Tänään on aika kiittää itseäsi kaikesta siitä, mitä olet. Kaikesta siitä, minkä läpi olet jo kulkenut omalla upealla matkallasi! 

 

Miten harvoin pysähdymmekään kiittämään itseämme. Katsomaan hieman taaksepäin ja havahtua näkemään, miten monista asioista olet selvinnyt, miten paljon olet kasvanut! Tänään on aika pysähtyä hetkeksi kiittämään itseäsi kaikesta siitä mitä olet. Kaikesta, minkä läpi olet kulkenut. Olet ihmeellinen nainen, ihmeellisellä polullasi – ja on aika nähdä sen arvo ja merkitys! Tänään kutsun sinua juhlimaan itseäsi. Kaikkea sitä mitä olet. Kaikkea sitä, minkä läpi olet kulkenut. Nosta itsellesi malja, hemmottele itseäsi – tänään on aika juhlistaa Sinua ja ainutlaatuista matkaasi!

 

Kiitoskirje Sinulle 

 

Ota tänään pieni hetki ja kirjoita itsellesi kirje. Kirje, jossa kiität itseäsi niistä asioista, kuka olet. Niistä asioista, joista olet selvinnyt. Anna rakkauden sanojen tulvia kireeseesi, itsellesi. Sille naiselle, joka on kävellyt läpi tulen. Tuntenut, elänyt kokenut. Eksynyt. Löytänyt takaisin polulleen. Naiselle, joka on herkkä. Tunteva. Vahva. Joskus rohkea, joskus pelokas. On aika antaa kiitollisuuden eheyttävän voiman koskettaa sydäntäsi, itseäsi.