NTOHIMON ASKEL 6

Sielukas seksuaalisuus

- Polku pyhään parisuhteeseen

Rakas Jumalatar!


Tällä askeleella lähdemme kulkemaan syvälle orgastiseen ja nautinnolliseen parisuhteeseen!


Mikä estää sinua antautumasta intiimille suhteelle nykyisen kumppanisi kanssa tai estää sinua kulkemasta uuteen, jumalaiseen suhteeseen, joka tuotta sinulle iloa ja nautintoa?


Mistä löydät luottamuksen avaimet ja opit avautumaan orgastiselle nautinnolle kumppanisi kanssa?


Tästä askeleesta saat eväitä matkallesi olitpa sinkku tai parisuhteessa. Orgastiselle, jumalaiselle parisuhteelle avautuminen kuljettaa sinut itseesi. Se kuljettaa sinua kohti syvää luottamusta, sekä  avautumaan syvälle nautinnolle, sille jumalaiselle kauneudelle, mikä syntyy kun kaksi kehoa, sielua ja sydäntä kohtaavat toisensa!

VAIHE 1
Polku luottamukseenVoit ladata itsellesi tästä kuudennen Intohimon askeleen kirjallisen materiaalin, sekä harjoituskirjan. 

Sielukas seksuaalisuus - Polku pyhään parisuhteeseen


Tällä videolla kuljemme sielukkaan seksuaalisuuden saloihin. Luottamus, nautinto ja naiseuden rajat orgastisen nautinnon ihanat perustat synnyttävät tilan, jossa nainen voi antautua ja rentoutua. Tällä videolla kuljemme myös miehen orgastisuuden saloihin, feminiini - ja maskuliinienergian leikkiin, sekä himoihin ja aistillisiin leikkeihin. 

UUTTA!


Uuden ajan parisuhde 


Tällä videolla käymme läpi uuden ajan parisuhdetta. Millainen on tietoinen parisuhde? Millaisiin sudenkuoppiin saatamme upota silloin kun parisuhteen pohjana on henkinen kasvu? Kuinka löytää vastavuoroinen suhde ja kuinka ylläpitää intohimoa parisuhteessa?


Kirjoitustehtävä

 (löydät tehtävän myös harjoituskirjasta)


Mieti ja kirjoita itsellesi ylös:


1. Mitkä asiat sinulle ovat tärkeitä parisuhteessa?

2. Mitkä asiat ovat sellaisia, mitä koet että sinulta PUUTTUU? Mitä et ehkä saa tällä hetkellä parisuhteessa kumppaniltasi? Tai mikäli olet sinkku, mitä listasi asioista koet että puuttuu tällä hetkellä elämästäsi?

3. Mitkä asiat voisivat tuoda minulle tätä tunnetta/asiaa elämääni?

4. Anna itsellesi PÄIVITTÄIN aikaa ravita tarpeitasi ja anna itsellesi sitä mitä tarvitset! 

Harjoitus 1.


Avaudu luottamukselle - meditaatio


Tämä medittaatio johdattaa sinut kulkemaan syvään luottamuksen tilaan, yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. 

Harjoitus 2. 


Avaudu intiimille kohaamiselle - regressiomatka


Tämä regressiomatka kuljettaa sinut siihen hetkeen, mikä on estänyt sinua avautumasta nautinnolliselle ja intiimille seksuaalisuudelle, tai estänyt sinua vetämästä puoleesi sitä kumppania, jonka voit päästää aidosti lähellesi. Anna menneisyyden haavasi parantua ja avaudu kohtaamaan syvää nautintoa, rakkaudella kumppanisi kanssa.  Halutessasi voit tehdä harjoituksen kumppanisi kanssa. VAIHE 2
Rakkauden ja seksuaalisuuden tanssi


 Tämä vaihe herättelee ja kuljettaa sinua ja kumppaniasi kohti villin hekuman heräämistä. Lempeät, kehoa avaavat harjoitukset auttavat kehoanne heräämään ja yhteistä intiimiä hetkeänne syvenemään, kehoanne herkistymään ennen varsinaisia orgasmin huippuja! Tämän osion videoista löydät myös sooloharjoituksiin! 

Harjoitus 1. 


 Rakkauden kosketus - tantrinen hengitysharjoitus


 Tämä lempeä tantrinen hengitysharjoitus kuljettaa sinut rakkauden lempeään syleilyyn kumppanisi kanssa!


