UUSI KOULUTUS KÄYNNISTYY SYYSKUUSSA 2021

Haluaisitko löytää itsestäsi sen, mikä sinussa on kaikkein kauneinta?

Sielusi kuiskauksen, sydämesi viisauden – portin  ainutlaatuiseen feminiiniseen olemukseesi.

Haluaisitko astua ylpeänä omaan naiseutesi valoon, sekä astua omalle paikallesi feminiinisen viisauden välittäjänä?

Tämä matka on näkijöille, parantajille, villinaisille – naisille, jotka haluavat vapauttaa oman  aistillisen valonsa tähän maailmaan, sekä tukea myös muita matkalla kohti feminiinistä lumovoimaa! 

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, silloin tämä 12 kuukauden matka feminiinisten mysteereiden äärelle on juuri sinua varten. Tämä koulutus on ainutlaatuinen pilottikoulutus uuden ajan tantrikoille, parantajille, näkijöille – naisille, jotka haluavat aktivoida oman naiseutensa syvimmät lahjat käyttöönsä, sekä löytää uniikin tavan välittää syvää feminiinistä viisauttaan tähän maailmaan. Koulutuksen aikana saat syvät valmiudet tehdä tantrista työskentelyä ja tantrisia valmennuksia ryhmien ja yksilöiden kanssa, sinulle luontaisella tavalla.Tärkeintä on kuitenkin, että löydät oman sielusi ja sydämesi tavan hyödyntää tantrisia menetelmiä omassa elämässäsi. Tämän matkan aikana tantrinen ikiaikainen viisaus alkaa elää ja hengittää kauttasi, mistä syntyy myös se syvin ja aidoin tantrinen työ.

Toivon että tämän matkan jälkeen pystyt nautinnolla ja rohkeasti luomaan todeksi omaaa elämäntehtävääsi sydämestäsi ja sielustasi käsin. 

 

Mistä Intuitiivisessa Tantranohjaajakoulutuksessa on kyse?

Tantran Jumalatar – intuitiivinen tantraohjaaja koulutus on 12 kuukautta kestävä ainutlaatuinen polku, jolla et opi vain tantrisia työskentelymenetelmiä, vaan opit juurruttamaan tantran syvät viisaudet ja aistikkaat menetelmät omaan elämääsi, sekä luomaan tantrista työtä omaa sydäntäsi ja sieluasi kuunnellen. Tämän koulutuksen yksi päätarkoituksista onkin auttaa sinua löytämään oma elämäntehtäväsi ja sen muoto. 

Käytän sanaa Tantrika kuvaamaan naista, joka todella elää todeksi sen, mitä opettaa. Tantrika on tantrisen viisauden välittäjä, nainen, joka elää todeksi sen mitä opettaa. Tästä syystä tämä koulutus kuljettaa sinut ensisijaisesti syvälle transformaatiomatkalle itseesi. Juurtuneena sisäiseen naiseutesi viisauteen ja syvästi perehtyneenä tantrisiin menetelmiin, voit todella välittää ulos kaiken sen kauniin viisauden, tiedon ja taidon, mikä sinussa asuu, sekä välittää eteenpäin kaikkea sitä, minkä olet kokenut matkasi aikana.

Tämä kurssi ei ole naisille, jotka kaipaavat ulkoa opeteltuja muotteja, vaan naisille, jotka uskaltavat kulkea syvälle yhteyteen itsensä kanssa, ja haluavat lähteä kulkemaan kohti hyvin yksilöllistä tantran polkua, luoden todeksi omaa unelmaa oma sydäntä ja intuitiota kuunnellen. 

 

Tantrikan matka kuljettaa sinut valjastamaan käyttöösi ihanat naiseuden voimauttamisen menetelmät, perinteiset naiseuden parantamisen muodot, sekä ikiaikaisen tantrisen viisauden,  jonka kautta herätät oman naiseutesi upeimman luomisvoiman – ja voit ottaa paikkasi Feminiinisen viisauden välittäjänä.

