Tervetuloa rakkaudentäyteiselle matkalle kehoosi ja naiseutesi alkuvoimaan!

 

virtuaalisille tantrisille tanssi – ja liike tunneille naiseutesi heräämisen äärelle! 

Haluatko löytää rakkaudellisen suhteen omaan kehoosi, sekä saada upeita välineitä huolehtia omasta kehostasi lempeän kehonhuollon, tanssin ja hengityksen kautta?

On aika löytää jälleen yhteys sinun kauniiseen kehoosi ja upeaan naiseuteesi, sekä avata kehosi kukoistamaan! Liity mukaan upeiden naisten seuraan lempeän ja voimauttavan Jumalattaren kehonhuollon avulla. 

 

Mistä illoissa on kysymys?

Jumalattaren kehotyöskentely on ainutlaatuinen tapa herättää sisälläsi sykkivä naiseuden pehmeä energia.

Menetelmä on syntynyt 15 vuoden työskentelystäni tanssin, kehonhuollon ja tantran parissa Etsin vuosia sitä, kuinka naiseuden kauneimman potentiaalin voi herättää lempeän ja kehoa kuuntelevan liikkeen kautta. Tantrisen lähestymistavan myötä tanssi ja liike voivat avata portit sinun naiseutesi todelliselle vapautumiselle, sekä tietenkin sinun elinvoimasi lisääntymiselle. Jumalattaren kehonhuolto hellii sekä kehoasi, mieltäsi, että tunteitasi! . Jokainen Jumalattaren kehonhuolto tunti on matka naiseuteesi, sekä kehosi äärelle. Sen lisäksi että kehosi vapautuu hengittämään ja liikkumaan uudella tavalla, pääset kokemaan myös syvän, rakkaudellisen yhteyden omaan kehoosi, sekä ilmentämään omaa feminiinistä laatuasi ilolla ja nautinnolla! 

Illat koostuvat lempeistä ja syvistä tanssi- tantrisista hengitys- ja syvävenyttely harjoituksista, sekä voimauttavista meditaatioista. Harjoitukset ohjaavat sinut syvään yhteyteen kehosi kanssa ja auttavat feminiinienergiaasi vahvistumaan, sekä auttavat sinua juurtumaan syvästi oman kehosi, sydämesi ja sielusi syvän viisauden kanssa. 

 

Miten tunnit toimivat

 

Tunnit järjestetään kuukauden kestävänä kokonaisuutena. Tämä siksi, että saisit mahdollisimman paljon irti kyseisen kuukauden teemasta. Jokainen kuukausi sisältää:

  • Jumalattaren aamuharjoituksen – joka on ihana tapa käynnistää päiväsi yhdistyneenä omaan upeaan itseesi
  • Jumalattaren iltameditaation – joka rauhoittaa hermostosi antaen sinulle lempeän unen
  • Kaksi 45-60 minuutin Jumalatarkehoharjoitusta.
  • Harjoitukset jäävät sinulle linkkinä, joten voit palata harjoituksiin aina kun haluat! 

 

Voit osallistua joko yksittäiseen kuukauteen tai ostaa kerralla koko neljän kuukauden paketin edullisempaan hintaan. Ensimmäinen tunti ilmestyy maanantaina 13.4.  Uusi tunti ilmestyy kahden viikon välein. Jokaisella tunnilla on oma erityinen teemansa. Tunneista koostuu ainutlaatuinen matka, joka syventää yhteyttä omaan naiseuteesi askel askeleelta. 

Virtuaalinen tunti saapuu sähköpostiisi joka toinen maanantai (13.4 alkaen).  Tunti tulee sinulle salaisena Youtube-linkkinä, josta voit tehdä kokonaisuuden aina halutessasi. 

 

                                                         Mitä valmennus pitää sisällään? 

 Valmennus koostuu neljästä kuukauden mittaisesta osiosta. Voit osallistua yksittäiseen kuukauteen, tai vaikkapa kaikkiin oman tuntemuksesi mukaaan.  Jokainen valmennuskuukausi pitää sisällään: 

  • Kuukauden aamuharjoituksen – joka virittää sinut aamuisin ihanaan naiseutesi energiaan
  • Iltameditaation – joka rauhoittaa hermostoasi ja auttaa sinua rentoutumaan ja nukkumaan paremmin
  • Neljä 45-60 minuutin Jumalatarkehoharjoitusta, jotka ilmestyvät sinulle maanantaina viikon alussa. 

 

Kenelle Jumalattaren kehotyöskentely sopii? 

