Tantrinen Parisuhdevalmennus kuljettaa sinut ja kumppanisi yhteiselle matkalle kohti syvää sydänten yhteyttä ja aitoa kohtaamista.

Tämä valmennus on teille, kaipasipa suhteenne uutta leimahtavaa rakkautta ja intohimoa, tai olette kulkemassa erillenne ja on aika päättää yhteinen tarinanne lempeyden ja myötätunnon siivin.

 

Tantrinen Parisuhdevalmennus on pariskunnille, jotka kaipaavat löytää syvemmän suhteen itseensä ja toisiinsa. Lempeässä tilassa kuljemme teidän syvimpien hasteidenne äärelle ja käytämme tantrisia ja intuitiivisia menetelmiä parisuhteessa ilmenevien tunnelukkojen purkamiseen. On aika kulkea matka uuteen luottamukseen, yhteyteen ja rakkauteen – intohimoa unohtamatta. Tämä matka on teille, jotka kohtaatte haasteita parisuhteenne polulla. Olittepa tuore pariskunta, tai jo pitkään elämäänne jakaneet – tiedä, että tästä valmennuksesta saatte juuri ne asiat, jotka auttavat teitä avautumaan yhä syvemmälle rakkaudelle, yhä aidommalle ja rehellisemmälle kohtaamiselle, myötätunnolle, anteeksiannolle – rakkauden parantavalle voimalle.

Tähän valmennukseen voitte tulla missä tahansa vaiheessa polkuanne. Halusittepa ylläpitää suhdettanne, saada uutta tuulahdusta välillenne – tai kaipaattepa tukea läpikäymäänne eroprosessiin, tiedä, että valmennuksen rakkaudellisessa tilassa voitte tulla kumppanisi kanssa kulkemaan juuri teidän näköisenne, unohtumattoman matkan. 

Mikä on Tantrinen parisuhdevalmennus?

Jokainen tantrinen Parisuhdevalmennus valmennus syntyy sielunne kuiskauksista – ja siitä, mitä todella haluatte ja tarvitsette oman polkunne tueksi. Jokainen valmennuskerta on kuin pieni elämysmatka, jossa yhdistyvät 15 vuoden aikana tehokkkaiksi ja toimiviksi havaitsemani työskentelymenetelmät aina tantrisesta työskentelystä syviin naiseuden parantumisen menetelmiin. Tyypillinen tapaamiskerta muodostuu alun keskustelusta, jossa kuljemme kartoittamaan sen, mitkä teidän todelliset tarpeenne ovat. Mitkä ovat ne parisuhteen kivut, tai haasteet – asiat, joihin kaipaatte tukea päästäksenne juuri siihen, mitä sydämenne kaipaa. Käytän valmennushetkessä voimakkaasti tukevana omia näkijän ja parantajan lahjojani, sekä herkkyyttä aistia sen, mitkä työskentelymuodot tukevat  teidän matkaanne parhaiten.

Intuitiivinen valmennus eroaa perinteisistä valmennusmenetelmistä siinä, ettei juuri yksikään harjoitus tai valmennuksen kaari toistu samanlaisena, vaan syntyy aidosta kohtaamisesta ja läsnäolosta. Oma kokemukseni on, että intuition avulla jo ensimmäisellä kerralla pääsemme kulkemaan niihin syvimpiin juurisyihin, usein alitajuisiin tekijöihin, joista kumpuavat usein jopa vuosia pinnan alla kyteneet parisuhteen haasteet ja haavat, jotka ovat saattaneet estää teitä liikkumasta syvään, intiimiin kohtaamiseen, aitoon ja rehelliseen vuorovaikutukseen sydämestä käsin, sekä luomasta sitä elämää, johon sydämenne teitä kutsuu. 

Kenelle Tantrinen parisuhdevalmennus sopii?

Tantrinen parisuhdevalmennus sopii kaikille pariskunnille, jotka ovat valmiita sukeltamaan syvään ja aitoon kohtaamiseen itsensä ja partnerinsa kanssa. Aiempaa kokemusta tantrisesta työskentelystä ei tarvita. Voitte lähteä tälle matkalle missä tahansa suhteenne vaiheessa – ja löytää portin yhä syvempään ja aidompaan sydänten kohtaamiseen – sekä elämänilon ja voiman avautumiseen. 

“Olin kuollut ja sitten elossa.
Itkien, sitten nauraen.
Rakkauden voima tulvi minuun.
Ja tulin rohkeaksi kuin leijona
sitten lempeäksi kuin iltatähti.”
― Rumi

Missä valmennus tapahtuu?

valmennus kestää 2,5 tuntia ja tapahtuu kotonani, Meeran Paratiisissa lähellä Espoon Keskusta. Halutessasi valmennus voidaan toteuttaa myös Skypen kautta. Tarkemmat tulo-ohjeet saat valmennukseen ilmoittauduttuasi.

Valmennuksen hinta

Voit myös kysyä itsellesi räätälöityä lyhyempää valmennusta skypen välityksellä. Valmennuksen hinta on 250 € sis. alv. 24%, jonka jälkeen seuraava tapaamiset  ovat 200 € sis. alv 24%.

60 minuutin skype/puhelinvalmennus aiemmille asiakkaille  on 120 € sis. alv. 24%

Kuinka pääsen mukaan

Valmennukseen voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen meeranparatiisi@gmail.com. Voit kertoa viestissä hieman tilanteestanne, johon kaipaatte tukeani. Jos teille nousee kysyttävää tai pohdit, olisiko tämä valmennus juuri teitä varten, ota minuun yhteyttä – autan sinua mielelläni!

 

Lämpimästi tervetuloa matkalle rakkauteen, yhteyteen – ja heräävään intohimon voimaan. 

 

Rakkaudella, Meera

 

     

    TAKAISIN VALMENNUKSIIN