 

Tantrikakoulutuksen aikana sukellat juurruttamaan tantran transformoivaa ja naiseuttasi vapauttavaa voimaa osaksi omaa elämääsi ja arkeasi. Kuljet matkalle tunteiden vapautumiseen, sisäisten tunnehaavojen äärelle – ja löydät syvän yhteyden oman sydämesi syvätietoon, josta syntyy sinun ainutlaatuinen tapasi elää tantrista elämää ja luoda tantrista työtä sieluasi ja sydäntäsi kuunnellen.. 

Koulutuksen aikana saat syvät välineet ohjata tantraa myös muille. Löydät oman, uniikin tapasi tehdä tantrista valmennusta niin yksilöasiakkaiden, kuin ryhmienkin kanssa.  Opit hyödyntämään kurssin eväitä aluksi yhdessä ryhmän muiden upeiden naisen kanssa, sekä laajennat osaamistasi työskennellen erilaisten asiakkaiden – ja ryhmien kanssa. Tulet huomaamaan, kuinka helppoa tantrinen työskentely onkaan sisäisestä sydänviisaudestasi käsin tehtynä! 

Miten koulutus tapahtuu?

 

Koulutus koostuu neljästä päiväretrtiitistä Helsingissä, sekä näiden tapaamisten välillä järjestettävistä kuukausittaisista kahden päivän mittaisista virtuaalisista koulutuspäivistä. 

Etäpäivät tapahtuvat Zoom- sovelluksen kautta, jossa teemme aivan samanlaista työtä, kuin jos kokoontuisimme yhdessä ryhmänä LIVE koulutukseen. Koulutuspäivien aikana tulet tekemään syvän matkan itseesi, sekä tantrisiin menetelmiin, voimauttavaa luontotyöskentelyä unohtamatta.

Koulutuspäivät jäävät sinulle katsottavaksi myös tallenteena, mikäli et pääse mukaan yhteiseen tapaamiskertaan. Mikäli et pääse mukaan live-päiviin, toimitan sinulle tiedon ja taidon virtuaalisesti ja lisäksi sovimme myös ryhmäläisten kesken yhden bonuspäivän, jolloin jokainen pääsee varmasti osalliseksi kaikesta taikuudesta! 

Koulutuspäivien lisäksi saat tapaamiskertojen välillä verkkomateriaaleja, harjoituksia ja meditaatioita oman prosessisi tueksi. Koulutukseen kuuluu kolme henkilökohtaista valmennuskertaa skypen kautta, minun mentorointi tukeni matkan ajaksi sekä oma opiskelutoveri matkallesi, jonka kanssa ”sparrailette” toisianne koko matkan ajan. Lisäksi saat mittaamattoman tärkeän tuen matkallesi kurssitovereiltasi yhteisessä FB- ryhmässämme.

 

Oman sielutyön luominen – oman tantrisen työn ammatillinen vahvistaminen

 

Koulutuksen aikana pääset myös tekemään runsaasti ihania vaihtohoitoja/valmennuksia ja harjoitustöitä – mutta ei itseä kuormittaen, vaan itseä kuunnellen. Tarkoitus on, että jokainen harjoitus avaa sinua ja tukee Sinun yksilöllistä matkaasi. Jokainen tekee myös oman lopputyön sen aiheen äärellä, joka todella koskettaa itselle merkityksellistä teemaa. Usein nämä aiheet nousevat sinulle voimakkaasti pintaan koulutuksen aikana – ja ovat tärkeitä opettajia sinun naiseutesi ainutlaatuisella polulla. Toki voit halutessasi tulla mukaan ihan vain itseäsi varten (ilman päättötodistusta), jolloin sinun ei tarvitse tehdä päättötyötä. Mutta tästä ei tarvitse ottaa stressiä. Voit tulla mukaan ja katsoa matkan varrella, minne tämä polku sinua johdattaa. 

