BONUS 3

Nauttiva ja hyvinvoiva
Vagina

Rakas nainen! Tämä bonusmateriaali kuljettaa sinut vaginasi todellisen nautinnon lähteille! 


Pääset tutustumaan niihin asioihin, jotka vaikuttavat sinun ainutlaatuisen vaginasi hyvinvointiin ja opit luomaan syvän suhteen oman nautintosi alueen kanssa.


Opit myös tuhansia vuosia vanhan menetelmän "Jumalattaren vagina höyryhoidon", joka on upea työkalu lantionpohjasi, sekä vaginasi hyvinvoinnin tueksi!


Nautinnollista matkaa naiseutesi todelliseen nautintoon! 


Oman vaginahöyrysaunan voit tilata Gabriela Arianalta: https://juurakonvoima.com/
Nauttiva ja hyvinvoiva vagina


Tämä video kuljettaa sinut tutustumaan vaginasi ainutlaatuiseen hyvinvointiin. Pääset tutkimusmatkalle nitkä fyysiset ja emotionaaliset tekijät vaikuttavat nautintoosi ja kuinka vaginasi hyvinvointia voit tukeaJumalattaren höyryhoito


Tällä videolla opit tekemään aivan ihanan Jumalattaren höyryhoidon, joka on ikiaikainen naiseuden perinnehoito, jonka avulla vaginasi vapautuu syvistä jännityksistä - ja kehosi vapautuu siitä fyysisestä ja emotionaalisesta painolastista, mitä se on kantanut mukanaan ehkä jo vuosien ajan!  


Muistathan, että hoidon tekeminen tapahtuu omalla vastuullasi. Videolla löydät kuitenkin ohjeet hoidon turvalliseen tekemiseen. Tässä PowerPoint tiedostossa näet videon sisällön tekstimuodossa. Voit ladata sen itsellesi ja käyttää sitä oppaanasi vaginahöyryhoitoon tutustuessasi.