Haluaisitko löytää yhteyden naiseutesi ainutlaatuiseen kauneuteen ja ikiaikaiseen viisauteen?

Rakkaudella syleillä omaa, ainutlaatuista kehoasi – ja vapauttaa esiin naiseutesi syvimmän ilon ja riemun?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, silloin tämä kuuden kuukauden matka feminiinisten mysteereiden äärelle on juuri sinua varten. Tämä kurssi  on ainutlaatuinen matka uuden ajan jumalattarille, noitanaislle, villinaisille- naisille, jotka haluavat sytyttää liekkiin oman naiseutensa uniikin hehkun, sekä loistaa omaa uniikkia valoaan tähän maailmaan! 

Tämä matka kuljettaa sinut matkalle kohti syvää rakkautta omaa kehoasi ja naiseuttasi kohtaan. Löytämään sen, mikä sinussa on kaikkein kauneinta. Yhteyden omaan sieluusi  ja sydämeesi, naiseutesi ikiaikaiseen viisauteen. Vapauttamaan kehossasi hehkuvan aistillisen voiman.

Koulutuksen aikana saat syvät välineet, joiden kautta juurrut syvästi omaan feminiiniseen voimaasi, kehoosi, sekä sydämesi ja sielusi viisauteen.

Tämä matka on syvä transformaatiomatka omaan naiseuteesi, mutta myös omaan elämääsi.

Mistä Kukoistava Jumalatar – transformaatiovalmennuksessa on kyse?

Kukoistava Jumalatar on 6 kuukautta kestävä ainutlaatuinen matka naiseutesi syvään heräämiseen. Tämä matka on samalla lempeä, mutta syvästi transformoiva matka, jonka aikana tulet löytämään täysin uudenlaisen suhteen omaan itseesi, kehoosi, seksuaalisuuteesi ja naiseuteesi.

Tämä pienryhmänä verkossa toteutettava kasvuryhmä sopii sinulle, joka kaipaat syvää ja intuitiivisella herkkyydellä syntyvää matkaa, jossa saat syviä, henkilökohtaisia välineitä oman naiseutesi polun tueksi. Yhdenkään matkalle lähtijän matka ei siis ole samanlainen, vaan saat matkalla hyvin yksilölliset välineet juuri oman uniikin energiasi ja naiseutesi vapauttamiseen!

Tämä matka on sinulle, joka haluat kulkea kohti oman naiseutesi alkuvoimaa ja syleillä täydesti oman naiseutesi ainutlaatuista polkua. Tämä kurssi ei ole naisille, jotka kaipaavat ulkoa opeteltuja muotteja, vaan naisille, jotka uskaltavat kulkea syvälle yhteyteen itsensä kanssa ja syleillä oman naiseutensa ainutlaatuista polkua!

Kurssin aikana opit syvät naiseuden eheyttämisen välineet: tantrinen hengitys- tanssi – ja kehotyöskentely, syvä tunnetyöskentely, sekä intuitiivinen taidetyöskentely vapauttavat portteja omaan uniikin naiseutesi alkuvoimaan. Opit hyödyntämään naiseuden eheytymisen välineitä itsesi näköisellä tavalla, jotka tukevat omaa ainutlaatuista matkaasi ja vapauttavat naiseuttasi hehkumaan.


Miten koulutus tapahtuu?

Koulutus koostuu kuudesta virtuaalisesta päiväretriitistä, jotka toteutetaan Zoom sovelluksen kautta. Etäpäivien aikana teemme aivan samanlaista työtä, kuin jos kokoontuisimme yhdessä ryhmänä. Koulutuspäivien aikana tulet tekemään syvän matkan naiseutesi lähteelle ja syvän tanssien, hengittäen, kokemuksellisesti yhdessä rakastavan ja lempeän energian tukemana.

Zoom tapahtumat jäävät katsottavaksi myös tallenteena, mikäli et pääse mukaan yhteiseen tapaamiskertaan. 