KURSSIPAIKKANA TOIMII

ESIINTYMISTAITEEN KESKUKSEN SALI SUVILAHDESSA, HELSINGISSÄ

(os. Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki)

Live kurssipäivät pidetään la- su klo 12- 18

Etäkurssipäivät pidetään zoomin kautta la-su klo 12 – 17

 

KURSSITILASSA EI OLE MAJOITUSTA, JOTEN SEN JÄRJESTÄMISESTÄ VASTAA JOKAINEN ITSE. 

Live kursspäivien ajankohdat:

25.-26.9, 22.-23.1, 14.-15.5 ja 10.-11.9

Kurssipäivät ovat kaksipäiväisiä kokonaisuuksia, jotka ovat todellisia syväsukelluksia tantran, tanssin ja naiseuden maailmaan.

Kurssin aikana syväsukellat tutkimaan tantrista työskentelyä oman elämäsi kautta.

Siitä kumpuaa kyky ohjata muita sitä polkua pitkin, mitä itsekin olet kulkenut. 

 

KURSSIN HINTA

Kurssin ennakkohinta on 195€/kk  sis. alv. 24%  (yhteensä 2 340 €)

Koulutus sisältää livekoulutuksissa tarvittavat materiaalit (halutessasi voit hankkia yoni eggin).

Runsaan  henkilökohtaisesti räätälöidyn harjoitusmateriaalin matkasi tueksi. 

3 henkilökohtaista valmennusta skypen kautta + henk. koht. tuki sähköpostitse

Ryhmän ainutlaatuisen tuen, oman ”sparraajan”, sekä tietenkin yhteisen FB- ryhmän tukemaan sinun polkuasi.

 

KURSSIN TEEMAT:

Kunkin kuukauden teema juurutetaan lempeästi osaksi omaa arkeasi.  Menetelmien juurtumiselle annetaan matkallamme runsaasti aikaa. Vaikka prosessi saattaa kuulostaa intensiiviseltä, matka on tarkoitus kulkea hyvin herkästi itseäsi kuunnellen – nimenomaan feminiinienergiasta käsin. 

Kurssi kulkee syvästi intuitiivisessa ohjauksessa. Tästä syystä kurssin teemat saattavat elää hieman. Tulet kuitenkin saamaan kaikki eväät syvän ja vankan tantrisen osaamisen pohjaksi. 

SYYSKUU

Feminiinienergian herääminen – Polku luottamukseen

Ensimmäisen kuukauden aikana opit herättämään oman ainutlaatuisen naiseutesi energian, sekä naiseutesi luomisvoiman. Keskitymme vahvistamaan sinun yhteyttäsi oman naiseutesi todelliseen luontoon, sekä löytämään syvän rakkauden omaa unikkia naiseutta, kehoa ja aistillisuutta kohtaan. Kuljet matkan naiseuden syvimpien pelkojen äärelle, niiden asioiden, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta omasta uniikista feminiinienergiasta, yhdyt jälleen syvään sisäiseen oman arvon tuntoosi – sekä kuljet matkan pelkojen vapauttamisesta luottamukseen antautumiseen. Kun juurrut syvään sisäiseen turvallisuuden tilaan, voit kuljettaa myös muut tuohon kauniiseen tilaan, jossa todellinen eheytyminen voi tapahtua.

