INTOHIMON ASKEL 1 

Sytytä palamaan
Intohimosi
Ikiaikainen
Tuli

Rakas Nainen! TÄSTÄ alkaa matkasi naiseutesi todelliseen vapautumiseen!  Toivon että nautit tästä ensimmäisestä askeleesta, jonka kuljemme yhdessä!Ensimmäinen intohimon askel kuljettaa sinut syvään yhteyteen sinun sisäisen Tantran Jumalattaren kanssa. Sinun sisälläsi sykkii intohimon liekki ja naiseuden ikiaikainen viisaus, joka on valmiina valjastettavaksi käyttöösi! Ensmmäinen askel kulkee läpi neljän vaiheen, jotka kulkevat syvemmälle ja syvemmälle SINUN syvintä vapautumistasi. Tästä syystä suosittelen kulkemaan tämän materiaalin järjestyksessä, mutta voit aina halutessasi palata sinulle tärkeiden aiheiden pariin ja kulkea vaiheita omaa itseäsi kuunnellen.  


Oletko valmis?


TÄSTÄ SE ALKAA, NAUTINNOLLISTA MATKAA

 INTOHIMON JA NAISEUTESI SYVÄÄN HERÄÄMISEEN! 

Tantran Jumalattaren vihkimys seremonia

Live 11.2.2018

         Rakas Jumalatar! Tämä voimakas energiahoito auttaa sinua kulkemaan syvemmälle omaan ainutlaatuiseen valoosi, omaan puhtaaseen energeettiseen tilaasi, jossa todella pystyt tuntemaan sen Kuka Sinä Todella olet.


                                         Ainutlaatuinen Jumalatar - Sinun kehossasi.                                           


Täydenkuun seremonia + K&V webinaari/Marraskuu 2018

Tällä videolla vastauksia ensimmäisen moduulin aikana nousseisiin kysymyksiin, sekä voimakas Täydenkuun energia-aktivointi (jota voit käyttää muulloinkin!)

VAIHE 1
Tantran Jumalattaren herääminen


Matkamme ensimmäinen vaihe syventää tietoasi ja yhteyttäsi TANTRISEEN VIISAUTEEN! Sinun sisälläsi elää Naiseuden ikiaikainen viisaus, ainutlaatuinen intohimon ja aistillisuuden Jumalatar - joka odottaa pääsyään vapauteen! Anna siis itsellesi lupa tutustua siihen ainutlaatuiseen naiseen , joka SINÄ olet. 


Voit ladata itsellesi tästä ensimmäisen Intohimon askeleen kirjallisen materiaalin, sekä harjoituskirjan. 


Tantran Jumalattaren herääminen + Jumalattaren energia-aktivointi 

Rakas Jumalatar! Tällä videolla kuljemme hieman tantran historiaan ja siihen, miksi juuri naisissa tantrinen tieto elää ja hengittää niin vahvasti. Videon lopussa teemme myös energiahoidon+ meditaatiomatkan, jossa aktivoimme Sinussa virtaavaa Jumalatarenergiaa!Matka Tantran Jumalattaren temppeliin- Meditaatio


Tämä meditaatio on tarkoitettu avuksesi, jotta voisit löytää syvän yhteyden oman naiseutesi Todelliseen ytimeen. Tämä mielikuvamatka on heijastus Sinun todellisesta naiseutesi kauneudesta - ja sinulla on pääsy tuohon Jumalaiseen yhteyteen milloin vain haluat! Anna itsesi palata tähän matkaan aina kuin haluat ja kaipaat syvää yhteyttä todelliseen Sisäiseen Jumalattareesi - sillä tämä matka on aina ainutlaatuinen ja vie sinut jokaisella kerralla yhä syvemmälle - sinuun itseesi. 


Tämän meditaatiomatkan tunnelmia voit kirjoittaa ylös harjoituskirjan harjoitukseen "Polku Tantran Jumalattaren lähteelle- intuitiivisen kirjoituksen harjoitus"

Sisäisen Jumalattaren aktivointi - video ja harjoitus


Tämä video kuljettaa sinut aktivoimaan oman naiseutesi voiman milloin ja missä vain! Me kaikki elämme hetkiä, jolloin emme aina ole yhteydessä omaan naiseutemme ytimeen vahvana ja voimakkaana. Toisinaan saatamme elää ympäristössä, joka horjuttaa yhteyttä omaan naiseuteen ja olemme tekemisissä ihmisten kanssa, jotka haastavat meitä kasvamaan omaan voimaamme. Tämä video ja videon harjoitus on sinulle, jotta voisit omassa elämässäsi löytää päivittäin (haastavienkin tilanteiden kesellä) yhteyden omaan jumalaiseen naiseutesi voimaan!

