ANNA MALJASI TÄYTTYÄ SISÄISEN ÄITISI RAKKAUDELLA

ANNA MALJASI TÄYTTYÄ SISÄISEN ÄITISI RAKKAUDELLA

Rakas nainen. Muistathan vaalia naiseuttasi elämäsi jokaisena päivänä. jos tunnet elämän painon harteillasi, kiireen vieneen voimasi – on tämä merkki siitä, että maljasi on tyhjentynyt ja olet unohtanut ottaa vastaan. Monet meistä naisista rakastavat antamista. Se on meille luonnollista, sillä äidin energia, naisen energia antaa pyyteettömästi sydämestään. Se antaa kaiken. Toisinaan saatat kuitenkin huomata, että olet antanut yli voimavarojesi. Jotta jaksaisist elämässäsi elää, hengittää, luoda ja nauttia, on tärkeää, että muistat antaa itsellesi luvan ravita omaa naiseuttasi, niillä asioilla, jotka antavat sinulle voimaa ja jotka ravitsevat sinua, sinun kehoasi, sinun sieluasi, sinun tunteitasi.

Anna itsellesi lupa yhdistyä sisäiseen äitiytesi energiaan. Äitiyden energia asuu jokaisessa naisessa. Sinun äitienergiasi on se voima, joka ravitsee sinua, kun olet väsynyt. Se auttaa sinua jaksamaan niinä hetkinä, kun tunnet, ettet jaksa enää pidemmälle. Anna itsesi yhdistyä sisälläsi virtaavaan äidin rakkauteen, sisäisen äitisi rakastavaan syliin, joka hellii sinua ja hoivaa sinua, aivan kuin sinä hoivaat kaikkia ja kaikkea ympärilläsi. Muista, että sinussa asuu äitiyden ja runsauden taika. Tuo taika on luonnollinen naisen olemus, kyky kastella kuivunutta aavikkoa. Naisen sisältä kupuava äidin rakkaus on kuin lähde, joka tyydyttää janon. Muista itsekin juoda tuosta lähteestäsi. Muista ravita itseäsi sisäisellä nektarillasi. Anna itsellesi sitä parasta hyvää, mitä annat myös muille ja mitä sydämestäsi kaipaisit myös muilta.

Pysähdy tänään miettimään, mitä sinä tarvitset tunteaksesi itsesi ravituksi, täydeksi – mikä saa sinun maljasi täytyymään? Anna tänään maljasi täyttyä niiden asioiden voimalla, jotka tekevät sinulle hyvää. Anna kehosi imeä mettä puhtaasta ravinnosta, anna itsellesi hetki levähtää ja helliä kehoasi. Anna itsellesi tänään lupa olla itsellesi se äidillisen rakkauden lähde, jonka sylissä saat hetken levähtää ja antaa maljasi täyttyä ylitsevuotavalla rakkaudella, levolla ja nautinnolla.

2018-09-05T15:46:42+02:00 5 syyskuu, 2018|

Kirjoita kommentti