AVAUDU NAISEUDEN TAIALLE - 

INTUITIVISEN YONI EGG TYÖSKENTELYN PERUSTEET


Esimmäisellä viikolla opit Yoni Egg työskentelyn perusasiat, sekä opit kuinka voit käyttää Yoni Eggiä omaa kehoasi ja intuitiotasi kuunnellen.

Saat hyvän pohjan, jotta voit turvallisesti ja ilolla kulkea syvemmälle Yoni Eggien maailmaan ja saat käyttöösi helppoja harjoituksia, joiden avulla voit aloittaa nautinnollisen matkasi! 

Ensimmäisellä askeleella keskitymme  luomaan syvän suhteen omaan Yoni Eggiin, sekä intiimin suhteen kehoosi. Tutustut Yoni Egg työskentelyn perusasioihin ja löydät helpot keinot aloittaa oma intuitiivinen Yoni Egg harjoittelusi. 

Ensimmäisen viikon tavoite

Ensimmäisen viikon tavoitteena on ennen kaikkea syventää suhdettasi kehoosi, sekä omaan "kumppaniisi" Yoni Eggiin. Saatat olla jo konkari jolloin tavoitteena on yhä syvempi suhde omaan harjoitteluusi, sekä Yoni Eggiisi tai saatat olla matkasi alussa, jolloin tavoitteena on se, että tulet yhä tietoisemmaksi kehostasi, vaginastasi, siitä mitä SINÄ tarvitset (millaista liikettä, millaista kosketusta, millaista harjoitusta...), jotta sinun naiseutesi avautuu. Tarkoitus on herätellä kehoasi lempeästi ja tutustuttaa sinut intuitiiviseen Yoni Egg työskentelyyn, joka kunnioittaa sinun kehosi tuntemksia. 

Viikon 1 Yoni Egg harjoitus

Tämä harjoitus käynnistää oman ihanan intuitiivisen matkasi Yoni Eggisi kanssa. Se kutsuu sinua kuuntelemaan itseäsi, sulautumaan yhteen Yoni Eggisi kanssa - sekä tunnustelemaan, mitä sinussa herää, kun kuljet syvään ja intiimiin kohtaamiseen Yoni Eggisi kanssa. Voit katsoa ohjeen tästä videosta - ja halutessasi käyttää apunasi ohjattua Yoni Egg matkaa videon alapuolella.

Tee tämä harjoitus 1- 5 kertaa viikon aikana (lyhytkin aika riittää) - ja vain kuulostele, tutki ja tunnustele, mitä sinussa lähtee heräämään. Millaisia aisoita nousee mieleesi? Mitä tunteita herää sisälläsi? Muistathan että vaikutukset voivat näkyä myös muualla elämässäsi, unissasi, työssäsi, parisuhteissasi... voit kirjoittaa ajatuksia ja tunteitasi Jumalatarpäiväkirjaan ja jakaa kokemuksiasi FB- ryhmässä. 

Yoni Egg matkasi taustalle voit laittaa jotain musiikkia, jonka avulla rentoudut. Kokoamme harjoituksiin sopivaa musiikkilistaa FB- ryhmään.

Viikon 1 harjoitus - ohjattu Yoni Egg matka

Mikäl tarvitset tueksesi jotain "kättä pidempää" tein sinulle helpon Yoni Egg harjoituksen, jonka kuulet tästä ääniraidalta.  Tämä meditaatio kutsuu sinua intuitiiviseen liikkeeseen ja hengitykseen. Suosittelen sinua kuitenkin leikittelemään harjoituksella intuitiosi mukaan (jolloin ilman audiota voi olla helpompaa), sillä näin pääset nopeammin tutuksi oman kehosi viesteistä, sekä siitä mihin Yoni Egg hetki haluaa sinua kuljettaa.  (huomaa, tämä harjoitus etenee videoharjoituksen tavalla, mutta ohjatusti.) 

Näillä Yoni Egg harjoituksilla pääset matkallasi jo hyvin alkuun! Tein sinulle kuitenkin lyhyen bonus videon ja harjoiiutksen, joita voit tehdä harjoittelusi tukena - halutessasi kulkea yhä syvemmälle feminiinienergiaan ja pehmeään liiikkeeseen. 

Bonus video: Feminiinienergia ja intuitio matkasi tukena

Tässä videossa avaan hieman intuitiivisesta Yoni Egg työskentelystä ja feminiinienergiasta käsin työskentelystä. Miksi on tärkeää antaa matkallesi ja itsellesi tilaa? Mikä tarkoitus on herkkyydellä ja hiljaisuudella kehosi avaajana? Kuinka lempeys voi tuoda sinulle jopa syvempiä tuloksia kuin "tehokas treenaaminen" - joskin siitäkään ei ole haittaa - kunhan todella kuuntelet itseäsi. Tältä videolta saat tukea löytääksesi juuri SINULLE sopivan tavan käyttää Yoni Eggejä. 

Ensimmäisen viikon kirjoitusharjoitukset

Harjoitus 1. 

Ensimmäisellä viikolla kirjoita omaan "Jumalatarpäiväkirjaasti" hieman ajatuksiasi ja tunteitasi matkaan liittyen. Mitä haluaisit saavuttaa? Mille haluaisit avautua? Onko ehkäjoitain asioita naiseuteesi ja seksuaalisuuteesi mistä haluaisit tämän matkan aikana päästä irti? Kirjoita intuitiivisesti ylös ajatuksiasi ja tunteitasi - sekä niitä mahdollisia toiveita ja unelmiasi joita sinulla on tähän kurssiin ja omaan matkaasi liittyen.  Ensimmäisen viikon tapaamisessamme aktivoimme sinun Yoni Eggisi korkeimmaksi parhaaksesi - sinun tavoitteittesi tueksi. 

Harjoitus 2. 

On aika avautua herkistymään oman kehosi  ja tunteidesi äärelle. Tämän viikon aikana kirjoita Jumalatarpäiväkirjaasituntemuksia joita Yoni Egg harjoitukset sinussa herättvät.

Voit kirjoittaa omaan päiväkirjaasi myös hyvin luovasti aivan kaikkea mitä sinulla tämän viiko aikana nousee pintaan, joko harjoituksista tai muuten.Voit kirjoittaa ylös uniasi, tunteitasi, elämäsi tapahtumia - tai ehkäpä sisältäsi syntyy runo tai kuva, joka haluaa piirtyä sinun kirjaasi. Anna tällä viikolla tilaa tuntemuksillesi ja luovuudellesi ja anna tämän viikon harjoitusten herätellä lempeästi eloon sinun naiseuttasi ja feminiinistä viisauttasi.