On aika herättää naiseutesi villi ja vapaa alkuvoima!

 

Tänään lähdemme todella vapauttamaan käyttöösi sisälläsi uinuvaa naiseuden alkukantaista voimaa! Sisäistä villiäsi. Sitä tuntematonta ja voimakasta naiseuden voimaa, joka on pidättelemätön voimanlähteesi – todellinen naiseutesi voiman lähde. On aika ulvoa kuin susi. Tanssia kuin villi tiikeri. Antaa naiseutesi alkuvoiman virrata vapaasti tähän maailmaan! 

Ihanan nautinnollista päivää omassa voimassasi, rakas nainen! 

 

 

Kulje askel syvemmälle

Naisen villi luonto on asia, joka nostaa usein naisissa pintaan häpeää. Olet saattanut kuulla asioita kuten ”Kiltit tytöt näkyvät, mutta eivät kuulu”. Ehkä elämässäsi olet kohdannut tilanteita, jossa sinun ääntäsi on koetettu tukahduttaa tai sinun voiman ilmaisuasi on pelästytty. Nämä kokemukset johtavat usein siihen, että nainen alkaa hävetä omaa rakasta Villiään. Oman olemuksen villiä ja vapaata luonnetta. Omaa autenttista sydämensä ja sielunsa voimaa. Kehonsa voimaa. Seksuaalisuutensa voimaa.

Juuri nyt nn aika nostaa lempeydellä näkyväksi ne tunteet, jota sinulla liittyvät naiseutesi villiin olemukseen, sekä naiseutesi voimaan.

Voit ottaa hetken itsesi kanssa ja vain intuitiivisesti kirjoittaa ajatuksia ja tunteita, joita sinulle sydämestäsi ja kehostasi tällä hetkellä kumpuaa oman naiseutesi villiin olemukseen liittyen.

Voit sen jälkeen pysähtyä hetkeksi jonkin kipeän muiston tai tunteen äärelle. Hengitellä ja mielikuvissasi kulkea tuon tunteen tai kokemuksen äärelle. Anna oman rakkautesi hetken aikaa tuohon kokemukseen, tai omalle villille laadullesi. Hengitä sisään rakkautta – ja anna rakkauden virrata oman naiseutesi villille olemukselle.

On aika vihdoin olla vapaa. Antaa tuon rakkaan Villin sinussa elää ja hengittää. Tanssia naiseutesi villiä, ainutlaatuista tanssia!