NTOHIMON ASKEL 4

                                                 Herätä kehosi 
                                                 Orgastinen Voima!

Rakas Jumalatar!


Tällä askeleella lähdet kulkemaan matkalle kohti kehosi todellista orgastista heräämistä - 

Oletko valmis?


Anna tämän askeleen avata kehosi suurin nautinto ja intohimo - kehossasi sykkivä orgastinen voima. On aika päästää sisäinen tulesi roihuamaan ja antaa kehosi koko potentiaalin avautua kukoistamaan!


Sen pidemmittä puheitta - toivotan sinulle Intohimoista, seksikästä, mehukasta ja ELÄIMELLISTÄ matkaa Sinun Naiseutesi syvimmän voiman - Orgasmin voiman maailmaan! 

Täydenkuun seremonia + K&V webinaari 

                                        Live lähteys Italian Jumalatar- energioista

                                                    ti 19.2 klo. 18.30

VAIHE 1
Orgasmi ja Naiseuden rajat


Matkamme ensimmäinen vaihe johtaa sinut kulkemaan yhä syvenevään ja intiimimpään suhteeseen Itsesi kanssa. Jotta voit täysin sanoa KYLLÄ! sinun seksuaalisuutesi Jumalaiselle voimalle, on muutama tärkeä perus pilari, joita emme voi ohittaa.  Näitä ovat:


Sisäinen turvallisuuden tunne sekä  Selkeät fyysiset ja energeettiset rajat


Kun todella TUNNET olevasi turvassa ja täysin läsnä omassa kehossasi ja tunnet vahvat ja elastiset rajasi - Sinun rajasi, pystyt täysin rentoutumaan ja antautumaan kehosi herkille tuntemuksille, sekä sisälläsi virtaavalle seksuaalienergian voimalle! Voit ladata itsellesi tästä toisen Intohimon askeleen kirjallisen materiaalin, sekä harjoituskirjan. 
Orgastinen Jumalatar


Tällä videolla sukellamme ihanan, jumalaisen orgasmin ja orgastisen naiseutesi heräämisen maailmaan! Seksuaalisuuden lukot ja taika-avaimet sinun kehosi syvien lukkojen avautumiseen vapauttavat koko orgastisen naiseutesi voiman elämään!


Rakkauden rajat ja Jumalainen seksuaalisuus - video 

Tällä videolla kuljemme turvallisten rajojen maailmaan. Terveet rajat tukevat sinua tuntemaan olosi täysin turvalliseksi ja luottavaiseksi - ja tätä kautta avautumaan omalle seksuaalisuutesi voimalle. Tietoisena omasta energiastasi ja energiasi puhdistuessa muiden ihmisten vaikutuksista, pystyt todella antautumaan seksuaalienergiasi syvälle virralle!


Harjoitus 1.

Rakkauden rajat -  energiapuhdistus + meditaatio 


Tämän harjoituksen avulla pystyt tulemaan tietoiseksi Sinun omasta energeettisestä, sekä fyysisestä tilastasi. Opit tehokkaan työkalun puhdistamaan kaiken sen, mikä ei todella ole Sinun, sekä puhdistamaan energiakentästäsi muiden ihmisten energiat.

TIetoisuus omista rajoistasi auttaa sinua sanomaan EI kaikelle sille, mikä ei todella palvele sinua, sekä sanomaan KYLLÄ kaikelle sille, mitä haluat kutsua luoksesi!

Harjoitus 2. 

Jumalattaren rukous - matka aistillisuutesi sallimiseen


Pikaharjoitus, jonka avulla opit todella sanomaan KYLLÄ itsellsi ja seksuaalisuudellesi! Anna itsellesi LUPA astua todelliseen voimaasi - syleillä sitä Jumalatarta, joka sinä todella olet! 


Tämän pikaharjoiutksen avulla opit sallimaan itsellesi 

Hajoitus 4.

Lempeä orgastisen voiman herätys


Anna tämän harjoituksen herätellä lempeästi kehossasi asuvaa orgasmin ja nautinnon voimaa! Mikäli Orgastisen voimasi herättäminen nostaa sinulla pelkoja, vastustusta - tai muuten vain koet, että sinun on haasteellista antaa itsesi rentoutua seksuaalienergin virralle, on tämä harjoitus juuri sinua varten!


Tiiedä että syvin orgasmin voima herää juuri luottamuksen ja sisäisen turvallisuuden tilassa ja voit lempeästi hengitellä itseäsi vapautumaan kaikista niistä peloista tai jännitteistä, joita vielä kannat mukanasi!  VAIHE 2
Naiseutesi
Eläimellisen voiman valjastaminen


Aivan kuin jokainen eläin luonnossa elävät omassa villissä, aistillisessa ja intohimoisessa voimassaan - samoin jokaisen naisen sisällä elää villi, vapaa ja orgastinen Nainen, joka on valmiina astumaan esiin! 


Tämä vaihe vapauttaa sinut murtautumaan niistä rajoitteista, jotka ovat estäneet Sinun orgastista eläinvoimaasi virtaamasta! Pääset nauttimaan tuosta orgaanisesta, orgastisesta tilasta - johon jokaisella ihmisellä on luonnollinen pääsy.

