Sytytä palamaan naiseutesi ja intohimosi 

ikiaikainen Tuli! 

Tantran 
Jumalatar

Löydä syvä, rakkaudellinen suhde seksuaalisuutesi voimaan, joka tuottaa sinulle nautintoa päivästä toiseen

  - koko loppuelämäsi ajan!

  

TARTU JUMALATAR TARJOUKSEEN 

597 € (Norm. 999 €)

Ja lähde mukaan elämäsi unohtumattomimmalle matkalle! 


00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Rakas Nainen! Sinä ansaitset tuntea iloa omasta naiseudestasi ja seksuaalisuudestasi - siitä kuka Sinä olet kokonaisena naisena! Tiedän kuitenkin, kuinka häpeä, negatiiviset ajatukset seksuaalisuudesta ja omasta ainutlaatuisesta naiseudesta voivat estää sinua todella nauttimasta kehostasi, upeasta naiseudestasi - ja itse elämästä!

On kuitenkin Sinun aikasi ravistella itsestäsi kaikki ne negatiiviset tunteet ja rajoitteet, joita kannat mukasi - ja vihdoin vapautua siksi Naiseksi, joka todellisuudessa olet!


Naiseuden herääminen ei ole pelkkiä kliseitä, joita kuulet hyvinvointioppaista - vaan se on tila, joka on jokaisen ihmisen synnynnäinen oikeus. Hämmästyisitkö, jos sanoisin, että sinulla on jo luontainen kyky nauttia omasta kehostasi ja seksuaalisuutesi upeasta voimasta? 


Sisälläsi elää ja hengittää Jumalainen Nainen, Jumalatar - joka on valmiina heräämään, syleilemään intohimoa - elämän ja seksuaalisuuden taianomaista nautintoa! Anna siis itsellesi vastata sisälläsi heränneeseen kutsuun.


Nyt on SINUN aiksi löytää uudelleen tuo elämäsi kaunein aarre, Sinun Jumalainen naiseutesi ja seksuaalisuutesi todellinen voima, joka avaa sinulle portit oman elämäsi todelliseen NAUTINTOON! 

Miksi nautinto seksuaalisuudesta katoaa?


Naiseuden matka on monesti ihana ja nautinnollinen. Kuitenkin  lähestulkoon jokaisella naisella on jossain vaiheessa ollut haasteita TODELLA syleillä omaa naiseuttaan, ja ilmentää sitä syvää nautintoa ja intohimoa, jonka hänen sisällään sykkii. Naisen intohimoon ja vuolaana virtaavaan seksuaalisuuteen vaikuttava monet tiedostomattomat asiat! Yhteiskuntamme negatiivinen s (ja hyvin rajallinen) suhtautuminen seksuaalisuuteen on riistänyt monilta naisilta oikeuden kauniiseen, rakkauden täyteiseen - ja PYHÄÄN kokemukseen oman kehon ja sen seksuaalisuuden voiman kauneudesta.


JOKAINEN NAINEN ANSAITSEE KOKEA KEHONSA JA SEKSUAALISUUTENSA TODELLISEN KAUNEUDEN JA PYHYYDEN! 


  Naiseen kohdistuvat kauneusihanteet, elämänkokemukset, ympäristön ja ennen kaikkea naisen omat vaatimukset kehoaan kohtaan luovat helposti tilanteen, jossa suhde omaan kehoon on monesti kaikkea muuta kuin rakkaudellinen ja arvostava.

Tämän nautinnollisen kehoyhteyden menettämisen  prosessin kulkevat läpi tuhannet ja tuhannet naiset, jotka vaatimusten ja paineen alla menettävät yhteyden  oikeuteensa nauttia omasta kehostaan omassa elämässään, sen jokaisena hetkenä.

Rakas Jumalatar! 

Oletko valmis elämäsi matkalle SINUN naiseutesi syvään avautumiseen?

Kuinka negatiivinen suhde seksuaalisuuteesi estää sinua ilmentämästä omaa upeaa naiseuttasi?

Negatiivinen suhde omaan naiseuteen ja seksuaalisuuden voimaan on ovela piiloutuja!

 • Saatat kokea oman naiseutesi ja kehosi arvottomaksi -et todellakaan näe naiseutesi todellista, jumalaista kauneutta! 

 • Vertailet omaa kehoasi, ulkonäköäsi ja ennen kaikkea naiseuttasi suhteessa muihin - koet riittämättömyyttä itsestäsi NAISENA.

