Rakas nainen, on aika antaa sydämesi suojamuurien sulaa

Tänään lähdemme kulkemaan yhä syvemmälle pehmeyteen ja rakkauteen. Lähdemme matkalle oman sydämen äärelle. Herkän ja tuntevan, rakastavan sydämen. On aika antautua pehmeyden virtaan. Antaa sydämen suojamuurien sulaa. On aika antaa rakkauden virrata yhä syvemin sydämeesi, on aika antaa rakkauden koskettaa. Sinä ansaitset sen. 

 

Kulje askel syvemmälle

Ota tänään pieni hetki itsellesi ja pysähdy seuraavien kysymysten äärelle kuuntelemaan omaa sydäntäsi, Missä asioissa koet, että sinun on vaikeaa luottaa itseesi, ihmisiin… tai itse elämään? Voit kirjoittaa tajunnan virtana mieleesi tulevia asioita. Ehkä sisäisen pelkosi herättävät raha- asiat? Kenties jokin tietty henkilö/henkilöt saavat sisäisen turvallisuuden tunteesi kupruilemaan.  Missä tilanteessa sydämesi suojamuurit nousevat?

Vain huomioi, millaisia ajautksia ja/tai tunteita sinulla aiheesta nousee. Tiedä, että nämä pelot ovat täysin normaaleita. He ovat sisälläsi suojelemassa sinua. Nyt on kuitenkin tullut aika päästää niistä irti. Pikkuhiljaa. Lempeydellä ja rakkaudella. Kun olet kirjoittanut, voit mielessäsi kulkea pelkojen äärelle, kutsua niitä luoksesi. Visualisoi, aisti tai tunne tuo tilanne tai hetki, jossa omat suojamuurisi nousevat pintaan. Anna hetken aikaa oman rakkautesi virrata tuolle pelollesi. Hengittele hetki tuon tunteen äärellä ja tunne, kuinka lempeästi tuo pelko vain irrottaa otteensa. Sulaa pois. 

Lämpöä ja rakkautta päivääsi!