Luoo oma Jumalatar sielukuvasi -harjoitus


Rakas Jumalatar! Tämä ihana matka luovuuteen, intuitiiviseen maalaukseen  - kuljettaa sinut luomaan oman Jumalatar sielunkuvasi! Sielunkuva on itselle kaunis muistutus ja konkreettinen muistutus sinulle omasta upeasta naiseuden voimastasi ja ainutlaatuisuudestasi. Voit saada tuosta kuvastasi voimaa aina niinä hetkinä kun tunnet kaipaavasi yhteyttä omaan upeaan kauneuteesi!


Tätä harjoitusta varten tarvitset: Paperia/maalauspohjan, sekä vesivärit/ liidut/ puuvärikynät, jopa perus lyijykynä käy! Voit tehdä harjoituksen myös savella, mikäli nautit savityöskentelystä.VAIHE 2
Vapauta vastustuksen siemenet


Vaikka jokainen meistä sydämessään haluaa löytää yhteyden omaan Jumalaiseen Naiseuteen, tuo matka ei kuitenkaan ole aina helppo! Sisäiset pelot, epäilyt ja menneet haastavat kokemukset saattavat estää Naista nauttimasta siitä kuka hän TODELLA on! 


Toisinaan tämänkin matkan aikana saatat tuntea, että sisälläsi herää PELKOJA tai VASTUSTUSTA, joka estää sinua kulkemasta tällä polullasi eteenpäin! Tämän vaiheen materiaalin voit ottaa käyttöösi aina kun tunnet että et löydä yhteyttä omaan Jumalaiseen valoosi, koet ettet pääse eteenpäin polullasi - tai sinun sisälläsi herää epäilyjä tai sisäisiä lukkoja. 


Muistathan että myös näinä hetkinä koko upeiden naisten Facebookryhmän tuki on kanssasi! Et ole yksin tunteittesi ja haasteittesi kanssa - sillä jokainen nainen kohtaa polullaan nuo samat pelot ja epäilykset - ja kulkevat kanssasi kohti oman naiseuden Jumalaista vapautumista!


 Vapauta vastustuksen siemenet - video


Tämä video kuljettaa sinut niiden esteiden ja pelkojen äärelle, joita saatat kohdata omalla syvällä naiseuden vapautumisen matkallasi.Omien pelkojen läpi kulkeminen auttaa sinua kuitenkin enemmän kuin mikään muu avautumaan omalle naiseutesi kauneimmalle potentiaalille! Voit käyttää tämän vaiheen harjoituksia koko matkasi aikana oman polkusi tukena tarvittaessa.

Matka vastustuksen juurille - meditaatio 


Tämä meditaatio auttaa sinua lempeästi puhdistumaan ja vapautumaan niistä vastustuksen siemenistä ja peloista, joita kannat vielä mukanasi.

   Helposti yli vastustuksen hetkistä

- harjoituksia vastustusten ylittämiseen omassa arkielämässä


Tämän harjoituksen voit ottaa osaksi omaa arkielämääsi. Voit käyttää sitä nopeasti ja helposti aina kun tunnet vastustuksen siemenen heräävän sisälläsi! Pikkuhiljaa voit huomata sisäisen vastustuksesi vapautuvan ja tilalle tulevan uuden ilon oman polkusi avautumista kohtaan!


VAIHE 3
Syvennä yhteyttäsi naiseutesi
 ikiaikaiseen viisauteen


Tämä vaihe vie sinut yhteyteen sinun syvimmän naiseutesi voiman äärelle. Naisen kohtuvoima on paljon muutakin kuin fyysinen kohtu. Tämä pyhä naisen alue"Vulvan alue" - tantrisessa perinteessä sakraalichakran alue alavatsan tienoilla on se alue, jossa sijaitsee sinun seksuaalisuutesi voima, sekä yhteys omaan naiseutesi alkuvoimaiseen viisauteen. Tätä aluetta herättelemällä voit löytää syvän yhteyden omaan kehoosi, sekä sisälläsi virtaavan seksuaalienergian voiman.


Aktivoi kohtusi voima 

- matka oman naiseuden alkulähteen äärelle

Tämä harjoitus on sinulle, rakas nainen, jotta voisit löytää päivittäin syvän yhteyden kohtusi alueelle, joka on sinun naiseutesi syvän voiman koti. Anna itsellesi hetki aikaa päivittäin tehdä tämä harjoitus ja huomaa, kuinka se avaa omaa naiseuttasi ja seksuaalisuutesi voimaa kuin huomaamatta, omassa arkielämässäsi! Voit kirjoittaa tuntemuksiasi harjoituksesta joko tehtäväkirjaan tai omaan Jumalatarpäiväkirjaasi. Muista, että tämä on ihana prosessi, joka vain syvenee mitä syvemmälle kuljet tähän harjoitukseen!
VAIHE 3
Herätä liekkiin seksuaalisuutesi alkuvoima


Rakas Jumalatar! 


On aika lähteä herättelemään sinun jumalaista seksuaalisuuttasi! 


Tässä vaiheessa lähdemme lempeästi herättelemään sisälläsi uinuvaa seksuaalisuuden ja intohimon liekkiä - oletko valmis? 


Tämän vaiheen harjoitukset ovat luotu niin, että voisit koko tämän valmennuksen herätellä kehoasi ja sisälläsi uinuvaa intohimon liekkiä. Ota siis tämän vaiheen harjoitukset osaksi omaa arkielämääsi ja tee näitä harjoituksia vaikka päivittäin! Voit antaa harjoitusten elää sisälläsi ja kuljettaa sinut juuri niihin kokemuksiin ja tuntemuksiin, joita SINUN ainutlaatuinen seksuaalisuutesi voima kaipaa herätäkseen Eloon! Matka seksuaalienergian lähteille - videosarja


Tämä video johdattaa sinut ihmeelliseen seksuaalienergian maailmaan! Mikä on tuo jumalainen voima sisälläsi, joka avaa naiseutesi kukoistamaan, ja kehosi nauttimaan jokaisella solullaan? Mikä on tuo voima joka syleilee paitsi naisen seksuaalista voimaa, myös hänen elämäniloaan ja luovuuttaan?  Lähde tutustumaan sisälläsi asuvaan voimaan, jonka avaaminen vapauttaa upean naiseutesi kukoistamaan! 

             Vapauta seksuaalienergian pelot - video

​​​​Tämä video johdattaa sinut niiden pelkojen ja haasteiden äärelle, jotka estävät sinun upeaa seksuaalienergiaa virtaamasta ja naiseuttasi kukoistamasta. Näiden esteiden ylittäminen vapauttaa sinua ilmentämään omaa naiseuttasi entistäkin syvemmin! 

        Aistillisen Jumalattaren herääminen -  video + harjoitus

Rakas Jumalatar! Tällä videolla kuulet aistien heräämisen merkityksestä ja saat itsellesi keinoja herätellä lempeästi oman naiseutesi aistillista voimaa omassa ihanassa elämässäsi! Anna sensuellin, aistivan ja intohimoisen Jumalattaresi lähteä heräämään ja anna itsellesi aikaa oman aistillisuutesi äärellä vaikka päivittäin! Sinä ansaitset sen!

          Jumalattaren orgastinen aamu - harjoitus

Tämä harjoitus on tarkoitettu oman, jumalaisen seksuaalienergiasi herättämiseksi! Tämä harjoitus on omassa käytössäni aina aamuisin! Voit käyttää tätä harjoitusta aivan milloin haluat Lupaan kuitenkin, että päiväsi on aivan erilainen, kun herättelet omaa naiseuttasi ja mehukasta seksuaalisuuden voimaasi jo heti aamusta! Ei aikaakaan kuin jokainen päiväsi saa ihanan hekumallisen nautinnon kosketuksen.... 

 Energioiden iltapuhdistus- meditaatio

Aivan kuin on tärkeää käydä iltaisin suihkussa ja karistaa päivän taakat harteiltaan, on tärkeää, että voimme irroittaa päivän aikana kertyneistä energiakuormista, murheista, jännityksistä ja mieltämme vaivaavista ongelmista ennen nukkumaanmenoa. Tämä meditaatio on tarkoitettu sinulle oman Jumalattaren päiväsi päätteeksi.

Rentoutuen Luottamukseen- meditaatio

Tämä meditaatio on sinulle, jotta voisit juurtua syvästi luottamuksen tilaan. Tämä auttaa sinua kulkemaan helposti läpi elämäsi muutosvaiheiden, sekä avautumaan oman naiseutesi upealle voimalle!


VAIHE 5
Aseta Jumalaiset tavoitteesi


Tämä vaihe vie sinut sen äärelle, mitä TODELLA haluaisit saavuttaa tällä matkalla.  Löydät syvemmän yhteyden siihen mitä SINÄ ja sinun Naiseutesi todella tarvitsevat kukoistaakseen, sekä pääset löytöretkelle niiden asioiden pariin, jotka eniten estävät sinun syvintä naiseutesi ja intohimosi lähdettä virtaamasta. 


 

     Omien Jumalatar tavoitteiden luominen


Katso tämä video ja anna itsesi luoda omat Jumalatar tavoitteesi - jotka kumpuavat suoraan sielusi syvyyksistä! Voit käyttää apunasi tätä Luo omat Jumalatar tavoitteesi - PDF:ää, tai kirjoittaa vapaasti toiveitasi, unelmiasi ja tavoitteitasi omaan Jumalatarpäiväkirjaasi.

   

Kiitä itseäsi, upea Jumalatar, sillä olet tehnyt upeaa työtä itsesi kanssa! Olet nyt valmis kulkemaan seuraavaan askeleeseen omalla Jumalatarpolullasi!

                       

​​