 • ​Seksikkyys, intohimo ja hekuma ovat asioita, joita kaipaat, mutta koet ettet kykene ilmentämään niitä tai että ne ovat vain muita naisia varten. 

 • Sinun on vaikeaa nähdä oman naiseutesi ja kehosi ainutlaatuisuutta  ja kauneutta - et koe että kehosi todella ON sielusi temppeli (Mitä se todellakin on!) 

 • Sinun on vaikeaa nauttia seksuaalisuudestasi ja ilmentää sitä ulospäin ILOLLA JA NAUTINNOLLA!

 • Pelkäät seksuaalisuuden voimaa: Pelkäät asettaa omat rajasi ja PIENENNÄT oman naiseutesi aistillista ilmaisemista, sillä pelkäät muiden ihmisten reaktioita.

 • Koet että sinun on vaikeaa ilmentää omaa Jumalaisen Intoihimoista naiseutesi ydintä parisuhteessa - vaikka sisimmässäi kaipaat suhdetta, jossa Naiseutesi TODELLA pääsee kukoistamaan! 

JA ENNEN KAIKKEA...


Et koe sitä iloa ja nautintoa itsestäsi, minkä syvällä sisälläsi tiedät ansaitsevasti!

Mikäli tunnistat näistä merkeistä yhden tai useamman, tämä valmennus on juuri sinua varten - sillä kurssilla tulet saamaan välineitä juuri sinulle haasteellisten asioiden ylittämiseen. Sinä todella ansaitset kokea nautintoa omassa kehossasi,naiseudestasi ja seksuaalisuudestasi juuri sellaisena kuin olet!

                       

KUINKA TANTRAN JUMALATTAREN POLKU MUUTTAA ELÄMÄSI?


Tämä on matka sinun Naiseutesi ja aistillisuutesi vapautumiseen - tämä on matka naiseuden iloon ja vapauteen!


Tämän kurssin ansiosta tulet:

 • Vapautumaan negatiivisista tunteista ja ajatuksista, jotka ovat estäneet sinua täysin nauttimasta kehostasi, naiseudestasi ja seksuaalisuutesi jumalaisesta voimasta
 • Vapautumaan naiseuden ja seksuaalisuuden kipeistä tunnehaavoista
 • Löytämään syvän, rakkaudellisen - suorastaan orgastisen yhteyden omaan kehoosi ja naiseuteesi
 • Ymmärtämään mikä sinussa on ainutlaatuista, sekä arvostamaan oman naiseutesi ainutlaatuisuutta
 • Nauttimaan aistilisesta naiseudestasi entistä syvemmin
 • Vapaudut ilmaisemaan itseäsi ja omaa naiseuttasi ja sisälläsi virtaavaa sensuellia voimaa ilolla ja nautinnolla!

Rakas Nainen, 

Minun nimeni on Meera Holopainen

 

Tantrika, tantravalmentaja  - naiseuden ja seksuaalisuuden eheytymisen opas

​​

Suurin intohimoni on auttaa naisia todella löytämään sen kauneuden ja intohimon syvän voiman mitä jokaisessa naisessa asuu. Omasta elämästäni tiedän, kuinka haastavaa voi olla kun et kykene todella rakastamaan sitä kuka olet: sinun kehoasi, naiseuttasi - ja seksuaalisuutesi todellista, pyhää ja kaunista voimaa. TIEDÄN, mitä kipua ja surua naiselle tuo, kun tuo kaunein asia on riistetty. Nautinto naiseudestasi ja seksuaalisuudestasi on kadonnut, etkä kykene tuntemaan rakkautta, saatika iloa omasta kehostasi ja sen intohimoisesta voimasta! 


Itseltäni kesti vuosia eheyttää suhdetta omaan kehooni ja omaan naiseuteeni. ja antaa itselleni luvan NAUTTIA siitä kuka olen!  Rakas Nainen, tiedän sen kivun ja haasteet joita kannat sisälläsi. Nuo kivut ovat tuttuja lähes tulkoon jokaiselle naiselle - et ole yksin!

 

 Tiedän myös, että koska itse olen voinut vapautua hyvin vaikeista naiseuteen ja seksuaalisuuteen liittyvistä negatiivisista kokemuksista,  SINÄKIN PYSTYT SIIHEN! Sinä ansaitset olla vapaa! Sinä ansaitset nauttia! Sinä ansaitset vapautua ilmentämään sitä Jumalaista Naista, joka todella olet! 