Harjoituksen sooloversion löydät kohdasta: 8.45 


Ihania rakkauden hengityksen - ja kosketuksen hetkiä!

Harjoitus 2. 


 Nautinnollinen ja orgastinen energiahieronta


 Tämä intiimialueen energiahieronta on maailman paras tapa aloittaa nautinnollisesti vaikkapa yhteinen rakasteluhetki, tai antaa hetken hoitavaa kosketusta kumppanillesi, jonka avulla syvätkin intiimialueen jäät pääsevät sulamaan!


Videon sooloharjoituksen löydät kohdasta: 17.36


Lempeän naurinnollisia hierontahetkiä! 


Harjoitus 3. 


Rakkauden katse


Mikään ei ole eheyttävämpää kuin todella nähdyksi tuleminen - sekä oman kumppanin näkeminen, juuri sellaisena kuin hän on. Katse on voima, jolla kosketat kumppanisi sielua - ja jolla kumppanisi koskettaa sinua.  Mikäli sinun on vaikeaa päästä kumppaniasi lähellesi tai päinvastoin, saattaa sinun olla vaikeaa katsoa häntä silmiin, päästää häntä lähellesi. Ota tämä harjoitus avuksesi, mikäli sinun on vaikeaa avautua vastaanittamaan rakkauden parantavaa katsetta, tai haluat todella syventää yhteyttäsi omaan (tai uuteen) kumppaniisi!


Videon sooloharjoituksen löydät kohdasta: 9.55


Lempeän naurinnollisia hierontahetkiä! 


VAIHE 3
Villin orgasmin voima


Missä kohtaa olet menossa omassa parisuhteessasi ja mille antaa juuri nyt tilaa? Mitä teidän parisuhteenne juuri nyt tarvitsee avautuakseen? Tee tämä helppo harjoitus parisi kanssa ja tunnista seuraavat tärkeät askeleet, minkä avulla voit syventää parisuhdettanne uudelle tasolle!

Harjoitus 1. 


Orgastinen aistirituaali


Tämän harjoituksen avulla avaat portit orgastiseen nautintoon yhdessä kumppanisi kanssa! Lisäätte kykyä aistia herkkyydellä, koskettaa herkkyydellä - sekä avaatte portit yhteiseen aistillisuuden nautintoon!

Harjoitus 2. 


Villin orgasmin herääminen


 Rakas Jumalatar! Tämä tantrinen rakasteluharjoitus johdattaa sinut ja kumppanisi syleilemään seksuaalisuuden villiä voimaa, sydäntä ja syvää yhteyttä unohtamatta! voit tehdä tämän harjoituksen myös itseäsi varten tai tehdä sen tietoisesti kumppanisi kanssa.

Harjoitus 3. 


Jumalainen orgasmi - polku sielujen ja sydämien yhteyteen


Tämä harjoitus kuljettaa teidät todella syvän, intiimin, herkän - sydäntä ja sieluanne koskettavan rakastelun äärelle. Antakaa toisillenne ja itsellenne lupa löytää herkkä kosketus, rakkauden syleily - portti jumalaiseen orgasmiin.Unelmien parisuhdeHarjoitus 1. 


 Avaudu intiimille parisuhteelle meditaatio


Rakas Jumalatar! Tällä videolla kuljet meditaatiomatkan menneiden parisuhdehaavojen vapautumiseen ja pääset avautumaan ihanalle uudelle parisuhteelle. Luot energeettisen yhteyden omaan sielunkumppaniisi, joka todella pystyy näkemään naiseutesi kauneuden ja arvostaa sitä ainutlaatuista SINUA, joka olet! 

Harjoitus 2. 


 Vapaudu läheisyyden peloista -energiapuhdistus


Rakas Jumalatar! Tällä videolla vapaudut niistä sisäisistä peloistasi - ja alitajuisista mekanismeista, jotka estävät sinua avautumasta uudelle parisuhteelle. Alitajuiset mekanismit ovat ne mielemme salaiset "vastustukset", jotka jollain tavoin vetävät mattoa jalkojesi alta, kun olet kulkemasta uudelle tasolle, uudenlaiseen parisuhteeseen. 


On aika vapautaa vanhat mekanismit ja kulkea ilolla uuteen!