NTOHIMON ASKEL 2 

Vapaudu
naiseutesi haavoista - 

Avaudu rakkauden
 parantavalle voimalle

Rakas Jumalatar! 


Toinen Intohimon askel johdattaa sinut syvään vapautumiseen menneisyytesi kivuista ja painolasteista. Sinä ansaitset vapautua nauttimaan ja iloitsemaan naiseudestasi - ja intohimosi upeasta voimasta!


Tämän askeleen aikana anna itsellesi annos lempeyttä, rakkautta ja anna itsellesi lupa nauttia matkastasi, sekä ihanasta elämästäsi! 

Vaikka naiseuden matka nostaa usein menneisyyden haavat pintaan, on tuo matka myös mahdollista kulkea lempeydellä, jopa ilolla. Anna itsellesi siis aikaa - ja kulje matkaasi lempeästi itseäsi kuunnellen! 


Ja muista, me kaikki olemme täällä - sinun tukenasi. 


Muista, sinun matkasi on kaunis. 


Täydenkuun seremonia + K&V webinaari


Tällä videolla kuljemme naiseuden transformaation teemoihin, sekä teemme voimakkaan energiapuhdistuksen ja omille syvimmille unelmille avautumisen energia-aktivoinnin täydenkuun energioissa.

VAIHE 1
Matka Sinun naiseutesi tarinaan


Matkamme ensimmäinen vaihe kuljettaa sinut läpi oman elämäsi tarinan. Niihin asioihin sinun elämässäsi, jotka ovat antaneet voimaa sinun naiseudellesi, sikä niihin asioihin, jotka ovat ehkä satuttaneet sinua ja tuntuneet haasteina matkallasi! 


Sinun tarinassasi elävät naiseutesi suurimmat kivut, mutta myös mahdollisuus naiseutesi syvimpään eheytymiseen. Anna itsesi lempeästi kulkea tällä naiseutesi polulla ja avaudu omaan tahtiisi uuden nautinnon, ilon ja keveyden syleilylle!


Voit ladata itsellesi tästä toisen Intohimon askeleen kirjallisen materiaalin, sekä harjoituskirjan. 
Jumalattaren eheytyminen + Jumalattaren  puhdistusrituaali


Rakas Jumalatar! Tällä videolla kuljemme sinun naiseutesi syvän eheytymisen prosessiin, sekä teemme voimakkaan energiapuhdistuksen, jonka voit tehdä aina kun haluat puhdistaa kehostasi kaikkia niitä naiseuteesi ja seksuaalisuuteesi liittyviä teemoja, joita et enää halua kantaa mukanasi! Tämä video kannattaa katsoa matkasi alussa, sillä se sisältää tämän kurssin syvät perusteet.

Minun naiseuteni haavat - video ja harjoitus


Tällä videolla kuljemme niiden naiseuden haavojen äärelle, jotka ovat voimakkaimmin vaikuttaneet sinun naiseuteesi ja seksuaalisuuteesi. 

Elämämme tapahtumat voivat joko antaa meille voimaa tai vaikuttaa kipeällä tavalla sinun naiseuteesi. On aika kohdata lempeydellä menneisyyden haavat ja ottaa askel kohti naiseutesi syvää eheytymistä. 

Regressiomatka naiseuden haavojen juurille 


Tällä videolla kuljemme syvän matkan sinun naiseutesi haavojen juurille. Tätä harjoitusta voit käyttää milloin haluat ja voit käyttää apunasi Minun naiseuteni tarina - videon harjoitusta.


Tätä harjoitusta voit käyttää naiseutesi haavojen, seksuaalisuuden haavojen - ja koko oman naiseutesi tarinan eheyttämiseen! Tämä luonnonkansojen viisauteen perustuva harjoitus on myös "sielun palautuksena" kutsuttu menetelmä, jossa käymme poimimassa menneisyyden kivun vuoksi menneisyyteen jääneen "osan" itseämme takaisin, kuljemme menneisyyteen, jotta voimme eheyttää tuon kokemuksen ja yhdistyä uudelleen omaan voimaamme.


 Anna itsellesi aikaa tämän harjoituksen tekemiseen ja voit kirjoittaa ylös kokemuksiasi Jumalatarpäiväkirjaasi tai tehtäväkirjaan. 

Löydä menneisyytesi voima - harjoitus


Aivan samoin, kuin menneisyys nostaa pintaan naiseuden haavoja, on menneisyys täynnä voimaa - joka piilee valjastettavana käyttöösi. Tällä videolla kuljemme menneisyyden voimaan ja valjastamme tuon voiman käyttöön - sinun Jumalatarmatkasi tueksi! 