Kiitos että saan kulkea tätä Naiseuden polkua kanssasi! 


Rakas Jumalatar! 

Oletko valmis elämäsi matkalle SINUN naiseutesi syvään avautumiseen?

  7 taianomaista askelta

 kuljettavat sinut intohimosi syvään avautumiseen: 

INTOHIMON ASKEL 1


Sytytä palamaan 

Intohimosi ikiaikainen tuli


Sinun sisälläsi asuu upea Nainen, Tantran Jumalatar! Tällä askeleella opit todella yhdistymään omaan seksuaalisuuteesi ja sisäiseen Tantran Jumalattareesi! Opit luomaan yhteyden intohimosi syvään voimaan ja asettamaan ne unelmiesi tavoitteet, joita kohden lähdet tämän matkasi aikana kulkemaan!  

 • Löydä yhteys sisäiseen Tantran Jumalattareesi - sinun ainutlaatuiseen naiseutesi ytimeen!
 • Löydä polku ikiaikaiseen tantriseen viisauteen  - Naiseutesi syvään viisauteen!
 • Opi tunnistamaan sinulle haasteellisimaat asitillisuuden esteet ja aseta jumalaiset Intohimon tavoitteesi.
 • Tutustut seksuaalienegiaan ja opit ihania tapoja herättää kehosi seksuaalienergia virtaamaan!

INTOHIMON ASKEL  2


Vapaudu naiseutesi haavoista - Avaudu rakkauden parantavalle voimalle


Löydä vihdoin  todellisen ja syvän rakkauden parantava voima! Yksikään nainen ei ole säästynyt elämässään sydämen, naiseuden ja seksuaalisuuden kivuilta, mutta oikeat rakkauden avaimet avaavat elämäsi kipeimmätkin kokemukset voimavaraksi. Tällä askeleella:

 • Vapaudut perheesi ja sukulinjojesi naiseuden ja seksuaalisuuden malleista
 • Vapaudut menneisyyden kipeistä parisuhdekokemuksista
 • Vapaudu häpeän, riittämättömyyden ja pelon tunteista, jotka estävät sinua TODELLA nauttimasta seksuaalisuutesi alkuvoimasta!
 • Paluu Juurille: Löydä menneisyytesi todelliset voimavarat, joiden kautta upea naiseutesi saa nyt ammentaa todellista voimaa! 
 • Avaudut syleilemään oman naiseutesi tarinan jumalaista kauneutta!

INTOHIMON ASKEL 3


Näe kehosi kauneuden silmin- rakastu Sielusi temppeliin


Mikään ei ole kauniimpaa kuin rakkaus omaa kehoa, sinun Jumalaisen sielusi temppeliä kohtaan! Tämän moduulin aikana löydät syvemmän, rakkaudellisemman ja kauneimman suhteen Sinun kehoosi, Sinun naiseutesi temppeliin! Tämä moduuli järjestetään yhdessä  upean Iina Laineen kanssa, joka työkseen auttaa naisia näkemään kehonsa todellisen kauneuden intuitiivisen meikkaamisen ja kauneudenhoidon keinoin. 

 • Vapaudu kehoosi liittyvistä negatiivisista ajatusmalleista ja kehoon liittyvästä häpeästälopullisesti!
 • Löydä Jumalainen rakkaus ja yhteys omaan kehoosi ja sen ainutlaatuisuuteen - rakkaus joka ei ole hetkellistä vaan pysyvää!
 •  vapaudu nauttimaan ITSESI näköisestä naiseudesta, kehosi joka ikisestä kaarteesta ja uumasta!
 • Löydä Jumalaiset kehon hemmottelu ja kauneudenhoito rituaalit, jotka auttaa sinua nauttimaan kehostasi elämäsi jokaisena päivänä!


