Nyt lähdemme valjastamaan käyttöön sinun naiseutesi alkuvoimaa!

Rakas Nainen! Tänään matkaamme tutustumaan yhä syvemmin kehossasi uinuvaan naiseuden voimaan. Tämä harjoitus tuo sinua yhä syvemmin yhteyteen oman eläimellisen voimasi kanssa – joka todella on kuin naarasleijonan voimaa.

Voit ehkä nähdä sen mielessäsi – ehkä jopa tuntea sen kutsun sisälläsi. Tuon voiman, joka kumpuaa syvältä lantionpohjastasi, naiseutesi alkuvoiman kodista. Tuon voiman, joka uskaltaa rohkeudella asettaa rajat, karjuen vapauttaa äänensä kuuluviin – sekä seistä rohkeasti ja anteeksipyytelemättä itsensä takana! 

Tänään haluan opettaa sinulle harjoituksen, joka on ollut todella merkityksellinen monille kurssilaisilleni – ja saanut nopeasti yhden suosikkiharjoituksen aseman – eikä syystä! 

Tämän harjoituksen avulla vapautat sisäisen voimasi näkyviin ja kuuluviin. Kuin huomaamatta opit vapauttamaan sekä kehosi sisälle patoutuneita vihan tunteita (tiedäthän kaikki ne kokemukset kun rajojesi yli on menty ja olet elänyt todeksi “kiltin tytön syndroomaa” – turhautumisen patoutuessa sisääsi kuin uinuva kekäle”. Ja samalla kun voimasi vapautuu – vapautuu myös jotain muuta. Sinun hekumallisen seksuaalisuutesi voima – ilo ja nautinto! Siksi tämä harjoitus taitaa olla sellaista taikaa… samalla kun kehosi irrottaa vanhasta, se herää uuteen aistilliseen – suorastaan eläimelliseen nautintoon!

Tänään voit vain tehdä päivän harjoituksen ja tunnustella sen vaikutuksia kehossasi. Voit myös ottaa pieniä hetkiä pitkin päivää, kun annat kehosi hakea pientä eläimellistä liikettä tai vaikkapa murinaa! Leikittele, hulluttele – anna itsellesi lupa leikkiä harjoituksen kanssa! Voit kirjoittaa itsellesi ylös tuntemuksia siitä, mitä tämä harjoitus sinussa herätti!