Löydä menneisyytesi voima - meditaatio


Tämä meditaatio on aivan ihana tapa tuoda tähän hetkeen eläväksi ne elämäsi kokemukset, jotka ovat antaneet sinulle voimaa! Muista, että tuo voima, naiseutesi kauneus - kaikki ne kauniit tunteet ja upeat kokemukset naiseudestasi elävät SINUSSA ja niiden voima on käytössäsi milloin vain! VAIHE 2
Paluu Juurille 
- Naisena esivanhempien ketjussa


Suurin naisen tarinaan vaikuttava asia löytyy aivan varhaisesta lapsuudestasi, sekä omien esivanhempiesi ketjusta. Monet naiseutesi mallit ovat sntyneet jo ennen sinua. Se, millaisen naiseuden mallin sinun äitisi sai, millainen oli seksuaalisuuden voima vanhempiesi parisuhteessa (ja muista, tämä koskee myös sinun lähimpiä kasvattajiasi, mikäli biologiset vanhempasi eivät olleet läsnä) - nämä ja lukuisat muut teemat kulkevat sukupolvilta toisille, aina siihen päivään asti, kun annat itsellesi luvan nostaa nämä mallit lempeydellä päivänvaloon.


Esivanhempien mallien ja oman äidin ja isän mallien vapautttaminen on suurin naiseuden energian vapauttaja, joka auttaa naista todella astumaan omalle paikalleen esivanhempien ketjussa omana itsenään, omassa upeassa naiseudessaan!


Eheytä sukujesi puu - johdantovideo


Tällä videolla kerron oman syvän kokemukseni, kuinka opin eheyttämään sukulinjani syviä teemoja, jotka olivat toistuneet sukupolvelta toiselle. Samalla johdatan sinut harjoitukseen, jonka avulla voit vapauttaa oman äiti- ja isälinjasi syviä haavoja.  

         Eheytä sukujesi puu - harjoitus


Tämä harojoitus kuljettaa sinut todella syvälle matkalle, jonka avulla voit vapauttaa oman äitilinjasi ja isälinjasi haavat todella voimakkaasti. Anna itsellesi lupa löytää vapautumisen ja anteeksiannon polku - ja anna syvältä esivanhempiesi juurilta kumpuavien haavojen viimein eheytyä ja vapautua lopullisesti. 


VAIHE 3
Parisuhdehaavojen eheyttäminen


      Parisuhdehaavojen eheyttäminen - video


Tällä videolla kuljemme parisuhdehaavojen ja seksuaalihaavojen maailmaan. Parisuhteiden haavat koskettavat naista usein hyvin syvältä ja nostavat pintaan monet naiseuden ja seksuaalisuuden kivut, jopa lapsuudesta lähtien. Parisuhdehaavojen eheyttäminen voi kuitenkin olla polku syvään naiseuden eheytymiseen ja avautumiseen täysin uudenlaiselle rakkaudelle - ja sen parantavalle voimalle.  Rakas Jumalatar, sinä ansaitset kokea naiseutesi vapauden, syvimpien haavojesi eheytymisen!

       Matka rakkauden parantavaan voimaan

- parisuhdehaavojen eheyttämisen meditaatio


Tässä meditaatiossa kuljemme lempeästi eheyttämään ne parisuhteista syntyneet kipeät kokemukset, joita et enää halua kantaa mukanasi. Rakkauden parantava voima voi auttaa sinua ja kumppaniasi vapautumaan syvistä haavoista, sekä auttaa sinua irrottamaan niistä vanhoista parisuhteen kivuista, joita vielä kannat mukanasi.

       Kohdun muistin vapauttaminen ja seksuaalisten traumojen eheyttäminen hengitysharjoitus


Tämä harjoitus kuljettaa sinut vapauttamaan syviä tunnejälkiä kohtusi ja vaginasi alueelta.Tällä videolla teemme harjoituksen, joilla voit vapauttaa kehosi herkimmät naiseuden alueet voimakkaista peloista ja seksuaalisuutesi haavoista. Nyt on aika vapautua kaikista niistä energioista, jotka estävät sinua todella nauttimasta naiseutesi kauniista voimasta!VAIHE 4
Avaa sydämesi rakkaudelle

     

 Avaa sydämesi rakkaudelle 

- matka anteeksiannon eheyttävään voimaan


Tällä videolla kuljemme syvälle anteeksiannon ja rakkauden syvän heräämisen polulle. Tuo matka ei aina ole helppo, mutta tämä on sinun sydämesi syvän eheytymisen polku.  Rakas Jumalatar! Sinä ansaitset vapautua menneisyytesi kivuista, kulkea omaa eheytymisen polkuasi ilolla - ja antaa oma aikasi, omalle matkallesi. 


     Rakkauden hengitys

-vapaudu menneisyytesi tunnehaavoista


Tämä hengitysharjoitus auttaa sinua vapauttamaan kehostasi menneisyyden kipeitä ja traumaattisiakin kokemuksia. Anna hengityksen tehdä sisällesi lisää tilaa, anna kehosi avautua vastaanottamaan uutta, lempeydellä ja rakkaudella!

    

Avaa sydämesi portit rakkaudelle - meditaatio

 

Tämä meditaatio kuljettaa sinut lempeästi avaamaan sydämesi portit rakkaudelle. Anna itsesi avautua vastaanottamaan rakkauden parantava voima!