 

Jumalattaren kehotyöskentely sopii sinulle, joka haluat löytää täysin uudenlaisen tavan liikkua omaa kehoasi kuunnellen. Harjoittelu ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista tai mistään kehollisesta menetelmästä, vaan voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet, omista lähtökohdistasi.Harjoittelu tukee syvää kehoyhteyttä, sekä liikettä omaa kehoasi kuunnellen. Voit tehdä harjoituksia vaikka sinulla olisi erilaisia kehollisia rajoitteita, omista lähtökohdistasi käsin.

Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa.

Jokainen kuukauden video on erilainen ja syventää prosessia huikealla tavalla! 

 

 

Ensimmäisen kuukauden aikana kuljet liikken ja tantrisen kehotyöskentelyn avulla tutkimaan naiseutesi pehmeän feminiinienergian heräämistä. Kuukauden avainsanat ovat lempeys ja herkkyys. Kuukauden elementti on VESI. Tutkimme lumoavaa ja pehmeää feminiinienergiaa tanssin, liikkeen ja hengityksen avulla, sekä feminiinisen vesielementin virtaavuutta kehossamme. Ensimmäisenä kuukautena tutustut lempeästi tantriseen kehotyöskentelyyn ja saat syviä välineitä rakkaudellisen kehosuhteen syventämiseen kehotyöskentelyn avulla. 

 

 

Toisen kuukauden aikana kuljet liikken ja tantrisen kehotyöskentelyn avulla tutkimaan rakkaudelle avautumista, sekä rakkauden ja runsauden vastaanottamista. Kuukauden avainsanat ovat oman feminiinisyyden arvostaminen, rakkaus itseä kohtaan, vastaanottaminen ja luottamus.  Kuukauden elementti on MAA. Teemme lempeitä, sydäntä avaavia harjoituksia feminiinisen tantrisen kehotyöskentelyn kautta ja vahvistamme yhteyttä omiin juurimme ja omaan feminiiniseen laatuumme, sekä tutkimme antautumista ja luottamusta hengittäen ja liikkeen kautta.  Tutkimme myös runsauden esteitä ja opit lempeitä ja puhdistavia kehoharjoituksia, joissa myös sinua tukkineet ajatusmallit pääsevät lempeydellä vapautumaan. 

 

 

Kolmannen kuukauden aikana kuljet liikken ja tantrisen kehotyöskentelyn avulla tutkimaan naiseutesi aistillista voimaa! Aktivoit elämänenergiaasi ja luovuuttasi tanssin ja tantrisen kehotyöskentelyn avulla.. Kuukauden avainsanat ovat oman voiman löytäminen, vapautuminen, elämänilo ja nautinto!   Kuukauden elementti on TULI. Teemme astetta voimakkaampia hengitys, tanssi – ja tantrisen kehonhuollon harjoituksia, jolla todella valjastat käyttöön sisälläsi virtaavan elinvoiman ja nautinnon. Opit myös ihania tapoja päästää irti tanssien ja liikkuen itsesi pienentämisestä, epävarmuudesta, sekä asioista jotka estävät omaa voimaasi virtaamasta.

 

 

Neljännen kuukauden aikana kuljet liikken ja tantrisen kehotyöskentelyn avulla avaamaan kykyäsi säteillä ulospäin omaa uniikkia naiseuttasi! Loihdit esiin itsestäsi oman upean Jumalattaren kauneutesi tanssien, liikkuen ja hengittäen. Kuukauden avainsanat ovat oman valovoimaisuuden vapauttaminen, feminiinienergian ilmentäminen, näkymisen pelot ja niistä vapautuminen, täydellinen ilo olla oma upea itsesi!  Kuukauden elementti on ILMA. Teemm eeteerisiä ja virtaavia, jopa ekstaattisia chakrahengitys, tanssi – ja tantrisen kehonhuollon harjoituksia, joiden avulla päästät irti näkymisen tiellä olevia esteitä, sekä opit nauttimaan siitä ihanasta valovoimaisuudesta mikä sisälläsi asuu. On aika astua esille siinä loistossa, joka sinussa asuu. 

 

Jumalattaren Keho- pilottivalmennuksen hinta: 

Yksittäisten kuukausien hinta on  50 €/ kk (sis.alv.10%) 

Kun ostat koko 4 kuukauden paketin hinta on 175 € (sis. alv. 10%)

 

Voit maksaa osallistumismaksun kaikilla suomalaisilla pankkimaksuvaihtoehdoilla, sekä osamaksulla (Checkout maksupalvelut). 

 

 

Voit osallistua tunnille maksamalla yksittäisen kuukausimaksun tästä linkistä : 

tai kertamaksun tästä linkistä ENNEN tunnin alkua: 

Kun olet vahvistanut osallistumisesi, lähetän sinulle linkin materiaaliin, niiden ilmestyessä.