Jumalatar ja raha – Avaudu vastaanottamaan elämäsi Jumalainen runsaus!

Jumalatar ja raha – Avaudu vastaanottamaan elämäsi Jumalainen runsaus!

Jumalatar ja raha
– Avaudu vastaanottamaan elämäsi Jumalainen runsaus!


Rakas Jumalatar! Minä tiedän miltä tuntuu, kun tunnet ettet ansaitse. Minä tiedän, miltä tuntuu kun on vaikeaa avata oma sydän vastaanottamaan.

Minä tiedän, miltä tuntuu taistella oman leipänsä eteen ja tuntea häpeää siitä ettet tule omillasi toimeen. Tunnet ehkäpä epäonnistuneesi. Tunnet että et ansaitse.

Mutta rakas Nainen. Sinä ansaitset.

Sinä ansaitset ottaa vastaan. Silloinkin kun se tekee kipeää. Silloinkin kun tunnet, ettet olisi sen arvoinen.

Erityisesti silloin, hengitä syvään – ja anna itsellesi lupa ottaa vastaan!

Kuvasin sinulle tämän videon tueksesi ja avuksesi, jotta voisit todella ymmärtää oman arvosi – jotta voisit vihdoin avautua ja sallia rahan ihanan energian luoksesi!

Rakas Jumalatar, anna itsellesi lupa ottaa vastaan, koko sydämestäsi. Hiljenny itsesi äärelle ja kuiskaa sydämellesi tämä rakkauden mantra:

”Minä annan itselleni luvan ottaa kaiken sen kauniin, mitä elämä haluaa minulle tarjota. Sillä tiedän, että olen sen arvoinen. TIedän että olen rakkauden ja runsauden arvoinen. Juuri nyt.” Kiitos, kiitos, kiitos.


Rakkaudella, Meera

2019-03-16T12:47:30+02:00 14 maaliskuu, 2019|

2 kommenttia

 1. Hanna 14.3.2019 at 15:18 - Reply

  Heippa! Kiitos tästä ihanasta videosta. Mun perheellä on ollu rahavaikeuksia jo ennen ku mä olen syntynyt ja ne jatkuu edelleen tänä päivänä ja ne ovat myös sitä kautta tarttuneet minuun. Vuoden alussa otin opintolainaa, koska mä en jaksanu sitä, että mulla ei ole rahaa mennä ja tehdä asioita mitä minä olisin halunnut tehdä. Aluksi tää asia meni hyvin, mutta mitä paremmin tajusin asian, että MINULLA on rahaa, sitä enemmän asia rupesi ahdistamaan. Sitä rankemmin myös aloin tuhlaamaan rahaa ja lopputulos on, että maaliskuun alussa minulla ei ollut enää rahaa. Minua hävettää ja ahdistaa miettiä asiaa, sillä perheellänikään ei ole kovin rahaa, siksi en myöskään heiltä halua sitä pyytää. Tämä video rahasta oli erittäin hyödyllinen ja ehkä jopa minä uskallan ruveta purkamaan näitä pelkokerroksia, kiitos. 💗

  • meera 14.3.2019 at 16:33 - Reply

   Kiitos Hanna ihanasta viestistäsi – ja ihanaa kuulla, että videosta oli sinulle iloa!

   <3 Meera

Kirjoita kommentti