Jokainen nainen kantaa sisällään ikiaikaista viisautta. Jumalaista yhteyttä alkulähteeseen. Jokaisen naisen sisällä pulppuaa esiäitien viisaus. Niiden tieto, jotka ovat kulkeneet täällä meitä ennen. Sekä sitä kautta yhteys heihin, jotka tulevat tänne meidän jälkeemme.

Jokainen nainen tuntee sisällään yhteyden myös kollektiiviseen naiseuteen. Naisten ikiaikaiseen piiriin. Sekä niihin ihaniin ja kipeisiin kokemuksiin, joita naiset ovat kokeneet vuosisatojen ja vuosituhansien ajan. Alistaminen, väkivalta, hyväksikäyttö. Jokainen nainen voi tuntea soluissaan naiseuden ikiaikaisen painon. Palavat roviot. Hylättyjen naisten tarinan. Ja sen kivun, mitä naiset ovat kantaneet sisällään. Mitä omat esiäidit ovat kantaneet sisällään.

Jokainen nainen kantaa sisällään myös esiäitien voiman ja viisauden. Jokaisen naisen sisällä asuu niin suunnaton kauneus! Niin suunnaton viisaus. Ja ilo. Ilo, joka on joskus hautautunut surun ja kivun, pettymyksen alle. Mutta siellä se sykkii. Naiseuden syvätieto. Joka syleilee naiseuden kaikkia puolia. Iloa ja surua. Vihaa ja nautintoa. Elämänvoimaa. Kuoleman ja elämän tanssia, syklien ja kuunkierron luonnollista rytmiä. Naiseuden ikiaikaista viisautta. Joka on ollut täällä ennen meitä ja joka jatkaa olemassa oloa sitten kun olemme lähteneet.

Jokainen nainen on salatun tiedon valittäjä. Portti pyhään ja jumalaiseen. Naiseuden syvään viisauteen. Siihen viisauteen, joka asuu sisimässäsi.

Silmissäni virtaavat kyyneleet, kun kirjoitan tätä tekstiä. Kun kirjoitan tätä, tunnen omat esiäitini ympärilläni. Tunnen naisten universaalin piiirin ympärilläni. Ja tunnen heidän surunsa. Heidän kipunsa. Mutta tunnen myös heidän ilonsa, rakkautensa ja ilonsa. Ja kun itken, esiäidit itkevät kanssani. Kun nauran, he nauravat kanssani.

Nainen, joka välittää naiseuden ikiaikaista viisautta saa mukanaan lahjan ja haasteen. Kyvyn tuntea naiseuden kipu,naiseuden suru ja naiseuden ilo. Ja tuolla polulla nainen tekee oman osansa. Puhdistaa sitä taakkaa mitä äidit ennen häntä ovat kantaneet. Jotta ilo saa virrata. Jotta nauru ja nautinto saavat taas olla ja elää – valaista maailmaa! Monesti ajattelin että on kirous tuntea. En halunnut ottaa omaa paikkaani feminiinisen tiedon välittäjänä. Minulla kesti kauan syleillä tätä lahjaa. Mutta nyt olen kiitollinen. Feminiinisen tiedon välittäjän polku ei ole se helpoin – mutta kaunis se on. Jumalaisen kaunis, kaikkine tunteineen. Iloineen ja suruineen.

Ei ole olemassa toista ilman toista.

Rakkaudella, Meera

29.9. klo 18.30 järjestän  ilmaisen Kukoistava Jumalatar illan Zoomin kautta, jossa kuljemme yhä syvemmälle omaan valovoimaiseen naiseuteesi, sekä aktivoimaan feminiinisyytesi syvää viisautta! Lämpimästi tervetuloa mukaan alapuolella olevasta linkistä:

Kukoistava Jumalatar – ilmainen Jumalatarilta

meera Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *