Tänään teemme ihanan energiapuhdistuksen ja palaamme kotiin omaan ainutlaatuiseen energiaan. 

 

Tänään lähdemme puhdistamaan sinun energiaasi. Me naiset kannamme herkästi mukanamme paljon asioita, jotka eivät todellisuudessa edes ole meidän. Muiden ihmisten ajatuksia, tunteita ja energioita.  Usein nämä ns. ulkopuoliset energiat, eli energiat, tunteet ja ajatukset, jotka eivät meille kuulu voivat aiheuttaa erilaisia reaktioita. Saatat tuntea väsymystä, kiukkua, surua… ja kun energiakenttäsi ja kehosi energiatasapaino vapautuu, huomaatkin, että olosi on itseasiassa oikein hyvä. Kokemasi suru ei ollutkaan sinun! On aika vapautua niistä asioita, jotka eivät ole sinun ominta, aidointa itseäsi – ja antaa itselle lupa levätä omassa ainutlaatuisessa energiassa, omassa tilassa – joka kuuluu vain sinulle. 

Puhdistavien ja vapauttavien energioiden virtaa päivääsi! 

 

Kulje askel syvemmälle

Kun teit harjoitusta, millaisia tuntemuksia sinussa heräsi? Tunsitko tai aistitko joidenkin ihmisten,eläinten tai asioiden energioiden lähtevän kehostasi/ energiakentästäsi? Entä miltä tuntui palauttaa oma energia kehoosi? Voit kirjoittaa itsellesi ylös ajatuksia siitä, mitä tämä harjoitus sinussa herätti ja jakaa ajatuksiasi ja tunteitasi yhteiseen ryhmäämme. 

Voit ottaa tämän harjoituksen osaksi myös omaa arkeasi – ja suosittelen sitä lämmöllä. On uskomatonta, millaisen eron tämä harjoitus voi tehdä omassa olossa – ja nopeasti! Erityisesti jos tunnet oman olosi raskaaksi tai voimattomaksi, sekä illalla ennen nukkumaan menoa, tämä harjoitus on mainio tapa puhdistaa omasta kehosta ja energiakentästä kaikki tarpeeton ja auttaa palaamaan täysin omaan kehoon ja omaan energiaan.