UUSIKUU JA AURINGONPIMENNYS – PORTTI NAISEUTESI UUTEEN KUKOISTUKSEEN

UUSIKUU JA AURINGONPIMENNYS – PORTTI NAISEUTESI UUTEEN KUKOISTUKSEEN

Tänään on huikea uuden aloituksen aika, kun saamme nauttia Uuden kuun uusia alkuja avaavasta voimasta ja auringonpimennyksen voima räjäyttää uuden alun voiman liikenteeseen. Anna itsellesi lupa nauttia ja kutsua luoksesi kuun ja auringon energiaa.

Tämä aika kutsuu juhlimaan feminiinistä herkkyyttä, sekä maskuliinisuuden voimaa! Meissä jokaisessa elävät nämä puolet: feminiininen intuitio, herkkyys, tunteet ja tarve hiljentyä itsensä äärelle, sekä maskuliininen voima, rohkeus luoda ja toteuttaa itseäsi – antaa oman jumalaisen kauneuden säteillä maailmaan!

Voimakkaat porttipäivät, eli energeettisesti erityisen voimakkaat ajanjaksot voivat nostaa pintaan syvyyksistä asioita, jotka sisälläsi ovat estäneet oman jumalaisen valosi virtaamista. Saatat tuntea väsymystä ja uupumusta, varsinkin silloin jos toimit omaa itseäsi vastaan. Jos tunnet näin, anna itsellesi lempeyttä ja rakkautta. Kunnioita kehosi viestejä – anna niiden olla viestejä suunnista, jotka eivät enää palvele sinua. Ne ohjaavat sinut väljemmille, nautinnollisemmlle vesille.

Tämä aika antaa sinulle mielettömän voiman ja mahdollisuuden yhdistää sisälläsi elävä feminiini – ja maskuliinienergian ikuinen tanssi. Tämä on aikaa, jolloin voit syntyä uudelleen, antaa sisälläsi olevan kukoistuksen saada lisää tilaa ja valaista elämääsi!

Anna itsellesi lupa säteillä omaa jumalaista valoasi, nauttia naiseudestasi. Anna uuden energian sisälläsi herätä, kuljettaa sinua juuri niihin suuntiin, jonne sielusi sinua kutsuu. Sillä juuri siellä sinun sielusi kukoistaa – siellä sinä saat kukoistaa, juuri sellaisena kuin olet! Kuu ja aurinko ovat tukenasi johdattamassa sinua uusille, virtaaville vesille. Vesille, jossa saat puhidstautua vanhasta ja nousta aalloista puhdistuneena, kukoistaen omassa naiseutesi kauneudessa.

Juuri tänään, voimakkaiden energioiden virratessa, pysähdy hetkeksi. Tanssi, laula – avaa hiuksesi valloilleen. Päästä hetkeksi irti arjen vanhoista rutiineista – ja vain hetkeksi pysähdy juhlistamaan naiseutesi villiä voimaa!

<3 Meera

PS. Vihdoin Jumalattaren Kuukalenteri E-kirja joka on jo vuoden ollut työn alla on valmistumassa. Sen tueksi on syntymässä myös ihanan nautinnollinen kohtuworkshop, joka auttaa aktivoimaan naiseutesi tärkeimmän voiman keskuksen. Tämän kuukauden aion sitä viimeistellä, annan sen imeä itseensä tämän ajan vahvaa kuun Taikaa, uuden ajan naiseuden energioita! Mutta heti kun se on julkaisuvaiheessa, te olette ensimmäiset, jotka saatte siitä nauttia! Rakkautta kesääsi ja naiseuden taikoja elämääsi!

2019-07-02T15:11:23+02:00 2 heinäkuu, 2019|

2 kommenttia

  1. Riikka-Lea 3.7.2019 at 10:01 - Reply

    Ihana mahtava selkeyttävä kirjoitus. En malta odottaa sitä E-Kirjaa 🙂 Mahtavaa kirjan viimeistelyä sinulle 🙂

    • meera 3.7.2019 at 23:28 - Reply

      Kiitos rakas Riikka-Lea ja ihanaa, että tämä kirjoitus kolahti! <3 <3

Kirjoita kommentti