Yoni Eggin Taikaa – matka naiseuden salaiseen voimaan

Yoni Eggin Taikaa – matka naiseuden salaiseen voimaan

Oletko kuullut puhuttavan Yoni Eggeistä? Tuosta “salaisesta aseesta” tai perinteisestä kokemuksellisesta harjoituksesta, josta tieto on  periytynyt naiselta naiselle vuosituhansien ajan.

Yoni Eggit olivat käytössä muinaisen Kiinan hovissa jo 2000 vuotta sitten. Yoni Eggillä tarkoitetaan kivestä valmistettua munaa, geishakuulan edeltäjää, jota rikkaat hovin naisett käyttivät kokonaisvaltaisena harjoituksena oman seksuaalisuuden ja elämänenergian vapauttamiseen. 

Yoni Egg harjoitusta käytettiin paitsi voimistamaan kehon “voimalähdettä” – eli lantionpohjalihaksistoa, myös syvänä, kokonaisvaltaisena harjoituksena, joka kuljettaa naisen syvälle omaan itseen, omaan kehoon ja oman seksuaalisuuden nautinnolliseen voimaan. 

Nautinnollinen Yoni Egg harjoitus on parhaimmillaan juuri sitä. Lähes meditatiivinen matka omaan itseen, omaan kehoon ja oman aistillisuuden syleilyyn. 

Miten Yoni Eggit toimivat

Yoni Eggit valmistettiin perinteisesti vihreästä jadesta, jonka ominaisuudet liitettiin runsauteen, vaurauteen, parantamiseen – ja naisen voimaan. Jade muna työskentely sai aikansa keisarin hovista myös tästä syystä – vain rikkailla oli siihen varaa. Ja muinaisen tarun mukaan harjoitusta hyödynsivät naiset, jotka halusivat yhteyden omaan voimaansa hallita – miesten hallitsemassa maailmassa.

Nykyisin  Yoni Eggejä valmistetaan mm. ruusukvartsista, mustasta obsidiaanista, vuorikristallista ja punaisesta jaspiksesta. Aivan kuin jokainen ihminen, myös jokainen kivi pitää sisällään oman uniikin energiansa ja asettuessaa naisen vaginaan, kivi omalla energiallaan aktivoi tämän saman energian naisen kehossa, auttaen naista hänen matkallaan kohti itseään.

Mihin Yoni Egg harjoittelua tarvitaan

Jokaisella naisella Yoni Egg harjoittelu on henkilökohtainen ja kaunis hetki oman naiseuden äärellä. Yoni Eggejä voidaan käyttää geishakuulien tapaan lantion syvien lihaksien aktivoimiseen. Yoni Egg harjoittelu on kuitenkin paljon enemmän. Suurin osa naisista käyttää Yoni Eggiä välineenä yhdistyä omaan naiseuden syvään voimaan.

 Yoni Egg harjoitus voi olla naisen tukena käsitellessä menneisyyden kipeitä seksuaalisia kokemuksia, sekä tukea irtipäästämisen matkaa. Kokonaisvaltainen Yoni Egg harjoittelu tantrisen kehotyöskentelyn tukemana auttaa naisen kehoa vapautumaan ja löytämään jälleen yhteyden omaan naiseuteen ja seksuaalienergiaan. Yoni Egg työskentely ei vie välttämättä paljoa aikaa. Se voi olla mukana arjen normaalissa menossa tai se voi kulkea omana nautinnollisena hetkenään, jolloin rauhoitut oman kehosi ja naiseutesi äärelle ja kuljet syvälle matkalle itseesi ja eroottisuuteesi. 

Yoni Eggien kanssa työskentely on parhaimmillaan syvä kokemus – joka johdattaa naisen syvään yhteyteen oman elämänvoimansa kanssa. Puhdistava Yoni Egg työskentely auttaa naista vapautumaan seksuaalisuuteen liittyvistä kivuista ja jännitteistä, paitsi fyysisesti, myös emotionaalisesti. 

Yoni Egg harjoituksella kohti nautinnollista elämää

Yoni Egg harjoitukset koskettavat naista syvästi niin monella tasolla, että myös harjoittelun hyödyt koskettavat monin tavoin naisen elämää.

Yoni Egg harjoittelu on ehdottomasti omiaan, mikäli kärsit lantionpohjan ongelmista. Saatat kärsiä liian rennon lantionpohjan haasteista, jolloin kumppaninasi saattavat olla naiseuden ikävät ongelmat kuten virtsan karkailu tai vaginasi hermotus on heikentynyt. Tai saatat kärsiä “ylitreenatun” lantionpohjan haasteista, milloin saatat kärsiä kivuliaasta seksistä ja lantionpohjasi on jatkuvassa jännirystilassa. Yoni Egg harjoittelu auttaa sinua vahvistamaan, mutta myös tarvittaessa rentouttamaan kehoasi niin, että voit avautua nautinnolle ja seksuaalisuudelle itseäsi kuunnellen. 

Yoni Eggin TAIKAA verkkokurssi käynnistyy 16.9 – mutta voit liittyä mukaan aina 1.10 asti: 

Lue lisää Yoni Eggeistä ja tule mukaan TÄÄLTÄ:
https://meeranparatiisi.com/yonieggintaikaakurssi/

2019-09-10T13:36:51+02:00 10 syyskuu, 2019|

Kirjoita kommentti