Tervetuloa matkalle Naiseutesi syvimpään heräämiseen

Tantran Jumalatar – tantrika/tantranohjaajakoulutukseen voit hakea  helposti sähköpostitse. 

 

Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseen:

Miksi tämä koulutus ja tantran polku kutsuu juuri sinua? Millainen on ollut oma naiseutesi matka tähän asti ja mitä se on sinulle opettanut? Voit myös vapaasti kirjoittaa omasta kokemuksestasi tantran parissa tähän asti. Kirjoita myös omista toiveistasi liittyen koulutukseen. Haluaisitko luoda itsellesi työn tantran parissa, haluaisitko juurruttaa naiseutesi syväviisautta omaan elämäntehtävääsi tai nykyiseen työhösi, vai haluaisitko kulkea läpi tämän ihanan matkan vain itseäsi varten? Voit kuvailla halutessasi myös muita toiveitasi mitä sinulla on ja joita haluaisit saavuttaa tämän koulutuksen avulla!      

            

              Lähetä hakemuksesi osoitteeseen meeranparatiisi@gmail.com

 

Mikäli sinulla on kysmyksiä koulutukseen liittyen, tai haluat varmistua olisiko tämä koulutus juuri sinua varten, voit laittaa minulle viestiä sähköpostitse. Järjestän myös kaikille halukkaille mahdollisuuden  20 min. skype/whatsapp aikaan, jossa katsomme yhdessä mitä tämä koulutus voi sinulle antaa. 

Ole minuun yhteydessä sähköpostitse: meeranparatiisi@gmail.com 

Tantran Jumalatar- uuden ajan tantrikakoulutus kestää 12 kuukautta.

Siihen sisältyvät: 

 

  • 3 viikonlopun kestävää koulutusretriittiä (pe-su) –  Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa
  • Virtuaaliset koulutuspäivät retriittien välillä kuukausittain
  • Henkilökohtainen mentorointiohjaus koko koulutuksen ajan, sekä henkilökohtainen tuki sähköpostitse ja skypen välityksellä.
  • Retriittien välinen opetus ja materiaalit:  verkkomateriaali, nauhoitetut meditaatiot ja videot, joihin voit keskittyä omassa tahdissasi
  • Retriittien harjoituksissa käytettävät materiaalit ja kirjallinen materiaali
  • Upean Jumalataryhteisön tuki, jonka avulla pääset eteenpäin polullasi uskomattomalla tavalla.
  • Facebookin suljettu ryhmä yhteydenpidolle, tuelle ja jakamiselle ryhmän kesken

 

Tantran Jumalatar koulutuksen pilottihinta vuonna 2020-2021 on 1800 € /sis. alv. 24% kun vahvistat paikkasi 30.5 mennessä. 

(tämän jälkeen koulutuksen hinta on 2250 €/ sis. alv. 24%)

 

Koulutus  on mahdollista maksaa osissa  150 €/kk sis. alv. 24% tai jopa 36 erässä  suomalaisilla osamaksuvaihtoehdoilla. 

Huom! Matkapakettilaista (2018) johtuen retriittien ruoka- ja majoituspalvelut ostetaan suoraan Frantsilasta. Yhden viikonlopun ylläpidon hinta on  x euroa ( sisältää ). 

Kysy lisää vaihtoehdoista ja palveluista!

 

Huomioithan, että ryhmän paikat täytetään hyväksymisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Ryhmä on pieni (noin 10 henkilöä), joka takaa jokaiselle ryhmätyöskentelyn lisäksi vahvan tuen henkilökohtaiseen prosessiin. 

Huomioithan tämän: Kaikissa maksuvaihtoehdoissa Shamariaan hyväksymisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 220€, joka sisältyy kokonaishintaan. Varausmaksu vahvistaa paikkasi ryhmässä. Varausmaksua ei palauteta osallistujan peruuttaessa osallistumisensa, mutta sen voi siirtää seuraavaan alkavaan ryhmään.

On tärkeää, että jokainen ryhmään osallistuja on sitoutunut koulutukseen. Siksi 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sitä myöhemmin tapahtuneista peruutuksista ei palauteta rahoja takaisin, muuta kuin lääkärin todistuksella sellaisesta vakavasta terveydellisestä syystä, joka ei ole ollut tiedossa ennen koulun alkua.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

”On aivan mahtavaa, että olen tajunnut, että ne vastaukset todellakin löytyvät omasta sisimmästä; matkojen ja elämän puheen kuuntelun kautta. Tuntuu, että maailma on avautunut ihan uudella tavalla. On tasoja, jotka eivät meille näyttäydy selvästi, vaan aivan kuin odottavat aivan siinä vieressä lähellämme, että havainnoimme ne.” -Niina–