 

LOKAKUU

Rakastu kehoosi uudelleen – Polku rakastavaan kehosuhteeseen

Seuraavaksi huomiomme saa rakkaudellisen kehosuhteen löytäminen. Usko tai älä, mutta tämä on yksi suurimpia askeleita naisen intohimon, nautinnollisen seksuaalisuuden, sekä todellisen elämänilon ja nautinnon kannalta! Polku voimaantuneen naisen (tai miehen!) luo kulkee syvien, kehoon ja kehosuhteeseen liittyvien teemojen kautta. Tämän jakson aikana alat elää yhä rakkaudellisempaa suhdetta omaan kehoosi. Purat syviä naiseuden häpeän mekanismeja, jotka ovat tukkineet sinun naiseutesi nautintoa, sekä saat välineet johdattaa myös muita kohti yhä syvempää ja rakkaudellista kehosuhdetta! Tämän kuun erityistarkastelussa on häpeä ja häpeän mekanismit, niiden vapauttaminen, sekä uudelle virtaavalle nautinnolle avautuminen.

MARRASKUU

Paluu Juurille – alkuvoimaisen naisen vapauttaminen

Matkamme kolmannessa vaiheessa aktivoimme käyttöön sinun ainutlaatuiset parantajattaren, näkijättären ja noitanaisen lahjasi ja kykysi, joiden kautta syvä naiseuden eheytyminen voi tapahtua. Kuljemme Villinaisen luo, sen upean, autenttisen naisen – joka sisälläsi haluaa päästä vapauteen ja laulaa (tai ulvoa!) esiin oman sielunsa laulu. Tämän kuun aikana teemme todellista syväpuhdistusta, jossa vapautamme edellisten elämien, sekä esivanhempiketjun painolasteja, jotka vielä jollain tavalla estävät sinua nauttimasta omasta naiseudestasi ja estävät sinua ottamasta omaa paikkaasi Feminiinisen viisauden välittäjänä. Tämä kuukausi on myös todellisen Oman Voiman kuukausi. Kuljemme sinun tulesi lähteelle ja pääset valjastamaan sisäisen tulesi käyttöösi. Tämän kuukauden erityisenä teemana on oma voima, sekä naiseuden rajat. Vasta kun opimme sanomaan ei, voimme todella sanoa kyllä. Syvästä sisäisestä voimastasi käsin voit tukea myös muita kulkemaan matkan anteeksiantoon, irtipäästämiseen – sekä kulkemaan matkan todellisen oman voiman löytämiseen.

JOULUKUU

Aistillisen naisen herääminen 

Neljännen kuukauden aikana lähdemme herättelemään naiseutesi todellista aistillista voimaa! Opettelemme työskentelemään intuitiivisesti useita naiseudenhoitomuotoja hödyntäen. Erityisesti kuljemme intuitiiviseen yoni egg työskentelyyn, sekä Jumalattaren höyryhoitoon. Erityistarkasteluun tulevat myös niin moneen naiseen vaikuttavat seksuaalisuuden traumat (tai varjot), niiden eheyttäminen ja tantrinen kehotyöskentely, joka on portti syvään eheytymiseen ja todellisen kehollisen nautinnon heräämiseen.  On aika kulkea matka oman seksuaalisuuden syvään heräämiseen, iloon ja nautintoon! Tämän jakson aikana opit hyödyntämään näitä ainutlaatuisia menetelmiä ennen kaikkea sinun oman matkasi tukemiseksi – mutta myös opit, kuinka voit hyödyntää kaikkea tätä kaunista myös muiden tukemiseen tantrikana. Tämän jakson erityinen teema on myös tantrisen työn sensitiivisyys, eli kuinka kulkea herkkyydellä kohti todellista avautumista.

TAMMIKUU

Eroottisen kehon herääminen

Tammikuussa keskityimme moniin hoidollisiin menetelmiin, jotka ovat erinomaisia naisen eroottisten, seksuaalisten ja tunnehaavojen hoitamiseen.  Helmikuu jatkaa kehosi ja seksuaalisuutesi aktivoimisen teemaa ja keskiössämme on yhä syvenevämmin eroottinen tantrinen kehotyöskentely. Tässä kuussa kuljemme erityisesti tantriseen hengitykseen, sekä tantriseen tanssi – ja keho työskentelyyn. Kuinka avata kehon syvät tunnelukot liikkeen ja hengityksen kautta? Kuinka vapauttaa syviä kehon hermostollisia pelko ja häpeämekanismeja syvästi ja samalla voimaannuttavasti? Tämän kuun aikana puramme ne viimeisemmätkin esteet kehollisen nautinnon ja rakkauden kokemisen tieltä ja avautua oman seksuaalisuuden lumoavalle kauneudelle.

