Meera

Meera 2018-03-22T16:56:40+02:00

Meera

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni, upea mies, upea nainen! Näillä sivuilla kerron hieman itsestäni ja Meeran Paratiisista. Toivon että kirjoitus tuo valoa siihen, miksi Meeran Paratiisin palvelut ovat muotoutuneet sellaisiksi mitä ne ovat: kokonaisvaltaiseksi naiseuden/mieheydeyn eheyttämisen kehdoksi, seksuaalisuuden ja intohimon lähteeksi – runsaana kukoistavaksi Paratiisiksi.  Meeran Paratiisin palvelut ovat syntyneet oman tarinani ja elämänpolkuni kautta.

“Ja niin hän oppi näkemään itsensä kauneuden silmin!”

Oma tarinani saa alkunsa jo aivan varhaisesta nuoruudesta. Kehoon ja naiseuteen liittyvät negatiiviset ajatukset ja tunteet värittivät maailmaani jo hyvin varhain. Liekö syynä ympäristön kauneusihanteet, joihin en tuntenut sopivani, oma sisäinen arvottomuuden tunteeni, jatkuva suoriutumisen paine tai kaipuu tulla hyväksytyksi – nuo tunteet  ajoivat minut nuoruudessani hyvin syviin vesiin oman itseni kanssa. Kuitenkin juuri tämä, välillä hyvinkin pimeä polku johti siihen, että lähdin tietoisesti etsimään tietoisesti yhteyttä positiivisempaan kehon kuvaan, sekä rakkaudellista suhdetta omaan kehoon ja naiseuteen.

Vaikka oman mielen negatiivisuus vaikutti voimakkaasti käsitykseen kehostani, olen aina kuitenkin tehnyt kehollista työtä. Toimin  vuosikausia itämaisen tanssin opettajana ja tanssijana, sekä opiskelin syvävenyttelyn – ja Pilateksen ammattilaiseksi Method Putkisto Instituutissa. Tanssin kautta olenkin aina saanut kosketuksen johonkin itseäni suurempaan. Itämaisen tanssin voimakkaan naisellinen liike avasi syvästi yhteyttä omaan naiseuteeni, mutta herätti samalla voimakkaan itsekritiikin ja vertailun maailman. Opiskellessani Method Putkistoa, aloin puolestani ihmetellä, että miksi kehoni ei voi hyvin, vaikka kuinka venyttelen ja hengitän. Ymmärsin, että oma negatiivisuuteni kehoani kohtaan on jo niin syvällä ajatuksen tasolla, että ainoa tie vapautuneeseen kehoon ja nautintoon, on noiden negatiivisten ajatusmallien purkaminen.

Tantrika, noitanainen – henkinen polku itsen vapauttamiseen

Lopulta en voinut muuta kuin kohdata kaikki nuo sisälläni myllertävät tunteet, negatiivisen ajatusmaailman – kaiken sen mudan, jonka läpi kulkee tie uuteen kukoistukseen. Lähdin elämäni mittaiselle henkiselle polulle, kohti itsetuntemusta, syvää itseni rakastamista.

Elämäni muuttui tajuntaa räjäyttävästi, kun löysin vuosia sitten tantran elämää muuttavan voiman ja tätä kautta oman itseni, noitanaisen shamanistisen voiman, uuden ajan Tantrikan (tantran harjoittaja) voiman. Avaan tähän tantraa muutamalla sanalla, sillä tantrinen työskentely on syvin osa työskentely tapaani. Tantra tarkoittaa sitä koko maailmaa syleilevää asennetta ja ajatusta, joka sanoo “Oi kyllä!” elämälle kaikissa sen muodoissaan. Se sanoo kyllä kivulle ja tuskalle, elämälle, onnelle. Ja tuossa antautumisessa syntyy vapaus. Kyky kulkea pimeyden läpi ja syntyä uudelleen.

Pikkuhiljaa löysin jälleen yhteyden itseeni. Tanssin kipujani ulos, lauloin sanomatta jääneitä sanoja, – välillä olin hukassa kuin hamsteri, mutta jatkoin siitä huolimatta. Löysin rakkauden, naiseuden, seksuaalisuuden ja intohimon voiman.  Monet uinuvat osat minussa lähtivät heräämään. Herännyt noitanainen löysi eteeristen öljyjen, kasvien ja yrttien parantavan voiman, sisäinen tanrika alkoi elää ja hengittää aistillisuutta ja seksuaalisuuden iloa – naiseuden  riemua. Ryhdyin jälleen tanssimaan, laulamaan ja luomaan tätä omaa elämäni työtä, mitä teen tänäkin päivänä. Lähdin opettamaan eteenpäin sitä mitä olin löytänyt, naiseuden ja kehollisuuden iloa ja riemua.

Oma tieni kohti sisäistä naiseuttani, sydämen avautumista ja seksuaalisuuden eheytymistä on kulkenut monia polkuja ja vihdoin olen tässä, ammennan naiseuden runsauden lähteestä voimaa, sisäistä viisautta, jolla tuen ryhmiä ja  asiakkaita heidän omalla polullaan. Meistä jokainen on ainutlaatuinen omana itsenään, omassa kehossaan, juuri sellaisena kuin on. Unelmani onkin, että jokainen ihminen pystyisi näkemään tämän uskomattoman ainutlaatuisuuden, oman itsensä kauneuden. Olen kiitollinen ja onnellinen, että olet tullut näille sivuille ja kuljet ainutlaatuista matkaasi kohti oman elämäsi Paratiisia!

Menneestä tähän päivään:

  • Certificated Assertiveness Coach ®  – Voimavarakouluttaja, 2016 , Doreen Virtue
  • Intuitiivinen Energiahoitaja, Soul School International,  2013
  • Method Putkisto Syvävenyttely, Pilates ja 3DLKK- ohjaaja,  MP- Instituutti, 2012
  • Sosionomi AMK, Laurea, 2011
  • Itämaisen tanssin tanssija ja ohjaaja , vuodesta 2000 –