Koulutuspäivien lisäksi saat tapaamiskertojen välillä verkkomateriaaleja ja harjoituksia  oman prosessisi tueksi. Koulutukseen kuuluu myös yksihenkilökohtainen tantrinen valmennus skypen kautta, sekä minun mentorointi tukeni matkan ajaksi. Saat matkalle ”sparrauskaveriksi” oman ihanan jumalatarkumppanin – joten et todellakaan joudu kulkemaan matkaasi yksin!


Opetus tapahtuu pienryhmässä, johon otetaan max. 10 naista

Elämykselliset kurssipäivät tapahtuvat lauantaisin klo 12-18

Päivien ajankohdat: la 20.2, 20.3, 24.4, 22.5, 19.6 ja 7.8KURSSIN HINTA

Kurssin pilottihinta on 155 €/kk  sis. alv. 24%  (yhteensä 930 €)

Koulutus on mahdollista maksaa jopa 24 – 36 kk erissä suomalaisten pankki/luottopalveluiden kautta, tai kuukausierissä laskutuksen kautta.

Sisältää myös:

1 henkilökohtainen valmennus skypen kautta + henk. koht. tuki sähköpostitse


KURSSIN TEEMAT

Kurssi kulkee syvästi intuitiivisessa ohjauksessa. Tästä syystä kurssin teemat saattavat elää hieman. Tulet kuitenkin kokemaan ja elämään kehossasi kaikki nämä teemat ja lempeästi, sekä voimallisesti ne alkavat elämään sinun kehossasi, vapauttaen naiseutesi kukoistamaan. 

HELMIKUU

Feminiinienergian herääminen – Polku luottamukseen


Ensimmäisen kuukauden aikana opit herättämään oman ainutlaatuisen naiseutesi energian, sekä naiseutesi luomisvoiman. Keskitymme vahvistamaan sinun yhteyttäsi oman naiseutesi todelliseen luontoon, sekä löytämään syvän rakkauden omaa unikkia naiseutta, kehoa ja aistillisuutta kohtaan. Kuljet matkan naiseuden syvimpien pelkojen äärelle, niiden asioiden, jotka ovat estäneet sinua nauttimasta omasta uniikista feminiinienergiasta, yhdyt jälleen syvään sisäiseen oman arvon tuntoosi – sekä kuljet matkan pelkojen vapauttamisesta luottamukseen antautumiseen. On aika rentoutua syvään sisäiseen turvallisuuden tunteeseen – ja antautua feminiinienergian pehmeään virtaan.

MAALISKUU

Eheytynyt ja vapautunut nainen


Seuraavaksi lähdemme syvälle puhdistumisen, vapautumisen ja avautumisen matkalle ja lähdemme matkalle syvään naiseutesi eheytymiseen. Tutkimme naiseuden haavoja, kehohäpeää, seksuaalisuuden haavoja – niitä asioita, jotka estävät sinua nauttimasta omasta uniikista naiseudestasi. Teemme syvää tantrista keho- ja tunnetyöskentelyä, vapautamme sydämesi suojamuureja ja löydämme polun uuteen iloon ja nautintoon – sinun ainutlaatuisesta naiseudestasi!

HUHTIKUU

 Villinaisen vapauttaminen


Huhtikuu kuljettaa sinua aktivoimaan sisäistä tultasi, intohimoasi – sekä sisäistä voimaasi! Naiseuden rajat voimistuvat, kun löydät vahvat juuret omaan kehoosi, sekä naiseutesi alkuvoimaan. Tutkimme naiseutesi alkuvoiman heräämistä tulisesti tanssien, hengittäen – kehosi aistillista alkuvoimaa avaten. Tässä kuussa tutkimme myös rajoja, sekä oman totuuden todellista esiintuomista tanssin, kehollisen työskentelyn ja äänityöskentelyn kautta. Kuljemme tutkimaan ja vapauttamaan myös naiseuteesi vaikkuttaneita esivanhempien ketjuja. On aika ottaa paikkasi omana, upeana itsenäsi – syleillen täydesti sitä mitä olet! 