HELMIKUU

– polku intiimiin rakkauteen

Helmikuu ohjaa sinut syvälle maskuliini – ja feminiinienergian maailmaan. Erityisesti kuljet tämän jakson aikana vapauttamaan maskuliinienergiaan liittyviä naiseutesi haasteita. On aika antautua luottamukselle, sekä vapauttaa miehiin, isäsuhteeseen ja menneisiin parisuhteisiin liittyviä tunnelukkoja. Maskuliinienergia sisälläsi antaa sinulle kyvyn luoda rajat rakkaudella. Seistä ylpeäneä naiseutesi todellisessa voimassa – sekä luoda todeksi oman elämäntehtäväsi tantrisen tiedon välittäjänä. Tässä jaksossa  lähdet löytöretkelle herkkyyden ja voiman tasapainoon sisälläsi, sekä löydät syvät avaimet  todelliseen anteeksiantoon, vapautumiseen, sekä sydämen avautumiseen niin omassa elämässäsi, kuin myös siinä työssä, jota omalla energiallasi välität myös muille. Tässä jaksossa tutustumme myös erityisesti tantriseen työskentelyyn miesten ja pariskuntien kanssa.

MAALISKUU

Pyhä seksuaalisuus

Maaliskuussa matka vie oman seksuaalisuuden täydelliseen syleilemiseen. Puramme vanhoja seksuaalisuuden malleja ja tutkimme ns. uuden ajan seksuaalisuutta – joka on varsinkin monelle intuitiiviselle naiselle se luontainen seksuaalisuuden tapa virrata. Seksuaalisuus, jossa intohimo ja sydän ovat yhtä. Seksuaalisuus, joka on vapautunut erilaisista häpeän mekanismeista ja niistä usein jopa vahingollisista seksuaalisuuden kokemuksista, joita yhteiskunta kuitenkin pitää täysin ”Luonnollisina”. On aika tulla täysin yhdeksi. Antaa sisälläsi elävän villipedon ja jumalaisen yhdistyä. Nähdä kauneus omassa uniikissa seksuaalisuudessasi, sekä löytää portti kokonaisvaltaiseen, kauniiseen, keholliseen – ja pyhään seksuaalisuuteen. Eriisesti käsittelyssä orgasmin ihanat muodot, energiaorgasmien kokeminen, hurmoksen kokemus ja ekstaattinen tantrinen työskentely. Kuljemme myös niihin pelkoihin, jotka liittyvät ekstaasitilan ja todellisen antautumisen kokemiseen kuten mm. ”hulluuden pelko”, kontrollin menettämisen pelko, sekä pelko tuntematonta kohtaan. On aika vapauttaa ne pelot, jotka liittyvät kaikkein pyhimmän ja kauneimman kokemiseen ja antautua yhä syvemmälle luottamukseen.

