NTOHIMON ASKEL 7

Vapauta näkyviin naiseutesi

seksuaalinen voima

Rakas Jumalatar!


Tällä askeleella lähdemme kulkemaan syvälle näkyvillä olemiseen omassa naiseuden aistillisessa voimassa!


Pääset kulkemaan matkan läpi näkyvillä olemisen pelkojen, kohti sitä iloa ja nautintoa kun voit vapaasti ilmentää kaikkea sitä Jumalaista Naista, joka sinä Olet! 


On aika astua läpi naiseutesi pienentämisen kohti oman valosi ja naiseutesi hekumallisen voiman säteilemistä, antaa maailman nähdä sinun kauneutesi, sinun voimasi, sinun herkkyytesi - sinun Naiseutesi. 


Sinä olet kaunis ja jumalainen. Sinun sanomasi on merkityksellinen. Anna itsellesi lupa vapautua ilmentämään kaikkea sitä mitä olet. 

VAIHE 1

Ylitä näkymisen pelko - vapauta valosi



Voit ladata itsellesi tästä seitsemännen Intohimon askeleen kirjallisen materiaalin, sekä harjoituskirjan. 




Aistillisena näkyvillä


Tällä videolla kuljemme näkyvillä olemisen lähteelle. Mistä syntyvät näkyvillä olemisen pelot? Mika estää naista astumasta esille omassa upeassa voimassaan ja ennen kaikkea upeassa seksuaalisuudessaan? Kuinka avata portti naiseuden iloon ja nautintoon? Toivotan sinulle ihmeellistä ja nautinnollista matkaa kohti oman naiseutesi upeaa säteilemistä! Sinä ansaitset loistaa omassa valossasi ja seksuaalisuudestasi - avata siipesi ja lentää vapaana! 



Harjoitus 1. Vapaudu näkymisen peloista - regressiomatka


Tämä regressiomatka auttaa sinua vapautumaan niistä syvistä näkyvillä olemisen pelkojen haavoista, jotka estävät sinua  vapauttamasta oman Naiseutesi aistillisuuden voimaa näkyväksi ilolla ja nautinnolla! 

 



Harjoitus 2. Säteile naiseutesi voimaa


Tämä todellinen Naiseuden Woiman harjoitus on sinulle avuksi niihin tilanteisiin, joiden tiedät olevan sinulle haasteellisia ja laukaisevan sisäiset pelkosi, tai tilanteisiin, jossa syystä tai toisesta pienennät omaa voimaa ja valoasi! Voit tehdä tätä mielikuvaharjoiutsta vaikka päivittäin. Harjoituksen avulla luot yhteyden todelliseen sisäiseen voimaasi, jonka avulla pelottavinkin tilanne muuttuu tilanteeksi, jossa voit ilolla ja nautinnolla säteillä naiseutesi aistillista voimaa!

 



VAIHE 2


Säteile Eroottista voimaasi




Harjoitus 1.Vapaudu eroottisen itseilmaisun lukoista


Tämä harjoitus auttaa sinua vapautumaan niistä eroottisen itseilmaisun malleista, mitkä eivät todellisuudessa ole sinun vaan kumpuavat esivanhempiesi ketjusta, tai olet omaksunut ympäristöstäsi. On tullut aika karistaa hartioilta eroottisuuden haitalliset mallit ja syleillä oman eroottisuutesi todellista voimaa!


Harjoitus 2. Vahvista eroottista energiaasi! 


Ota tämä harjoitus osaksi omaa arkirutiiniasi. Kun juurrut oman naiseutesi eroottiseen voimaan, huomaat kuinka tuo seksuaalisuuden hekumallinen voima sinussa vahvistuu. Anna seksuaalisuutesi valon valaista päiväsi ja loistaa kauttasi maailmaan! 


Suositus: Tee tätä harjoitusta 1 - 4 viikkoa ja seuraa millaisia muutoksia sinussa tapahtuukaan!


Rakas Jumalatar! Anna itsellesi lupa nauttia kehostasi, itsestäsi - seksuaalisuudestasi! Anna tuon nautinnon valaista elämäsi ja itsesi - ja huomaa, kuinka tuon nautinnon voima alkaa heijastua ulospäin. Elämääsi, kohtaamisiin... Jokaiselle elämänalueellesi!


Harjoitus 3. Astu näkyville eroottisessa voimassasi - tantraharjoitus 


Seuraavaksi kuljemme "arjen tantraharjoitukseen" - eli lähdemme astumaan kohti niitä tilanteita, joissa HALUAISIT vapauttaa seksuaalisuutesi virtaamaan, mutta jotka jostain syystä jännittävät, pelottavat tai haastavat sinua. Olkoon kysymyksessä esiintyminen, tapaaminen jonkin erityisen ihmisen kanssa tai muu vastaava tilanne, on tullut aika astua esiin täysin omassa upeassa naiseutesi eroottisessa voimassa. 