TOUKOKUU

Aistillisen naisen herääminen 

Neljännen kuukauden aikana lähdemme herättelemään naiseutesi todellista aistillista voimaa! Teemme tantrista kehotyöskentelyä, sekä tanssi ja hengitystyöskentelyä – ja halutessaan ryhmäläiset pääsevät tutustumaan intuitiiviseen yoni egg työskentelyyn.

Käsittelyyn tulevat myös niin moneen naiseen vaikuttavat seksuaalisuuden traumat (tai varjot), niiden eheyttäminen ja tantrinen kehotyöskentely, joka on portti syvään seksuaalisuuden eheytymiseen ja todellisen kehollisen nautinnon heräämiseen. On aika kulkea matka oman aistillisen kehon vapautumiseen, sekä seksuaalisuuden syvään heräämiseen, iloon ja nautintoon!

KESÄKUU

– polku intiimiin rakkauteen

Kesäkuu kuljettaa sinut syvälle maskuliini – ja feminiinienergian maailmaan. Erityisesti kuljet tämän jakson aikana vapauttamaan maskuliinienergiaan liittyviä naiseutesi haasteita. On aika antautua luottamukselle, sekä vapauttaa miehiin, isäsuhteeseen ja menneisiin parisuhteisiin liittyviä tunnelukkoja.

Maskuliinienergia sisälläsi antaa sinulle kyvyn luoda rajat rakkaudella. Seistä ylpeäneä naiseutesi todellisessa voimassa – sekä ilmentää täydesti omaa naiseuttasi. Tässä kuussa lähdet löytöretkelle herkkyyden ja voiman tasapainoon sisälläsi, sekä löydät syvät avaimet  todelliseen anteeksiantoon, vapautumiseen, sekä sydämen avautumiseen niin omassa elämässäsi, kuin suhteessa muihin ihmisiin!

ELOKUU

Kukoistava Jumalatar

On aika loistaa tuhansin erilaisin värein – sinun väreinesi, täydesti, kokonaisena naisena! Viimeisen kuukauden teema onkin kukoistus ja täydentyminen. Kuljemme näkyvillä olemisen pelkoihin ja teemme syvää tantrista keho- hengitys ja äänityöskentelyä, joka auttaa sinua vapautumaan niistä peloista ja esteistä, jotka estävät sinua täydesti ilmentämästä omaa valoasi! On aika todella omaksua omat värisi ja astua ulos maailmaan ilmentäen sinun jumalaista naiseuttasi, sielusi kauneutta, naiseutesi ikiaikaista viisautta. On tullut aika ottaa paikkasi tässä maailmassa Tantrikana, naiseuden syvimmän viisauden välittäjänä – kukoistaen, omana upeana itsenäsi. 


Kuinka pääsen mukaan matkalle?

Voit hakeutua  mukaan  Kukoistava Jumalatar- transformaatiomatkalle vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostitse.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja miksi haluat mukaan tälle matkalle. Voit myös kertoa esimerkiksi siitä, millainen sinun naiseutesi polku on ollut ja jos sinulla on kokemusta tantran maailmasta. Mitkä ovat sinun toiveesi ja unelmasi koulutuksen suhteen? Millä kohdalla olet matkallasi ja millaista tukea toivot saavasi tältä matkalta. Ilmoitathan, mikäli terveydentilassasi on jotain mikä on hyvä olla tiedossa. Muistathan liittää mukaan myös yhteystietosi ja toiveesi maksusuunnitelmasta.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: meeranparatiisi@gmail.com.

Jos sinulle nousee mieleen kysymyksiä tai mietit onko tämä matka juuri sinulle, voit myös olla minuun yhteydessä sähköpostitse meeranparatiisi@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanalle matkalle naiseutesi salattuihin voimiin!

Rakkaudella, Meera