HUHTIKUU

Loista aistillista valoasi

Huhtikuu johdattaa sinut oman valosi loistamisen äärelle- eikä varmastikaan minun tarvitse kertoa, miten tärkeää näkyvillä (ja vielä AISTILLISENA NÄKYVILLÄ) olemisen teema on omalla elämänpolullasi – varsinkin vielä, mikäli tantrisen työn kutsu on sinulle voimakas. Tämän kuun teemoja ovat sisaruushaavojen eheytyminen ja erilaisten edellisten elämien ja esivanhempilinjan teemojen puhdistaminen, jotka estävät sinua loistamasta omaa valoasi, puhumasta omaa totuuttasi ja todella välittämästä omaa valoasi tähän maailmaan! Ilmenipä elämäntyösi millaisena tahansa, näkymisen haavat voivat estää sinua ottamasta niitä tärkeitä askeleita polullasi, jotta saisit sanomasi kuuluviin ja oman uniikin energiasi näkyviin. On aika vapauttaa esteet aistillisen itseilmaisun tieltä jotta valosi voi loistaa tähän maailmaan ja voit ottaa näkyvän paikkasi feminiinisen viisauden välittäjänä. Erityisesti viimeistään tässä jaksossa äsittelemme naistenpiirejä ja kuinka voit luoda omalla intuitiollasi juuri itsesi näköistä tantrista työskentelyä.

 

TOUKOKUU

Avaudu runsaudelle – ja elämän taialle

Toukokuussa keskitymme todella juurruttamaan sinut omaan elämäntehtävääsi ja oman sielusi polkuun, sekä siihen, kuinka tantra ja tantrinen työskentely sinun kauttasi ilmenee. Tätä prosessia olemme kuljettaneet mukanamme koko matkan ajan, mutta tässä kuussa yhdistyt todella vahvasti oman Tantrikan kykyjesi ja lahjojesi kanssa ja purat kaikki ne esteet, jotka estävät sinua näkemästä oman naiseutesi arvoa. Naiseus ja seksuaalisuus liittyvät voimakkaasti kykyysi ottaa vastaan rahaa tantrisesta työstä (vaikka työsi olisi jotain aivan muutakin!). Suurin osa naisista kantaa valtavan suurta painolastia ja häpeää rahaan ja omiin sielutehtäviin liittyen. Eikä mieleenikään tulisi, että luotani lähtisi lentoon upeita sielukkaita tantrikoita – joiden polku tyssää siihen, että tämä aihe juimii pinnan alla ja torppaa oman sielutyön tekemisen ens alkuunsa. ”Huvittavintahan” on, että nämä syvät pelot ilmenevät usein – ei suinkaan turvallisessa palkkatyössä – vaan nimenomaan silloin kun alat tekemään omaa kutsumustasi todeksi. Monet peloista juontavat juurensa edellisistä elämistä ja esivanhemmilta ja näitä pelkoja puramme tämän kuukauden aikana, jotta pääset tekemään TODELLA niitä asioita, johon sydämesi sinua kutsuu. On aika tuntea naiseutesi todellinen arvo – ja avautua ottamaan vastaan elämän ihmeet, tietäen, että SINÄ ANSAITSET SEN!

KESÄKUU

Naiseuden luonnolliset rytmit 

Koulutuksen loppupuolella haluan antaa sinulle välineitä yhä enemmän omalle tantriselle polullesi. Tässä vaiheessa oma kutsumuksesi on varmasti jo selkiytynyt ja olet juurtunut omaan upeaan polkuusi. Kun lähdet tekemään sielutyötäsi, tulet välttämättä jossain vaiheessa kulkemaan läpi vaiheen, missä sinun täytyy rakentaa kaikki se mitä luot ja teet hyvinvoivalle pohjalle. Elokuussa kuljemme todellisen terveyden ja hyvinvoinnin lähteille, joka myös samalla on virtaavan seksuaalisuuden, ilon ja nautinnon pohja! Kuinka purkaa omasta tekemisestä suorittamisen mekanismit ja avautua luottamaan elämään? Kuinka integroida yhä syvemmin ja vahvemmin oma intuitio ja feminiinienegia oman polkusi johtotähdeksi? Tssä kuussa sukellamme myös kuunrytmeihin ja kuinka rakentaa oma unelmatyö ja oma elämä pysyvästi hyvinvoivalle pohjalle, joka ottaa huomioon sinun naiseutesi syklisyyden. Kuljemme myös seksuaalisuuden ja nautinnon, sekä ravinnon teemoihin -ja pääset luomaan omasta elämästäsi sellaista, että se todella tukee ja palvelee sinua ja sinun hyvinvointiasi. 

