Millaisissa väreissä hehkuu sinun Naiseutesi taika?

Millaisissa väreissä hehkuu sinun Naiseutesi taika?

Miltä SINUN naiseutesi näyttää? Mikä saa sinun sielusi syttymään, mitkä ovat sinun ainutlaatuiset lahjasi tähän maailmaan? Millaisista mausteista koostuu SINUN ainutlaatuinen kauneutesi?

Rakas, tuntuuko sinusta joskus siltä, ettei sinulla ole AAVISTUSTAKAAN kuka sinä olet ja millainen on sinun ainutlaatuinen energiasi – naiseutesi esenssi? Tiedän ainakin, että minulla on kestänyt vuosia todella TUNNISTAA ne asiat, mitkä tekevät Meerasta Meeran. Mitkä ovat lahjani, minun ainutlaatuinen valoni, lahja tähän maailmaan. Miten hassua onkaan, että muille se useimmiten on paljon selvempää!

Vielä kauemmin kesti oppia ARVOSTAMAAN sitä, kuka todella olen! TIedostaa, että MINUN ei tarvitse mahtua ennalta määrättyihin laatikoihin, vaan voin määrittää itse oman Meeramaisen naiseuden ja aistillisuuden ”laatikkoni” – joka on varsin laaja! Ja rakas nainen, tämän saman voit sinäkin tehdä!

Siellä missä asuu sinun lahjasi, sinun erityislaatuinen naiseutesi, siellä missä sinun ilosi ja inspiraatiosi kulkee, sieltä löydät myös portin omiin elämäntehtäviisi! Siihen, mikä on sinun lahjasi tähän maailmaan – ja mitä olet tullut tänne tekemään, tai olemaan!

Luo oma Jumalatar-taulusi – helppo keino oman valosi löytämiseen

Haluan jakaa sinulle ihanan työkalun oman ainutlaatuisen valosi löytämiseen, sillä tämä harjoitus auttoi minua itseäni aivan valtavasti – löytämään oman esenssini, naiseuteni laadun. Oikeastaan tein tämän omalle yritykselleni, mutta samaa harjoitusta voit käyttämää löytääksesi naiseutesi erilaiset voimat – ja tehdä tällaisen taulun, joka sinulle heijastaa SINUN naiseutesi ydintä!

Vaihe 1. Pysähdy hetken miettimään omaa naiseuttasi. Millaisena koet itsesi vahvuutesi, millaisista asioista inspiroidut? Mitkä ovat sinun lahjasi?

Vaihe 2. Kirjoita itsellesi ylös avainsanoja esim. ”intuitiivinen”, ”Rock -asenne” ”herkkä” ”romanttinen” ”looginen” ”matemaattinen NERO” ”huumorintajuinen” ”voimakas luontoyhteys”… vain taivas on rajana – jos sekään!

Vaihe 3. Kokoa itsellesi kuvia, jotka todella sytyttävät sielusi ja sydämesi. Voit etsiä kuvia ilmaisesta kuvapankista esim. www.unsplash.com tai pixabay.com (näitä kuvia saat käyttää vapaasti) tai jos sinulla Pinterest tili ( https://fi.pinterest.com/ ), voit luoda uuden taulun nimellä Ainutlaatuinen naiseuteni (Nimeä tämä miten villisti haluat! Minun Rock-hippi jumalatartauluni tai mikä sinua sytyttää). Hae kuvia sanoilla, jotka kirjoitit itsellesi vaiheessa 2 ja ala kerätä itsellesi runsaasti erilaisia sinua inspiroivia kuvia!

Vaihe 4.
Kokoa itsellesi näistä kuvista taulu. Voit tehdä vaikkapa ison unelmakartta tyylisen taulun itsellesi muistutukseksi tai voit ottaa käyttöön Canva työkalun (www.canva.com). Jossa voit helposti koota itsesi näköisen Jumalatartaulun (moodboard työkalu)

Inspiroidu naiseudestasi elämäsi jokaisena päivänä

Mikä parasta – tällaisen oman Jumalatartaulun avulla voit nopeasti muistaa sen, mikä sinussa on erityistä, mitkä ovat lahjasi ja mistä inspiroidut! Voit nähdä siitä oman elämäntehtäväsi lähteen ja ennen kaikkea muistaa oman naiseutesi ihmeellisen ainutlaatuisuuden niinäkin päivinä, kun sinusta tuntuu, ettet sitä muista!

Rakkautta päivääsi, Meera

2019-05-14T15:27:58+02:00 14 toukokuu, 2019|

Kirjoita kommentti