BONUS 2

Matka 
Pyhän Äänen
Juurille

Rakas nainen! Tämä bonusmateriaali kuljettaa sinut tutustumaan sinun äänesi parantavaan voimaan!


Sinun sisältäsi kumpuava naiseuden laulu on ainutlaatuinen. Se on kaunis. Se on Sinun Laulusi. 


Sinun äänelläsi on voima parantaa syvät naiseuden haavat, joita kannat mukanasi. Äänelläsi on voima vapauttaa sinun naiseutesi elämään, loistamaan! Kun äänesi vapautuu, vapaudut todella ilmentämään sitä upeaa Naista, joka sinä olet. Opit seisomaan vahvana oman itsesi ja omien sanojesi takana. Pystyt antamaan itsellesi luvan sanoa ulos kaikki ne sanomattomat asiat, jotka ovat estäneet sinun energiaasi ja upeaa naiseuttasi virtaamasta. 


Astu siis mukaan matkalle hoitavan, parantavan, villin ja vapaan Sielusi Laulun matkalle! 
Matka Pyhän Äänen Juurille  


​​​​​​​​ Nyt alkaa matkamme äänen parantavaan voimaan. Anna äänesi virrata - vapauttaa sinut ilmentämään sitä Jumalaista naista, joka todella olet! Sinun totuutesi on kaunis. Sinun Sielusi laulusi on Jumalainen. Sinun sanoillasi on merkitystä. Anna totuutesi loistaa äänesi kautta!Matka hoitavan äänen lähteelle


Tämä lempeä "vokaalilaulu" - harjoitus on yksi parhaita tapoja yhdistyä oman äänen parantavaan voimaan. Anna äänesi virrata kehossasi vapaana, leikitellä sisälläsi - anna oman äänesi avautua ja vapautua tämän hoitavan harjoituksen kautta.

Itkijänaisen laulu


 Tässä harjoituksessa kuljemme ikiaikaiseen itkuvirsien maailmaan. Naisen kyky parantaa laulullaan on ihmeellinen. Nainen on tunteiden sanoittaja, tuntija - jolla on kyky parantaa lauluaan syvät sisäiset haavansa, mutta myös tuoda parantavaa valoa maailmaan.

Sanomattomat sanat


Tämä harjoitus kuljettaa sinua Sanasta sanoen sanomaan ulos kaikki ne sanomattomat sanat, joita olet pitänyt sisälläsi! Anna sanojen virrata ja anna itsellesi vihdoin lupa puhua täydesti kaikki ne asiat, jotka olet aina halunnut Sanoa!

Kohtulaulu - matka autenttisen äänen lähteelle


 Anna naiseutesi laulun kummuta kohtusi syvyyksistä, syvältä juuriltasi Anna naiseutesi laulun kaikua  ja virrata. Anna laulusi nousta siivilleen, sinun laulusi on ainutlaatuinen!

Sielun mantrat


 Anna itsesi yhdistyä pyhään rakkauteen, sielusi syvimpään kaipaukseen intuitiivisen mantralaulun avulla. Mantrat ovat muutakin kuin pitkiä sanskriitin sanoja. Voit laulaa mantroja suomeksi (tai millä vain kielellä tai jopa ilman kieltä!) Mantrat ovat sielusi laulu. Mantrat avaavat sydäntäsi ja koko kehoasi vastaanottamaan, avautumaan, puhdistumaan... Anna sielusi mantran kummuta syvältä sydämestäsi ja avaudu sille mitä todella kaipaat.