ELOKUU

Antaudu luovuuden tulelle 

Rakas nainen, nyt alkavat olla käsillä ne hetket, kun on sinun aikasi levittää siipesi ja lentää maailmaan omaa sisäistä tultasi hehkuen! Syyskuun teemana on sisäisen tulen ja luovuuden herättäminen ja kokonaisvaltainen nautinto. Tässä kuussa tutkimme yhä syvemmin omaa sisäistä tulta ja luovuutta – eli kuinka omaa vapautunutta seksuaalienergiaa voi kanavoida juuri sillä tavoin, joka kutsuu juuri SINUA! Sisäisen tulen vapauttaminen antaa tantrikalle uskomattomat välineet luoda todeksi juuri sitä, mitä sinä haluat luoda. Kuinka erilaisin tavoin intohimo ja uniikki feminiinienergiasi haluaakaan virrata maailmaan? Kuinka hyödyntää tantrista taidetyöskentelyä omassa arjessa esteiden ylittämiseen? On aika antaa oman feminiinienergian virrata vuolaana ja vapaana, juuri niinkuin se sinun kauttasi haluaa virrata tähän maailmaan. Tässä kuussa sinulla on tilaa keskittyä itsesi näköisen tantrisen työn luomiseen ja tukeni kulkee sinun kanssasi.

SYYSKUU

Kukoistava Jumalatar

On aika loistaa tuhansin erilaisin värein – sinun väreinesi, täydesti, kokonaisena naisena! Viimeisen kuukauden teema onkin kukoistus ja täydentyminen. Täyttymyksen kokeminen ja kiitollisuuden kokeminen omassa elämässäsi. Sekä oman elämän luominen juuri sellaiseksi, joka tuo sinulle onnea ja täyttymystä. On aika luoda oman elämän rakenteet sellaiseksi, jossa sielusi työ, tantrinen työsi saa loistaa ja kukoistaa. Saatamme päätökseen tämän matkan, jonka olemme kulkeneet yhdessä, joten tässä kuussa pysähdymme juhlimaan kaikkea sitä, mitä olet kokenut – sekä kaikkea sitä  mitä Olet!  On aika todella omaksua omat värisi ja astua ulos maailmaan ilmentäen sinun jumalaista naiseuttasi, sielusi kauneutta, naiseutesi ikiaikaista viisautta. On tullut aika ottaa paikkasi tässä maailmassa Tantrikana, naiseuden syvimmän viisauden välittäjänä – kukoistaen, omana upeana itsenäsi. 

 

Kuinka pääsen mukaan matkalle?

 

Voit hakeutua  mukaan  tantraohjaaja koulutukseen vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostitse.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja miksi haluat mukaan tälle matkalle. Voit myös kertoa esimerkiksi siitä, millainen sinun naiseutesi polku on ollut ja jos sinulla on kokemusta tantran maailmasta. Mitkä ovat sinun toiveesi ja unelmasi koulutuksen suhteen? Millä kohdalla olet matkallasi ja millaista tukea toivot saavasi tältä matkalta. Ilmoitathan, mikäli terveydentilassasi on jotain mikä on hyvä olla tiedossa. Muistathan liittää mukaan myös yhteystietosi ja toiveesi maksusuunnitelmasta (josta lisää alempana tällä sivulla).

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: meeranparatiisi@gmail.com. Voit myös lähettää hakemuksesi suoraan alla olevalla lomakkeella.

Jos sinulle nousee mieleen kysymyksiä tai mietit onko tämä matka juuri sinulle, voit myös olla minuun yhteydessä sähköpostitse meeranparatiisi@gmail.com tai puhelimitse 044-3572 484

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanalle matkalle naiseutesi salattuihin voimiin!

Rakkaudella, Meera