TÄRKEIN ASKEL NAISEN ORGASTISEEN NAUTINTOON

TÄRKEIN ASKEL NAISEN ORGASTISEEN NAUTINTOON

Naisen seksuaalinen nautinto on jumalainen asia, jota jokainen nainen ansaitsisi elämässään kokea. Tässä kirjoituksessa kuljemme naisen seksuaaliseen nautintoon…. ja naisen orgasmin äärelle. Naisen nautino ja orgasmi…. siinä vasta jumalainen asia! Ihana asia, kamala asia, hämmentävä asia, monia tunteita nostattava asia… ja asia, jota jopa valtaosa naisista eivät koskaan elämässään kykene kokemaan.

SEKSUAALINEN NAUTINTO EI OLE ITSESTÄÄN SELVYYS!

Eikä varsinkaan se jumalainen O…

Keskustelin eräänä päivänä erään miespuolisen ystäväni kanssa naisten seksuaalisesta nautinnosta- ja hän järkyttyi kuullessaan sen monelle naiselle (valitettavasti) arkisen seksiin liittyvän asian – orgasmin teeskentelyn. Hän oli EHDOTTOMASTI sitä mieltä, ettei yksikään nainen voi moista tehdä… mutta surullinen tosiasia on, että tämä on monien naisten arkipäivää. Kuinka paljon paineita monet naiset kokevatkaan seksuaalisuuteen liittyen:

 • suoirutumisen paine  (millainen olen sängyssä)
 • ulkonäköpaineet (miltä näytän, olenko haluttava?)
 • suorittamisen paine (kuinka moni nainen onkaan kuullut kysymyksen” voithan kuitenkin jatkaa niin että mä tuun?” – tyyppisen lauseen
 • sekä monet pelot ja epämukavuudet itse seksiaktiin liittyen (entä jos pissaan yhdynnän aikana, entä jos teen jotain ”väärin”, puhumattakaan kuukautisiin liittyvästä häpeästä,,,)

MELKOINEN PAINOLASTI – EIKÖ TOTTA?

Ei siis ihme, että n. 25 % naisista kykenee kokemaan orgasmin aktin aikana.. ja n. 40 % naisista kokee jonkinlaista vaikeutta kokea orgasmia (aina tokikaan seksuaalinen nautinto ja orgasmi itsessään eivät kulje käsikädessä.) Laajassa Finsex-tutkimukessa (2016) tultiin tulokseen, jonka mukaan  alle puolet naisista, eli n. 46 % kertoo saavansa orgasmin rakastellessaan.

MIKSI AINA ORGASMIOPPAAT EIVÄT TOIMI?

Miks sitten ne neuvot, joita naisille yleensä annetaan seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi eivät todellakaan aina toimi? Miksi yhä uudelleen ja uudelleen tiede päätyy tulokseen, jossa naisen kyvylle saada orgasmia ei löydetä syytä?

Jos olet lukenut kirjoja naisen nautinnosta, seksioppaita tai muuta materiaalia, jonka on tarkoitus auttaa sinua avautumaan seksuaaliselle nautinolle, olet saattanut huomata, kuinka fyysisiä nevoja naiselle annetaan: tutustu klitorikseesi, käy vessassa ennen yhdyntää, jopa ”sopimusseksiä” ehdotetaan (sillä voihan se lähteä käyntiin kun alkuun on päästy…) –  jopa tantran puolella monesti naisen ja miehen (tai partnereiden) välistä seksuaalista aktia tuetaan antamalla hyvin KONKREETTISIA vinkkejä (sytytä kynttilöitä, luo tunnelmaa, käytä tällaisia otteita, hiero penistä näin ja hiero vaginaa näin).

Konkreettisillekin neuvoille on paikkansa… mutta on YKSI asia, joka on se tärkein – jota ilman, kaikella rakkaudella nämä neuvot vain eivät tule toimimaan.

TUNTEET JA TURVALLISUUDEN TUNNE- PORTTI NAISEN NAUTINTOON

On yksi asia yli muiden mikä voi auttaa sinua ja lukuisia naisia kokemaan suurempaa seksuaalista nautintoa omassa elämässään (sekä kokemaan orgasmien ihanan nautinnon ) Tätä asiaa eivät vielä maailman huipummatkaan orgasmioppaat käsittele (eivätkä edes monet tantrakirjat!!) – mutta itselleni tämä aihe on TÄRKEIN – eikä sen yli mene yksikään toinen asia.

Naisen seksuaalisuus on hyvin kokonaisvaltainen kokemus, jossa naisen keho, mieli ja tunteet kulkevat käsikkäin. Jotkut naiset toki rakastavat ”straight forward” seksiä ja jopa seksiä missä nyt ei tunnetasoa niin tarvita – ja se on todella ok!