INTOHIMON ASKEL 4


Vapauta käyttöösi kehosi orgastinen voima


Tämä askel kuljettaa sinut syleilemään kehosi orgastista voimaa! Vapaudu niistä kehosi esteistä, kivuista ja jännitteistä, jotka ovat estäneet sinua todella NAUTTIMASTA kehostasi ja avaudu uudelle, rakkaudelliselle ja orgastiselle kehoyhteydelle jokapäiväisessä elämässäsi  Tällä askeleella opit:

 • Luomaan syvän, rakkaudellisen ja NAUTINNOLLISEN suhteen kehoosi - sinun Sielusi temppeliin
 • Opit purkamaan kehosi kantamat tunnelukot ja vapautumaan tunteiden taakasta, jota kannat kehossasi
 • Vapauttamaan kehosi orgastisen voiman nautinnollisten kehoharjoitusten avulla
 • Tutustut energiaorgasmin eri muotoihin ja vapaudut kokemaan  orgasmeja niiden lukuisissa kirjoissaan!
 • Opit energiatyön välineitä, joilla vapautat sydämesi suojamuurit - ja avaudut vastaanottamaan rakkautta ja intohimoa myös kumppaniltasi!

INTOHIMON ASKEL 5


Yoni Eggin Taikaa 

-  valjasta käyttöösi 

 orgastisen naisen Pyhä rituaali


Tällä askeleella pääset tutustumaan lumoavaan Yoni Eggien maailmaan - harjoitukseen, jota naiset ovat käyttäneet vuosituhansien ajan oman seksuaalisuutensa voiman avaamiseen.

 • Löydä eheyttävien kristallisten Yoni Eggien parantava voima
 • Syvennä orgastista yhteyttä kehoosi - sekä upeaan vaginaasi, tämän vuosituhansia vanhan harjoituksen avulla!
 • Opi, kuinka hoitavat kristallit voivat tukea sinun seksuaalisuutesi avautumisen matkaa unohtumattomalla tavalla!
 • Opi työskentelemään rakkaudella oman lantionpohjan lihaksistosi kanssa -löydä juuri SINULLE sopivat välineet lantionpohjan lihaksistosi voimistamiseen ja rentouttamiseen.

INTOHIMON ASKEL 6


Jumalainen Parisuhde - Intohimoisen parisuhteen avaimet


Tämä askel kuljettaa sinut syleilemään omaa naiseuttasi ja seksuaalisuuttasi omassa parisuhteessasi. Opit syviä menetelmiä oman naiseutesi nautinnon vapauttamiseen, sekä välineitä tietoisen parisuhteen polulle - jossa yhdessä avautuva nautinnon potentiaali voi olla suunnaton kasvumahdollisuus teille molemmille! 


 • Vapaudu vanhoista parisuhteen malleista, ja tunteista jotka estävät sinua täysin nauttimasta naiseutesi intohimoisesta voimasta parisuhteessasi
 • Tiedosta omat haasteesi intohimoisen parisuhteen polulla ja opi valjastamaan sinun sydämesi suurimmat toiveet voimavaraksesi!
 • Opi ilmentämään omaa aistillista naiseutesi voimaa parisuhteessasi 
 • Opi tantrisen parisuhteen avaimet, jonka avulla voit löytää intohimon ja rakkauden uudistavan voiman päivästä toiseen!

INTOHIMON ASKEL 7


Vapauta näkyviin naiseutesi seksuaalinen voima


Intohimon esteistä vapautunut orgastinen, nauttiva Jumalatar on soihdun kantaja. Hän on valo, joka valaisee maailmaa. Tällä askelella opit ylittämään kaikki esteet, jotka estävät sinua ilmentämästä omaa seksuaalista naiseuttasi nautinnolla ja ilolla!

 • Opi vapautumaan kateuden pelosta ja muista syvään juurtuneista peloista, jotka estävät naiseutesi soihtua roihuamasta!
 • Opi luomaan terveelliset rajat, jotka mahdollistavat naiseutesi vapaan ilmentämisen
 • Opi ilmaisemaan omaa sensuellia, orgastista ja alkuvoimaista naiseuttasi vailla häpeää, pelkoa tai itsesi pienentämistä - nyt on sinun aikasi loistaa! 

Hinta ja maksutavat

               Tarjolla olevat maksutavat                                                                  Saat kaikein tämän


* Verkkopankkimaksu                                                                                  * 8 Ihanaa kurssimoduulia 

*Maksukortit                                                                                                 *  Ihanan bonusmateriaalin

*Osamaksu (Chekout Finland osamaksut,                                                * ikuisen pääsyn kurssimateriaaleihin

                      lue lisää ilmoittautumissivulta)


JUMALATAR HINTA VOIMASSA VAIN 2 PÄIVÄÄ!