Harjoitus 1. Vapauta eläimellisyyden orgastinen voima

- Villinaisen tanssimatka


Tällä videolla kuljemme vapauttamaan kaiken sen häpeän, mikä liittyy sinun ainutlaatuiseen seksuaalisuuteesi. On aika ravistella kehostasi kaikki ne asiat, mitkä vielä estävät sinun energiaasi virtaamasta luonnollisesti,  ja valjastaa jälleen käyttöön se Naiseuden alkuvoima, mikä sinulle kuuluu!

Harjoitus 2. Herätä lantiosi aistillinen voima

- tanssimatka


Anna lanteittesi tanssia, rakas Nainen! Anna kehosi vapauttaa se aistillinen voima, joka asuu lanteissasi! Ihanat, viettelevät lanteet pitävät sisällään Sinun naiseutesi seksuaalisuuden pulppuavan lähteen - on aika antaa tuon upean aistillisen voimasi herätä ja vapautua! Lantion vapauttaminen rennosti tanssien, vapauttaa seksuaalisuutesi virtaamaan -ja vapauttaa käyttöön KOKO naiseutesi voiman! 

TÄSSÄ SOITTOLISTA MATKASI TUEKSIRakas Jumalatar! Tässä on muutama kappale sinun ELÄIMELLISEN voimasi vapauttamisen tueksi! Voit käyttää näitä tai muita sinua inspiroivia kappaleita kun lähdet vapauttamaan kehostasi Villiä naiseuden voimaa! 
VAIHE 3
 Suojamuurien sulattaminen -
 avaudu orgastiselle voimalle 


Nyt kuljemme sinun sydämesi Jäämuurien sulattamiseen - ja autamme tuota ihmeellisen kaunista, sisälläsi sykkivää rakkauden voimaa avaamaan kehosi ja sydämesi todella kokemaan sitä syvää nautintoa, mihin Orgasmi voi sinua johdattaa.


Tunteiden orgasmi - video


Tunteet ovat syvin portti naisen orgasmiin. Kun kehossasi asuvat suojamuurit - pelot, naiseuden kivut ja haavat sulavat - kehosi vapautuu todella nauttimaan orgastisesta voimastasi. Anna itsellesi lupa kulkea lempeästi uuteen luottamukseen, sydämesi aukeamiseen - anna kehollesi lupa tuntea ja kokea syvää nautintoa, joka koskettaa paitsi kehoasi, myös sieluasi ja sydäntäsi!

       Harjoitus 1.  

Avaudu orgasmin voimalle

- tantrinen hengitysharjoitus


Tämä hengitysharjoitus on tarkoitettu sinulle, jotta sydämesi ja kehosi suojamuurit todella voisivat vapautua - ja todellinen orgasmin voimasi avautua!  


       Harjoitus 2.  

Löydä rakkaudellin yhteys vaginaasi

Tantrinen orgasmiharjoitus


Tämä harjoitus auttaa sinua Sulattamaan lempeästi niitä lukkoja ja tukoksia, jotka estävät sinua kokemasta orgasmia tai orgastista nautitnoa. Kun annat itsellesi luvan kulkea lempeästi rakkaudelliseen suhteeseen vaginasi kanssa, huomaat, kuinka nautinnolliseksi tuo Jumalainen suhde voi muuttua! 


Anna itsellesi lupa kulkea jatkuvasti syvenevään, intuiimiin- Jumalaisen kauniiseen suhteeseen vaginasin kanssa luonnollisesti, omassa tahdissasi. 


Tässä orgastisessa tantraharjoituksessa voit käyttää halutessasi joko kivistä Yoni sauvaa, tai esimerkiksi sinun suosikki dildoasi! Mutta oma, rakkaudellinen kosketuksesi on se tärkein!  

     


Rakas Jumalatar! Anna orgastisen kehosi herätä omalla tahdillaan! Muista, orgastisen voimasi vapauttaminen voi olla NAUTINNOLLINEN matka, jonka voit tehdä juuri omaan tahtiisi!

Tuo matka kuljettaa sinua läpi tunteiden - TODELLISEEN ORGASTISEEN VOIMAASI!


VAIHE 4
Jumalainen Orgasmi


Nyt lähdemme voimistamaan yhä syvemmin yhteyttä orgastiseen kehoosi, sekä avaamaan koko kehossasi elävää Jumalaisen Orgasmin voimaa.  Löydä avaimia seksuaaliseen nautintoon ja anna kehosi avautua kokemaan yhä syvempää kehollista nautintoa, sekä Jumalaisia energiaorgasmeja

 - juuri sinun tavallasi! 

       Harjoitus 1.  

 Polku orgastiseen nautintoon

- Jumalattaren orgastinen aistirituaali


Tämä harjoitus auttaa sinun kehoasi avautumaan täydesti aistien voimalle! Kun kehosi herkisttyy aistimaan ja tuntemaan, kehosi herkistyy myös kokemaan orgastista aistien voimaa jokaisella solullaan! Aistiesi todellinen herääminen avaa kehoasi antautumaan yhä syvemmin oman aistillisen nautintosi voimalle ja kykysi kokea orgastista nautintoa lisääntyy.