Kuitenkin monet naiset pysytvät avautumaan seksuaalisuuden nautinnolle ja kokea orgasmin uskomattoman kauniin voiman VASTA SILLOIN, kun he kokevat rakastellessaan luottamuksen ja turvallisuuden tunteen. Sillä vasta tällöin nainen pystyy avautumaan ja ANTAUTUMAAN.

Tässä hetkessä naisen keho kykenee rentoutumaan, päästämään irti fyysisistä jännityksistä ja naisen keho herkistyy ja tekee tilaa kokea seksuaalisen nautinnon uskomattoman voiman. Antautumisen hetkellä koko naisen kehon energia, hengitys  ja naisen kehon energia pääsee vapautumaan, ja orgasmin voima alkaa virrata naisessa uskomattomalla tavalla!

Tästä syystä on hyvä ymmärtää, miksi niin monet kaipaavat todellista yhteyttä, rakkautta ja emotionaalista turvaa kumppaninsa kanssa! Sillä vasta silloin nainen pystyy avautumaan ja hänen nautintonsa pystyy puhkeamaan kukkaan!

Naisen tunteet kulkevat käsikädessä naisen nautinnon kanssa. Kuinka kukaan voisi avautua NAUTINNOLLE tai orgasmille, jos koko keho pelkää tai jos tunnet sisäistä painetta? Valitettavasti suurin osa meistä kaikista nimittäin kokee seksistä juuri henkistä painetta – ja silloin – hyvästi nautinto!

Joten rakas nainen, arvosta itseäsi ja tunteitasi. Sinun kehosi viestit kertovat kyllä sinulle sen, milloin pystyt antautumaan ja avautumaan , milloin on tarpeen sanoa ei – ja milloin on aika uppoutua syvemmälle luottamuksen ja turvallisuuden tilaan yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. 

AVAA PORTIT SYVEMMÄLLE NAUTINNOLLE

Naisen orgasmia pidetään helposti itsestään selvänä tai asiana, jonka äärelle ei juurikaan pysähdytä, ennen kuin naiselle tulee syvä kaipuu löytää yhteys nautinnolliseen seksuaalisuuteen ja nainen tulee pisteeseen, jossa hän haluaa syvää muutosta. Ja missään nimessä polku tuohon nautintoon ei voi syntyä sitä samasta pelosta, häpeästä ja paineesta käsin, mikä valitettettavasti on syntynyt meihin seksuaalisuuden yhteiskunnassa liittyvän paineen myötä.  Olipa kykysi nauttia seksuaalisuudesta millainen tahansa, tiedän sen, että tämä yksi suuri ja tärkeä asia voi auttaa sinua vapautumaan suuremmalle nautinnolle ja seksuaalisuuden ilolle syvemmin mitä olisit voinut kuvitellakaan!

Rakas nainen, on aika avata portit sinun seksuaalisuutesi nautinnolle – sinä ansaitset sen. Tässä muutama vinkki joiden toivon auttavan sinua, niinkuin ne ovat auttaneet minua: 

 • Kunnioita tunteitasi ja etene rakasteluun omia tunteitasi kunnioittaen
 • Kunnioita kehoasi ja kuuntele mitä se todella kaipaa!
 • Anna itsellesi rakastavaa kosketusta (erityisesti, jos koet ettet ole saanut sitä kumppaniltasi)! Helli omaa kehoasi – mikä saa sinun kehosi hyräilemään nautinnosta?
 • Muista, että sinun ei tarvitse reagoida ulkopuoliseen paineeseen – sinun ei tarvitse kulkea seksiin paineen alla, vaan odottaa itsellesi hyvältä tuntuvaa hetkeä. Ja jos tarpeen – muista, voit aina sanoa myös ei.
 • Yhdistyminen omaan kehoosi, tunteisiisi ja sisäiseen turvallisuuden tilaan auttavat sinua nauttimaan syvenevästä intohimon voimasta omassa kehossasi – ja kykenet myös jakamaan tämän kumppanisi kanssa uudella tavalla!

 

JA MIKÄ IHANINTA – Kun tämä perus asia – naisen emotionaalinen turva ja luottamus ovat läsnä – nainen kykenee nauttimaan täydesti kaikista ihanista seksin fyysisitä ulottuvuuksista, leikeistä, asennoista – koko seksin suuresta kirjosta – ja todella nauttimaan niistä, paitsi kehollaan, myös sydämellään!

2018-12-07T23:20:31+02:00 7 joulukuu, 2018|

2 kommenttia

 1. Nina 8.12.2018 at 23:26 - Reply

  Kiitos! Nyt ollaan ytimessä hepeneet ja kynttilät ei toimi jos perusta on hutera…tai sitä ei edes ole pahimmassa tapauksessa.

 2. Riikka 9.12.2018 at 14:12 - Reply

  Kiitos Meera, ihana kirjoitus. Ja niin totta!

Kirjoita kommentti