>


Harjoitus 4 : Nautinnon leikki!


Se tärkein asia hekumasi syttymiseen on NAUTINTO! Anna itsellesi lupa nauttia täysin rinnoin. Nauti itsestäsi, kehostasi - elämästäsi. Anna sisäisen liekkisi syttyä ja anna nautinnon johdattaa sinua! 


Mikä saa sinut nauttimaan, sisäisen säteilysi syttymään? Miten voit antaa nautinnollesi lisää aikaa elämässäsi? Ota nyt tarvittavat askeleet, jotta elämääsi voi koskettaa nautinnon ja ilon kauneus. 


VAIHE 3

Astu aistillisten Jumalattarien Piiriin



Harjoitus 1. Regressiomatka sisarhaavan vapauttamiseen


Tässä harjoituksessa pääset vapauttamaan ikiaikaisen sisarhaavan juuret, sekä vapautua ilmentämään itsesi näköistä, upeaa naiseutta



Harjoitus 2. Astu paikallesi jumalaisten naisten piiriin


Tällä matkalla löydät yhteyden omaan jumalaiseen valoosi, sekä astut omalle paikalle universaaliin naisten piiriin. Tuossa piirissä, joikainen nainen loistaa omaa valoaan omassa voimassaan ja kohtaa toisensa - rakkaudessa, valossa ja naiseuden todellisessa voimassa.


Harjoitus 3. Astu ilolla naisten piiriin! - tantraharjoitus


Tämän harjoituksen avulla voit vapauttaa lempeästi vaikeissa arjen tilanteissa niitä asioita, jotka estävät sinua nauttimasta yhteydestä muiden naisten kanssa. Ehkä pelkäät naistenpiirejä tai sinun on haastavaa olla aidossa sydänyhteydessä muihin naisiin. Saatat tuntea epävarmuutta, kateutta, riittämättömyyttä... tai ehkä haluat vahvistaa iloista ja tasavertaista suhdetta muihin naisiin, sisarpiiriisi! Tee silloin tämä arjen tantraharjoitus!


Harjoitus 3. Astu ilolla miesten piiriin! - tantraharjoitus


Tämän harjoituksen avulla voit vapauttaa lempeästi vaikeissa arjen tilanteissa niitä asioita, jotka estävät sinua nauttimasta yhteydestä miesten kanssa tai haluat syventää rakkaudellista yhteytttä miehiin. Ehkä tunnet olosi epävarmaksi miesten kanssa tai varot oman naiseutesi ilmentämistä. Tai ehkä haluat nauttia vapaasti ja ilolla maskuliinienergiasta ja yhteydestä miesten kanssa. Tee silloin tämä arjen tantraharjoitus!



Vaihe 4 

Minä - Aistillinen Jumalatar




Jumalatar ja aistillinen pukeutuminen


 Tämä video kuljettaa sinut avautumaan oman aistillisuutesi voimalle ja säteilemään sitä ulospäin! Vaatteet, meikit, korut.... ihanat naiseuden leikit, voivat tukea sinua vahvistamaan oman naiseutesi säteilyä entistä voimakkaampana. On aika astua itsesi kutistamisesta täyteen oman naiseutesi ilmentämiseen! Parhaimmillaan aistillinen pukeutuminen on sinulle luontainen tapa pukeutua vaatteisiin, jotka avaavat naiseuttasi ja tuovat nautintoa ennen kaikkea sinulle itsellesi! Anna siis itsellesi lupa astua matkalle oman näköisesi naiseude nautinnolliseen maailmaan!


Harjoitus 1: Eroottisen pukeutumisen leikki osa 1.


Tässä harjotuksessa pääset tutkimaan sitä, millaisilla tavoilla naiseutesi seksuaalinen voima haluaa tulla näkyväksi! Ilman paineita, leikitellen, voit löytää omanlaisen naiseutesi esiintuomisen nautinnon!



Harjoitus 2: Eroottisen pukeutumisen leikki osa 2.


Anna itsellesi lupa tempautua naiseutesi eroottiseen itseilmaisuun, leikin, nautinnon ja kauneuden ilottelun kautta!


Harjoitus 3: Tiikerinaisen kävely


Anna kehosi rentoutua ilmentämään naiseutesi aistillista voimaa, kehossasi virtaavaa feminiinienergian hunajaista voimaa. Leikittele, tanssi ja astu elämässäsi tiikerinaisen hekumallisin askelin!


Harjoitus 4: Jumalatarten flirttikoulu


Vapauta sisäinen vamppisi, flirttailun kuningatar esiin ja näkyviin! Anna itsellesi lupa leikitellä naiseutesi aistillisella vetovoimalla ja löydä jälleen naiseuden nautinto, sekä flirttailun ilo ja keveys!