597 € 

(Norm. 999 €)

                                                                                

Jokainen Intohimon askel sisältää:


  * 1 LIVE Jumalatar  Webinaarista

* 1 LIVE täydenkuun seremonia & Kysymyksiä ja vastauksia- webinaari

* E-kirja materiaalista, sekä harjoituskirjasta

*Video - ja audio materiaalista: Jumalatarluennoista, tanssi-, hengitys, - ääni, . yoni egg, meditaatio ja tantra harjoituksista.

* Runsaasta lisä-materiaalista, sekä ihanasta keskustelusta Tantran Jumalatar- FB ryhmässä


TÄMÄ TAIVAALLINEN MATERIAALI JÄÄ SINULLE LOPPUELÄMÄSI AJAKSI!LISÄKSI SAAT 5 TAIANOMAISTA BONUSTA OMAN MATKASI TUEKSI! BONUS 1

Intohimon Jumalattaren Arkkityypit

 

Löydä syvimmän intohimosi todellinen ydin Jumalatar Arkkityyppien kautta! Lähde ihmeelliselle matkalle naiseuden ikiaikaisiin piirteisiin ja löydä oman naiseutesi todellinen vahvuus ja voimavarat!

 • Jumalattaren Arkkityypit - video
 • Jumalattaren arkkityypit E-kirja
 • Löydä oma Jumalatar arkkityyppisi.  tehtäväkirja

 BONUS 2

  Temppelitanssijattaren vihkimys

 

Tanssi voi olla kaunein rituaali maan ja taivaan - naisen ja jumalan välillä. Tässä bonuksessa opit: 


 • Aktivoimaan oman pyhän naiseutesi voiman tanssin kautta
 • Opit yhdistymään tanssin parantavaan voimaan
 • Opit valjastamaan tanssi tunteidesi kanavaksi
 • Yhdistyt oman naiseutesi alkuvoimaan ja aistillisuuteen tanssin kautta


 BONUS 3:  

Nauttiva ja hyvinvoiva vagina

       

      Tämä bonusmateriaali kuljettaa sinut

       Vaginan hyvinvointiin! Opit muun muassa:

 • Yoni Steaming - eli vagia yrttihörykylvyn teon, jonka avulla vaginasi rentoutuu, puhdistuu ja voi hyvin!
 • Opit kuinka ihana vaginasi heijastaa tunteidesi vaikutusta.
 • Opit rituaaleja, joilla voit vapauttaa vaginaasi jännitystiloista ja emotionaalisesta painolastista

 BONUS 4

Matka pyhän äänen juurille

Tämä bonus materiaali johdattaa sinut todellisen äänesi lähteille. Äännellä on voima parantaa, hoitaa -ilmaista sielusi syvimpiä toiveita ja naiseutesi nautintoa. Sielun syvyyksistä kumpuava laulu on rukous elämälle, rukous jumalalle - joka on läsnä kaikkialla. Matkaa pyhän laulun lähteille ja löydä naiseutesi todellinen ilmaisuvoima. 

 • Löydät avaimet sielusi äänen vapauttamiseen
 • Saat välineitä tunnelukkojen vapauttamiseen äänen avulla
 • Löydät äänesi parantavan ja hoitavan voiman
 • Chakralaulun taika - opit avaamaan energiasi laulun avulla
 • Vapautat äänesi ilmaisemaan naiseutesi syvintä totuutta!

   BONUS 5

Meeran ja upean Jumalataryhteisön tuki koko matkasi ajaksi

      

        Mikään ei ole arvokkaampaa, kuin se tuki, jonka saat matkallasi upealta naisten yhteisöltä, joka kulkee kanssasi tämän upean matkan. Lisäksi Meeran tuki on sinun kanssasi koko matkasi ajan niin FB-ryhmässä kuin kurssisivuston keskustelupalstalla.

                  Saat käyttöösi:

 • Pääsyn Tantran Jumalatar- suljettuun Facebook ryhmään
 • Meeran tuen koko matkasi ajaksi niin facebookissa, kuin kurssin keskustelualustalla
 • Upean naisten yhteisön tuen, jonka avulla onnistut varmasti! 
 • Koko ihanan, mittaamattoman arvokkaan kurssimateriaalin pysyvästi itsellesi!

Rakas Jumalatar! 

Oletko valmis elämäsi matkalle SINUN naiseutesi syvään avautumiseen?


Toivotan sinut tervetulleeksi 

Tantran Jumalattaren maailmaan!